Şimdi Ara

Silinen Üniversite Kaydı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bazı sebeplerden dolayı okudugum üniversite kaydımı kendi isteğimle sildirmek zorunda kaldım. Şimdi tekrar geri dönmek istiyorum. Bu mümkün müdür?

• Hukumet daha dogrusu meclis ''Öğrenci Affı'' diye adlanan kanun tasarisi cikarirsa ve icerdigi sartlara uyarsan Universitene gerekli belgelerle basvurup kaydini yapabilirsin.Ama suan oyle bir kanun yururlukte var mi yok mu ve seni kapsiyor mu onu bilmiyorum.En son 2012 de cikmisdi yanilmiyorsam.(Fikir edinmen icin bu linke tiklayip bilgi alabilirsin kanun hakkindahttp://www.sis.itu.edu.tr/duyuru_ekler/6353_af_basvurulari.html ). Arasdir derim.En azindan okulunu ara sor derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mete -- 20 Ocak 2014; 0:56:16 >

[Mutationem motus proportionalem esse vi motrici impressae, et fieri secundum lineam rectam qua vis illa imprimitur.]
  • https://yoksis.yok.gov.tr/SSS/

Bu sayfa YÖK tarafından hazırlanmış bir sayfa. Sol tarafta sırayla "Eğitim Öğretim" "Genel" sekmelerine girdiğinizde 93 numaralı soruda şöyle sorulmuş:

"Kendi isteği ile yükseköğretim kurumlarından ilişiğini kesenler, istedikleri zaman öğrenimine dönebilirler mi?"

Cevap olarak da : 25 Şubat 2011 tarihinden itibaren katkı payını/öğrenim ücretini yatırmama, başarısızlık, devamsızlık nedenleriyle öğrencinin ilişiği kesilememekle birlikte, yükseköğretim kurumundan kendi isteğiyle ilişiğini kesenlerin eğitimlerine geri dönmeleri mümkün değildir. İlgili mevzuat için tıklayınız.

Denmiş. Kısacası, bu açıklamaya göre kendi isteğinizle kaydınızı sildirdiğiniz için aynı okula dönebilmeniz mümkün değil. Üniversite sınavına girmelisiniz.

Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.