Şimdi Ara

silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsmh -- 2 Mayıs 2012; 0:43:18 >

Orijinalden alıntı: stars4ever

balık tutmaya gidin oltaya yüzügü bagla caktırmadan sonra çek oltayı yüzügü cıkarttıgın an yap teklifi

hocam eyvallah süpersin, saol.

peki şurdaki yüzük iyi olur mu bi de fikrinizi alsam?

http://www.zidaya.com/AY000084-Altin-Kalp-Tek-Tas-Yuzuk-94396.html

Orijinalden alıntı: gsmh

quote:

Orijinalden alıntı: stars4ever

balık tutmaya gidin oltaya yüzügü bagla caktırmadan sonra çek oltayı yüzügü cıkarttıgın an yap teklifi

hocam eyvallah süpersin, saol.

peki şurdaki yüzük iyi olur mu bi de fikrinizi alsam?

http://www.zidaya.com/AY000084-Altin-Kalp-Tek-Tas-Yuzuk-94396.html

Linkteki yüzüğün taşı zirkon.Bunu dikkate al.Ayrıca bence yüzük olayını netten alma.Görerek dokunarak tanıdık bildiğin bir yerden al

• arkadaşlar saolun, teşekkür ederim. hüseyin bey zirkon taşından ne anlamam gerekiyor inanın hiç bilmiyorum. bide şöyle bi durum var burdan alınca indirim kuponum var
    SİLİNEBİLİR
    6 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR ...
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence litvanyalilarin bir oyunu vardir hani kutuyu acarsin icinde daha kucuk bir kutu onuda acarsin daha kucuk bir kutu vs,al bir yuzuk kutula ama her kutu katmaninin arasina agurlik koy buyuk bir kutu seklinde gotur sonlara dogru gicik olacajtirda final biraz klise ama saglam olacaktir,hayirli olmasini dilerim

Orijinalden alıntı: napolyon94

Bence litvanyalilarin bir oyunu vardir hani kutuyu acarsin icinde daha kucuk bir kutu onuda acarsin daha kucuk bir kutu vs,al bir yuzuk kutula ama her kutu katmaninin arasina agurlik koy buyuk bir kutu seklinde gotur sonlara dogru gicik olacajtirda final biraz klise ama saglam olacaktir,hayirli olmasini dilerim

hocam çok saol, ama onun tarzında bi hediye verdiydim daha önce.. saol yinede önerin için.
  • Kendi evlenme teklifi anımı seninle paylaşayım istersen :) Yolda yürürken durdum kızda durdu ona bakarak dizlerimin üstüne oturdum baışmı öne eğdim filan. Benim hanımda nasıl heyecanlandı evlenme teklifi edecek diye yüzü nasıl gülüyor :D sonra ayakkabımı bağlamaya başladım :D ama bunun yüzünü görmelisiniz :))) aa yoksa sen evlenme teklifi edeceğimi mi sandın? dedim gülmeye başladım:D ağlayacaktı az kalsın nasıl morali bozuldu biraz ilerledik filan bu ağlamaya başladı güldüğüm için. Dizimin üstüne çöktüm evlenme teklifi ettim bu halen inanmıyordu çıkardım cebimden yüzükleri evlen benimle dedim kabul etti. Güzel bir anıydı. Yüzük olarak verdiğin linkte bir yüzük vardı ŞU YÜZÜK :http://www.zidaya.com/ALY0022-Alyans-94354.html

buna benzer yüzük almıştım fakat 24 ayardı 1 milyar filana almıştım. baya güzel bir yüzüktür şık ve sade. öğrencisin o zaman bunu almanı tavsiye ederim bi farkı yok 14-24 :) kızın parmak ölçüsünü öğrenip ona göre almalısın. benden bu kadar :p bir de o yüzüğün üreticisinin web sitesinden almanıda öneririm daha ucuz olur. Allah tamamını erdirsin inşallah mutlu olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: DoggY&Missionary

Kendi evlenme teklifi anımı seninle paylaşayım istersen :) Yolda yürürken durdum kızda durdu ona bakarak dizlerimin üstüne oturdum baışmı öne eğdim filan. Benim hanımda nasıl heyecanlandı evlenme teklifi edecek diye yüzü nasıl gülüyor :D sonra ayakkabımı bağlamaya başladım :D ama bunun yüzünü görmelisiniz :))) aa yoksa sen evlenme teklifi edeceğimi mi sandın? dedim gülmeye başladım:D ağlayacaktı az kalsın nasıl morali bozuldu biraz ilerledik filan bu ağlamaya başladı güldüğüm için. Dizimin üstüne çöktüm evlenme teklifi ettim bu halen inanmıyordu çıkardım cebimden yüzükleri evlen benimle dedim kabul etti. Güzel bir anıydı. Yüzük olarak verdiğin linkte bir yüzük vardı ŞU YÜZÜK :http://www.zidaya.com/ALY0022-Alyans-94354.html

buna benzer yüzük almıştım fakat 24 ayardı 1 milyar filana almıştım. baya güzel bir yüzüktür şık ve sade. öğrencisin o zaman bunu almanı tavsiye ederim bi farkı yok 14-24 :) kızın parmak ölçüsünü öğrenip ona göre almalısın. benden bu kadar :p bir de o yüzüğün üreticisinin web sitesinden almanıda öneririm daha ucuz olur. Allah tamamını erdirsin inşallah mutlu olursunuz

Allah razı olsun hocam, saol.. Yengeyle nice mutlu mesut yıllara inşallah.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.