Şimdi Ara

Silinmeyen DOSYA KLASÖR VS..silmek??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir dosyayı veya klasörü silmeye çalıştığımız zaman silinmeden bu dosaya veya klasör bir program tarafından kullanılmakta deyip uyarı hatası verdiği zaman bunları silebiilmek için ek yazılım arıyorum...

Arkadaşlar ben unluker programını normalde kullanmaktayım fakat ben partition magic kullanarak hddmdeki boş alanları tağıtıım 2-3 işlem yaptım ve D:nin içnde ismi d: olan bir klasör oluştu ve bunu silemiyorum adını değiştiremiyorum içine giremiyorum ve gizli klasör haline getiremiyorum ööle sabit duruyor ve sinirimiz bozuyor bi öneriniz varmı teşekürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan1 -- 16 Mart 2008; 13:17:08 >

Başlat 'tan Çalıştır CMD yazıp ENTER tuşuna basın. Klasörünün içeriğini silmek için komut satırına şu komutu kullanmalısınız: del \\?\c:\klasor adı\varsa alt klasor adı\*.* parametresiyle bu dosyalardan kurtulabilirsiniz. Bu komut sadece yabancı karakter barındıran dosya ve klasörleri silmek için geçerlidir. Herhangi bir sebepten dolayı Windows tarafından kullanılan ve silinmesine izin verilmeyen alanları yukarıdaki komutları kullanarak silmeniz mümkün olmayacaktır.

O olmazsa killbox programını dene.

Şurada da konu ile ilgili bilgi mevcut.
    http://forum.donanimhaber.com/m_4580677/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chingachgook -- 16 Mart 2008; 23:42:38 >

• Silinmeyen Dosya Ve Programları Bu Yolu İzleyerek Silebilirsiniz.
    Başlat-Çalıştır-Regedit-->Hkey_Local_Machine/Software/MicrosoftWindows/CurrentVersion/Uninstall
  • unlocker diye bir program var kullanabilirsin buradan indir

Pentax K-5
    Pentax SMC-DA Star f/2.8 50-135mm ED [IF] SDM
    Pentax SMC-DA 40mm f/2.8 Limited **** Sigma 105mm F/2.8 EX DG Makro ****Tamron 17-50mm F/2.8 LD XR DiII SP
    Jupiter MC (M42) F/2 85mm ****Pentax M-50mm F/1,7
    Pentax Smc 50-200mm F/4-5. 6 Da Ed
  • gipo@moveonboot öneririm...
    Silinen Dosyaları Tamamen Silme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.