Şimdi Ara

silinebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
3
Favori
9.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeşili, moru bi yana bunlardan ziyade beni dahili hafıza olayı meraklandırıyor. hangi ürün söz konusu burda 16lık mı yoksa 32lik olan mı hocam. 1500tl'ye 32gb olanı mı alıyoruz 16yı mı
  • Gelecek ürünler 16Gb.dır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Tüm pm.ler cevaplanmıstır

• iyi akşamlar arif bey alındığı yerden faturalı olması türkiye'de garantili olduğuna anlamına geliyor di mi? herhangi bir samsung yetkili servisinde?
  • Hocam henüz cihazları almadım , dolayısı ile herhangi birinin kutusunun garanti belgesinde Telpa, Genpa,Kvk yazısı var ise geçerlidir.
    Yoksa cihazlar İsviçreden geliyor, eğer Avrupa'dan gelen cihazlar Türkiyede garantili ise bunlar da garantilidir .
    Garanti ile ilgili net cevabı cihazlar elime geçince cevaplayacağım.

• Ya ısviçre deyince aklimiza orada 6 A. Ş. si olan birisi geliyor. : -)

• 6 A. Ş nedir anlamadım ?

• 6 Anonim şirketi olan bir firma vardı burada. Epey uygun fiyatlara satıyorlardı.

• Hocam kim daha uygunsa sizin için , ordan alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ArifAkyol

Hocam kim daha uygunsa sizin için , ordan alabilirsiniz

Problem yok siparisim geçerli.

• Beyler avrupa cihazlarin garantisi turkiyede gecmez, ab ulkelerinde gecer. Turkiyedeki 1 yillik garanti yazilim destegidir, donanim degil.

Arif Beyin verdigi fiyat cok iyi. Ben de Arif Bey den 1 tane s3 almak isterdim fakat su an s2 telefonumla devam edicem. Piyasayi takipteyim, Arif Beyin verdigi fiyat en iyi gibi.
    Hayirli satislar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GulfStream -- 27 Mayıs 2012; 0:56:59 >
  • Ya bende almak istiyorum bu cihazdan fakat kayıt işlemi nasıl olacak bir bilgim yok birisi yardımcı olabilirmi acaba?
  • Mail attım listeye ekledim kendimi :)
  • Birde anlamadım ekteki dosyalardaki fotoğrafların 1 sinde hiç birşey yazmıyor 1 sinde 1550 tl yazıyor 1 sinde 1500 tl yazıyor? içinde birşey mi eksik diye fiyat düşüyor? hatam varsa affola...
  • Liste nedir? Nasıl ekleniyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodGave

Birde anlamadım ekteki dosyalardaki fotoğrafların 1 sinde hiç birşey yazmıyor 1 sinde 1550 tl yazıyor 1 sinde 1500 tl yazıyor? içinde birşey mi eksik diye fiyat düşüyor? hatam varsa affola...

Hocam ilanı dikkatli okursanız , bu ürünlerin talebe göre getirip getirmeyeceğime karar vereceğimi belirttiğimi görürsünüz.
    İlk ilan 1600 dü , ilgi görmedi , 1550 ye düşürdüm 1-2 kişi mail attı , 1500 yaptığımda gelen talep 10'un üzerine çıktı.
    Demek ki psikolojik alım sınırı 1500 müş .Zaten 1500'de de talep artmasaydı , ilanı kaldıracaktım.
    Ürünler henüz elime geçmediği için , Fotograflar temsilidir.
    İçinde birşey eksik mi mantığı da , bu forumda geçerli bir satış politikası olamaz .
    Çünkü bu forumdaki tüm kullanıcılar alacakları ürünü elli defa araştırıp,inceleyip ve kimden alacaklarına doğru karar verebilen mentalitededir.

• Fiyat fazlasıyla iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

Fiyat fazlasıyla iyi

inanmayan denesin :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Orijinalden alıntı: inanmayan denesin

Fiyat fazlasıyla iyi

inanmayan denesin :-)

Nakit olması sıkıntı, ayarlayabilirsem deneyeceğim zaten
  • Fiyatı çok iyi canım ona şüphe yok :) Sadece insanın daha önce alış veriş yapmadığı ve tanımadığı bir insana güvenememesi sıkıntısı var. Oda yapacağımız ilk ticaret vesilesi ile aşılıp ileride çok daha büyük ticaretler yapılabilecektir diye düşünmekteyim :) Umarım sıkıntı çıkmaz heyecanla beklememiz devam ediyor :))
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.