Şimdi Ara

Silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beginyou -- 25 Ocak 2012; 18:22:35 >

-En akıllı kişi, neyi bilmediğini bilendir... SOKRATES
  • Burada o kadar ciddi bi kitle yok ki
    "İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Diğerleri yaşamdan tat alıyorlardı hiç olmazsa. Benim anlamadığım bir şeyi anlamışlardı sanki. Bende bir eksiklik vardı belki de. Mümkündü. Sık sık aşağılık duygusuna kapılırdım. Onlardan uzak olmak istiyordum. Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi."
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWertigo

Burada o kadar ciddi bi kitle yok ki

Sende haklısın hocam,Türk milleti olarak aylık gelirimiz 30 40 bin frank herşeyimiz gır gır şamata

Adresine saat 9:00 a kadar

Eğitim sistemimiz ne derece doğru ? Peki Zorunlu eğitim 12 yıla çıkararak zorla eğitim ne derece doğru ?

Yazıp gönderelim haydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

Pazartesi günü bu konu başlığı altında bir konu belirleyelim ve mesajları gönderelim.

Hele şükür,bizden öncekiler koyun gibi yaşamışlar. Cerebesini biz çekiyoruz. Bari biz koyun gibi yaşamayalım da bizden sonrakiler daha iyi yaşasın. Mesela zorunlu eğitim 8 sene diye zorla 8 sene okumak istemeyen öğrenciyi de okulda tutuyorlar okuyacak adama da mani oluyor. Şimdi 12 sene olsun diyorlar 10 sene önce lise biteren adamın ne suçu var o zaman ? Mesela üniversiteleri her ilde açtılar ilkokul seviyesine indi vs... gibi
    DUYARSIZ KALMAYIN BENDEN DE GEÇTİ,GELİCEK NESİLİ DÜŞÜNÜYORUM !
    7 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: beginyou

quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

Pazartesi günü bu konu başlığı altında bir konu belirleyelim ve mesajları gönderelim.

Hele şükür,bizden öncekiler koyun gibi yaşamışlar. Cerebesini biz çekiyoruz. Bari biz koyun gibi yaşamayalım da bizden sonrakiler daha iyi yaşasın. Mesela zorunlu eğitim 8 sene diye zorla 8 sene okumak istemeyen öğrenciyi de okulda tutuyorlar okuyacak adama da mani oluyor. Şimdi 12 sene olsun diyorlar 10 sene önce lise biteren adamın ne suçu var o zaman ? Mesela üniversiteleri her ilde açtılar ilkokul seviyesine indi vs... gibi
    DUYARSIZ KALMAYIN BENDEN DE GEÇTİ,GELİCEK NESİLİ DÜŞÜNÜYORUM !

Okumak iyidir hocam, zorunlu olması daha iyi. İnsanların kültürü artar, bilgi hazinesi genişler. Bu konu da herhangi bir olumsuzluk görmüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.