Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Engineer -- 17 Ekim 2012; 2:20:11 >

• Kısa döneme göre hesap ediyorum. Yani acemilikten sonraki zamana denk geliyor birde dediğim zaman. Bu konuyu mazeret göstersek izin durumu ne olur acaba?

Orijinalden alıntı: Mr.Engineer

Kısa döneme göre hesap ediyorum. Yani acemilikten sonraki zamana denk geliyor birde dediğim zaman. Bu konuyu mazeret göstersek izin durumu ne olur acaba?

hocam acemilik 28 gün acmilikten sonraysa denetlemeye falan denk gelmessen büyük olsılıkla alırsın. acemilk sonrasında pek sıkıntı çıkartmıyorlar en anzından benim yaptığım yerde öyledi. Ben kısa dönem yapmıştım ve sana tavsiyem nişanı ertele dostum çünkü kısa dönemler izin kullanmazlar pek , devrelerin büyük ççoğunluğu gitmiş olur durmadan bölükte size kitleyecek bişey bulurlar. hayırlı tezkereler
    SİLİNEBİLİR ...
    8 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.