Şimdi Ara

Üniversiteden Kayıt Sildirme Olayı.Çok Önemli,Yardım Lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir üniversitede kaydım var ve bu sene sınava tekrar girdim tercih yapacağım, muhtemelen bir üniversiteye yerleşeceğim tekrar.Tercih sonuçları geldikten sonra,kazandığım okul belli olduktan sonra üniversitedeki kaydımı aldırmayı düşünüyorum,bu tercihler için bir sorun yaratır mı?Tercih yapmadan mı kaydı aldırmam gerek?Osym'ye ulaşamıyorum,kesin bilgisi olan yardımcı olsun lütfen.

Tercih sonuçları açıklandıktan sonra okula gidip öğrenci işlerine uğruyorsunuz size form veriyor ordan burdan imza toplayıp bir günde işinizi hallediyorsunuz.
    Night gathers, and now my watch begins. It shall not end until my death. I shall wear no crown and win no glory. I shall live and die at my post. I am the sword in darkness. I am the watcher on the walls. I am the fire that burns against the cold, the light that brings dawn, the horn that wakes the sleepers, the shield that guards the realms of men. I pledge my life and honor to the Night's Watch, for this night and all the nights to come.
  • tercih sonuçları açıklandıktan sonra gidip sildirebilirsiniz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.