Şimdi Ara

silinebilir (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
3
Favori
9.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın zamanı ayarlayabilirsem ben de alacagim insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm.ler cevaplandı

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arif bey den telefonu az önce aldım . Alışveriş bir yana çok iyi bir insan . Kendisine buradan bir kere daha teşekkür ediyorum .
    Bu zamanda esnaf olmak kolay adam olmak zor .

Telefona gelince epeyce büyükmus :-)
    Ilk izlenimim budur . :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: GodGave

Fiyatı çok iyi canım ona şüphe yok :) Sadece insanın daha önce alış veriş yapmadığı ve tanımadığı bir insana güvenememesi sıkıntısı var. Oda yapacağımız ilk ticaret vesilesi ile aşılıp ileride çok daha büyük ticaretler yapılabilecektir diye düşünmekteyim :) Umarım sıkıntı çıkmaz heyecanla beklememiz devam ediyor :))

yahu su mantıgı da anlamıyorum. sanki gittiginiz dükkanda alısveriş yaparken dükkan sahibini tanıyorsunuz? buradaki ile oradaki arasında tek fark orda yasal işlem başlatabilmeniz cok daha rahat oluyor kötü bi olayla karsılastıgınızda ki, yine bir sürü tatsızlık yasanıyor. evet donanımhaberde üzücü olaylar yasanmıstır ancak dogru insanlarla alısveriş yaptıgınızda, olası bir sorun karsısında yasal sürecten cok daha hızlı sonuc alırsınız.

yaklasık 800-900 lira uygun bir rakama alıcaksanız ürünü ve satıcı da dh üzerinden belli bir kaliteye ulasmıssa başka türlü alısveriş yapmak mantıksız olur.

• sıkıntı falan yok . Kutuyu ılk siz açıyorsunuz . Ilerideki problemler kısmet artık . Olacaksa olur .

• bu yazıdaki çakıl mavisinden var mı ?

http://urunincelemeleri.net/samsung-galaxy-s-3-incelemesi/
  • Öncelikle Arif beye bu cihazı hem en hızlı hemde en güvenilir şekilde bana ilettiği için buradan kendisine teşekkür etmeyi bir borç bilirim. Cihaz yaklaşık birkaç saat önce elime geçti, kutusunu ilk ben açtım, kontrolünü gerçekleştirmeme gerek bile yoktu çünkü herşey ortadaydı zaten. Az önce vodafonedan mikro sim kartımı teslim alarak cihazıma takarak kullanmaya başlamış bulunuyorum. Sormak istediklerinize elimden geldiğince cevaplar vermeye çalışırım arkadaşlar.
  • pasaport kaydı olsaydı iyidi ya :(
  • İkinci partiyi ne zaman getirmeyi düşünüyorsunuz?
    Aklınızdaki tahmini fiyat nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol1521

pasaport kaydı olsaydı iyidi ya :(

valla benim de pasaport kaydım yok hocam, Umre'den dönmüş olan eş dost akrabalar aracılığı ile halletmeye çalışacağım. 15 gün kadar telefonu kullanabiliyormuşuz aynı zamanda, almayı düşünenlere bu bilgiyi vereyim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: amortiiii

quote:

Fiyatı çok iyi canım ona şüphe yok :) Sadece insanın daha önce alış veriş yapmadığı ve tanımadığı bir insana güvenememesi sıkıntısı var. Oda yapacağımız ilk ticaret vesilesi ile aşılıp ileride çok daha büyük ticaretler yapılabilecektir diye düşünmekteyim :) Umarım sıkıntı çıkmaz heyecanla beklememiz devam ediyor :))

yahu su mantıgı da anlamıyorum. sanki gittiginiz dükkanda alısveriş yaparken dükkan sahibini tanıyorsunuz? buradaki ile oradaki arasında tek fark orda yasal işlem başlatabilmeniz cok daha rahat oluyor kötü bi olayla karsılastıgınızda ki, yine bir sürü tatsızlık yasanıyor. evet donanımhaberde üzücü olaylar yasanmıstır ancak dogru insanlarla alısveriş yaptıgınızda, olası bir sorun karsısında yasal sürecten cok daha hızlı sonuc alırsınız.

yaklasık 800-900 lira uygun bir rakama alıcaksanız ürünü ve satıcı da dh üzerinden belli bir kaliteye ulasmıssa başka türlü alısveriş yapmak mantıksız olur.

