Şimdi Ara

silinebilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
3
Favori
9.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GodGave

Fiyatı çok iyi canım ona şüphe yok :) Sadece insanın daha önce alış veriş yapmadığı ve tanımadığı bir insana güvenememesi sıkıntısı var. Oda yapacağımız ilk ticaret vesilesi ile aşılıp ileride çok daha büyük ticaretler yapılabilecektir diye düşünmekteyim :) Umarım sıkıntı çıkmaz heyecanla beklememiz devam ediyor :))

Neden sıkıntı olsun, satıcının referansları var, ek olarak elden teslim imkanı da sunuyor
  • Amazonda sıfır 1480TL bence fiyat çok çok iyi ihtiyaç sahipleri için kaçırılmaz fırsat. Arif abimize teşekkür ederim. Benim de hayalide bu tel var ama bakalım :) duygusal meseleler :D
  • İyi fiuat iiyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • on siparis icin PM gonderdim.
  • Çok iyi fiyat, param olsaydı da alsaydım . Hayırlı satışlar
  • Pm attım cevap bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodGave

Fiyatı çok iyi canım ona şüphe yok :) Sadece insanın daha önce alış veriş yapmadığı ve tanımadığı bir insana güvenememesi sıkıntısı var. Oda yapacağımız ilk ticaret vesilesi ile aşılıp ileride çok daha büyük ticaretler yapılabilecektir diye düşünmekteyim :) Umarım sıkıntı çıkmaz heyecanla beklememiz devam ediyor :))

Sana söyle söyleyeyim Forumda ender insanlardan biridir Arif kesinlikle için çok rahat olsun ne dediyse onu yapar merak etme
    Edit:Bende bu gidişle listeye yazacağım kendimi Selamlar Arifciğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi math_tiger -- 28 Mayıs 2012; 17:26:52 >
  • Alper Hocam , bu kadar övgüden sonra ,
    artık sana bi S3 hediye etmem farz oldu :)
    Teşekkürler ,

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaşlar son durum şudur:
    Cihazlar 30 Mayısda Türkiye'de olacak,
    Siyah( Pebble Blue)'da sıkıntı olduğu için stoklara girmemiştir, dolayısı ile gelmeyecek, sadece Beyaz olacak.
    30 Mayıs'da burdan bilgilendirme yapacağım.

• çok iyi fiyattan satışa girdi bu s3 yahu... s2 nin tahtı sallantıda
  • Orijinalden alıntı: ArifAkyol

Arkadaşlar son durum şudur:
    Cihazlar 30 Mayısda Türkiye'de olacak,
    Siyah( Pebble Blue)'da sıkıntı olduğu için stoklara girmemiştir, dolayısı ile gelmeyecek, sadece Beyaz olacak.
    30 Mayıs'da burdan bilgilendirme yapacağım.

hocam kayıtlı telefon olacaksa ve kayıt'da problem çıkmayacaksa ben de bir tane almak isterim. hatta elden almak isterim..lütfen kayıt işleminden sonra 2-3 ay sonra telefonlarımıza "bu cihaz kayıtlı değildir", yada "bu imei numarası başka cihaz üzerine kayıtlıdır" gibi mesaj almayacağımızı garanti ettiğinizi söyleyiniz..

kayıt olayında ağzım yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyiyorum..
    geçen sene önce doğubanktan HTC Desire HD telefon aldım. adamlar kayıtta hiçbir problem olmaz dediler. (dükkanın ismini verebilirim)
    kullanmaya başladıktan 25 gün sonra turkcellden telefonuma mesaj geldi.
    "kullandığınız cihazın IMEI numarası başka bir cihaza kayıtlıdır. hattınız 10 gün içinde kapanacaktır" mesajı geldi, ve hattım kapandı
    adamlarla dövüş kavga ettim, bana sıfır HTC verdiler mecburen. çünkü telefonun kaydında problem olursa telefonu türkiyede hiç bir şekilde kullanamıyorsunuz...
    1 ay sonra kayıtta problem çıkarsa bize telefonu değiştirme garantisi verdiğinizi burada söylemenizi isterim doğrusu..ciddi alıcıyım, işinize burnumu sokmak için yapmıyorum..kayıt olayında garanti istiyorum.

• hocam kayıtlı telefon olacaksa ve kayıt'da problem çıkmayacaksa ben de bir tane almak isterim. hatta elden almak isterim..lütfen kayıt işleminden sonra 2-3 ay sonra telefonlarımıza "bu cihaz kayıtlı değildir", yada "bu imei numarası başka cihaz üzerine kayıtlıdır" gibi mesaj almayacağımızı garanti ettiğinizi söyleyiniz..

geçen sene önce doğubanktan HTC Desire HD telefon aldım. adamlar kayıtta hiçbir problem olmaz dediler. (dükkanın ismini verebilirim)
    "kullandığınız cihazın IMEI numarası başka bir cihaza kayıtlıdır. hattınız 10 gün içinde kapanacaktır"mesajı geldi, ve hattım kapandı
    adamlarla dövüş kavga ettim, bana sıfır HTC verdiler mecburen. çünkü telefonun kaydında problem olursa telefonu türkiyede hiç bir şekilde kullanamıyorsunuz...
    1 ay sonra kayıtta problem çıkarsa bize telefonu değiştirme garantisi verdiğinizi burada söylemenizi isterim doğrusu..ciddi alıcıyım, işinize burnumu sokmak için yapmıyorum..kayıt olayında garanti istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevnibi -- 28 Mayıs 2012; 18:31:14 >

• Tüm pm.ler cevaplanmıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArifAkyol -- 28 Mayıs 2012; 18:52:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cevnibi

hocam kayıtlı telefon olacaksa ve kayıt'da problem çıkmayacaksa ben de bir tane almak isterim. hatta elden almak isterim..lütfen kayıt işleminden sonra 2-3 ay sonra telefonlarımıza "bu cihaz kayıtlı değildir", yada "bu imei numarası başka cihaz üzerine kayıtlıdır" gibi mesaj almayacağımızı garanti ettiğinizi söyleyiniz..

"kullandığınız cihazın IMEI numarası başka bir cihaza kayıtlıdır. hattınız 10 gün içinde kapanacaktır"mesajı geldi, ve hattım kapandı

Hocam, ilanımı dikkatli okumamışsınız sanırım,

*** Pasaport kaydı alıcıya aittir ***

• pm gönderildi.
  • pm cevaplandı

• Allahım cok heyecanlıyım zaten telefonumda bozuldu bozulacak durumdaydı :) hadi bakam Arif bey bi getirsende alsak şu oyuncağı =)
  • pebble blue ne zaman gelir hocam ikinci teslimat tarihi belli mi? sirkecide satıyorlar mavi versiyonunu şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: battlecry

pebble blue ne zaman gelir hocam ikinci teslimat tarihi belli mi? sirkecide satıyorlar mavi versiyonunu şimdiden

doğubanka gelmiş mi nasıl olur ?
  • son durum nedir acaba???
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.