Şimdi Ara

silinebilir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
3
Favori
9.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimseden ses çıkmıyor hala öbür konudada(AMSUNG GALAXY S III I9300 Galaxy S 3 **1735 TL**) ses yok . Geldimi gelecekmi belli değil.
  • flip cover kapak nerden ve nasıl temin edebiliriz?
  • Cihazlar 30 Mayıs Çarşamba 18.00'den sonra teslim edilmeye başlanacaktır,
    Sadece Beyaz renk vardır ,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArifAkyol

quote:

Orijinalden alıntı: cevnibi

hocam kayıtlı telefon olacaksa ve kayıt'da problem çıkmayacaksa ben de bir tane almak isterim. hatta elden almak isterim..lütfen kayıt işleminden sonra 2-3 ay sonra telefonlarımıza "bu cihaz kayıtlı değildir", yada "bu imei numarası başka cihaz üzerine kayıtlıdır" gibi mesaj almayacağımızı garanti ettiğinizi söyleyiniz..

kayıt olayında ağzım yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyiyorum..
    geçen sene önce doğubanktan HTC Desire HD telefon aldım. adamlar kayıtta hiçbir problem olmaz dediler. (dükkanın ismini verebilirim)
    kullanmaya başladıktan 25 gün sonra turkcellden telefonuma mesaj geldi.
    "kullandığınız cihazın IMEI numarası başka bir cihaza kayıtlıdır. hattınız 10 gün içinde kapanacaktır"mesajı geldi, ve hattım kapandı
    adamlarla dövüş kavga ettim, bana sıfır HTC verdiler mecburen. çünkü telefonun kaydında problem olursa telefonu türkiyede hiç bir şekilde kullanamıyorsunuz...
    1 ay sonra kayıtta problem çıkarsa bize telefonu değiştirme garantisi verdiğinizi burada söylemenizi isterim doğrusu..ciddi alıcıyım, işinize burnumu sokmak için yapmıyorum..kayıt olayında garanti istiyorum.

Hocam, ilanımı dikkatli okumamışsınız sanırım,

*** Pasaport kaydı alıcıya aittir ***

arif hocam..pardon...siz kayıtsız satıyormuşsunuz..fiyat iyi gibi ama bu kayıt olayını nasıl hallediceğiz...bu konuda bilgi verebilecek bir arkadaşım olabilir mi?

• 1499 tl'ye kayıtsız galaxy s3 bulmuşuz ya ilan tam okunmuyor yada okunan anlaşılmıyor sorulan sorulara bakıyorum kayıtlı olsa süper olurdu kayıt işinden anlamıyorum herşeyin cevabı verilmiş ama hala sündürme gibi sündürenler var

kardeşim fiyat gayet ciddi ve herşey belli açıklanmış ihtiyacı olan kaçırmasın derim KURTLU ELMA alacağınıza özgürlüğün tadını çıkarın

kayıt işini yapan arkadaşlar var forumda ben XL telefonumu üyelerimizden birine yaptırdım

buyurun nick

http://forum.donanimhaber.com/m_54814092/mpage_1/key_/tm.htm
  • Nakitim olsa kesinlikle kaçırmazdım. 1-2 hafta içinde parayı ayarlayabilirim. Eğer kalırsa bende almayı düşünüyorum. Ama mavisini.
  • Ses var mi cihazlardan???

• bende haber beklemekteyim
  • Ben Arif arkadasimdan bu aksam teslim aldim cihazi kendisine burdan tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ByTKN

Ben Arif arkadasimdan bu aksam teslim aldim cihazi kendisine burdan tesekkur ederim

Hayırlı olsun. Izlenimlerini paylaş. Bende nasipse yarın sabah alacagim.

• Tek kelime super. Eline alip kullanmaya basladiginda ne demek istedigimi anlayacaksin

• quote:

Orijinalden alıntı: ByTKN

Ben Arif arkadasimdan bu aksam teslim aldim cihazi kendisine burdan tesekkur ederim

Rica ederim Hocam, tanıştığıma memnun oldum.
    Tekrar görüşmek dileği ile, bi daha ki sefer Beats kulaklık benden :))

• Arkadaşlar akşam geç saatte geldiğim için bu akşam ancak 6-7 kişiye cihazları teslim edebildim.
    Forumdan bugün verebildiklerim;

ByTKN
    berrenger
    yellowbluecanary

Yarın da diğer arkadaşlara teslim edeceğim , elimde cihaz kalmamış olacak.
    Yarın akşama yeni parti mallar gelecek, yeni gelecek olanların fiyatı farklı olacaktır ,bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArifAkyol -- 31 Mayıs 2012; 1:08:28 >

• Arif bey mail attım ben 2 tane forumdan da özel mesaj atarak telefon numaranızı istedim irtibata geçebilmek için cevap alamadım? acaba bana üründen vermeyi düşünmüyormusunuz?
  • pm gönderdim tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodGave

Arif bey mail attım ben 2 tane forumdan da özel mesaj atarak telefon numaranızı istedim irtibata geçebilmek için cevap alamadım? acaba bana üründen vermeyi düşünmüyormusunuz?

Cevap: s3 hk. Kime: GodGave Okundu : Hayır 30 Mayıs 2012; 4:49:31

Hocam ben size cevap gönderdim, yukarıda detayları var mesajımın, siz okumamış görünüyorsunuz.Belki posta kutunuz dolu olabilir.
    Şimdi tekrar pm gönderiyorum.
    Selamlar

• Tüm pm.ler cevaplandı.

• bende bugün arif beyden tli aldm gerçekten çok güzel.darısı sizin basınıza.

tşkler Arif bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellowbluecanary

bende bugün arif beyden tli aldm gerçekten çok güzel.darısı sizin basınıza.

tşkler Arif bey

Bu vesile ile tanışdığıma çok memnun oldum engin Hocam,
    Selamlar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.