Dükkan sahibini tanımıyoruz fakat aynı dükkan sahibine ulaşmak çok kolay sonuçta ben Farklı bir şehirdeyim ve satıcı kişiye güvenerek 1500 tl gibi bir rakam yollayacağım elime cihazı almadan siz gözünüz kapalı olarak ticaret yapacağınız kişiye kafanızda soru işareti olmadan para gönderebiliyorsanız tebrikler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: amortiiii

quote:

Dükkan sahibini tanımıyoruz fakat aynı dükkan sahibine ulaşmak çok kolay sonuçta ben Farklı bir şehirdeyim ve satıcı kişiye güvenerek 1500 tl gibi bir rakam yollayacağım elime cihazı almadan siz gözünüz kapalı olarak ticaret yapacağınız kişiye kafanızda soru işareti olmadan para gönderebiliyorsanız tebrikler.

Valla bu konuya bende şu şekilde ekleme yapmak istiyorum. Arif beyi bu alışverişimizden önce hiç tanımıyordum. Ama aldığım referanslar ve geçmişindeki temiz sicili sayesinde dışarda hiç tanımadığım bi dükkandan daha çok güvenerek yaptım alışverişimi. Oldukça ilgili ve herhangi bir sorunla karşılaştığımda (fabrika çıkışı hatası vs.tarzında) bana yardımcı olabileceğine emin olabildiğim biri gerçekten. Ama dışardaki dükkandan görerek aldığınız biri size banane kardeşim dediğinde ne yapacaksınız, her gün görün adamı, adam şerefsizse eğer yapılacak bir şey yok ne yazıkki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇAĞ -- 31 Mayıs 2012; 15:02:44 >

• Tamam işte bende tam olarak attığım mesajda bundan bahsetmiştim bu sıkıntı yaptığımız ilk alış veriş sonrasında aşılacak ve daha büyük ticaretler yapılacaktır demiştim. Gereksiz bir eleştiri gelmişti konuyu daha fazla kirletmenin lüzumu yok.
  • Arif abi cihazlar gelmeden konuşmuştuk zaten ben bugün kendisine ödemeyi yaptım. Yarın itibarı ile cihaz bende kargo ile gönderiyor. Antalyadayım ve güven sorunu yaşamadım. Bu devirde herkesi aynı kefeye koyamazsınız. Güven duymuyor iseniz almazsınız. Arif abi bugün ik defa konuştum ve son konuşmam değil gözüm kapalı her seferinde güvenirim.

• Herkesten once cihaza sahip olmak da farkli bir duygu . Ilk defa boyle birsey yaptim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Herkesten once cihaza sahip olmak da farkli bir duygu . Ilk defa boyle birsey yaptim.

neo v almıştın arızalı çıkmıştı....naaptın onu.
  • Aynen iade ettim. Alir almaz reset atan telefon kusura bakmasin.

• zam gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Arif bey den telefonu az önce aldım . Alışveriş bir yana çok iyi bir insan . Kendisine buradan bir kere daha teşekkür ediyorum .
    Bu zamanda esnaf olmak kolay adam olmak zor .

Telefona gelince epeyce büyükmus :-)
    Ilk izlenimim budur . :-)

Nihat Hocam senin gibi bir Üstadla bu alışveriş vesilesi ile tanışdığıma çok sevindim.
    Herzaman görüşebilmek ve tartışabilmek dileği ile :)
    Saygılar...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güzel fiyat
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.