Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
18.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vav.. Çok güzel bir inceleme olmuş gerçekten.. Biliyorum çok yorucu oluyordur ama eleştiri yapmak gerekirse bir kaç oyun testi daha eklenirse çok daha güzel olur.. Tekrardan tşkler böyle bir inceleme için..
    Sizede bu yakışırdı zaten..
  • valla testleri inceleyince 1024x768 gibi bir çözünürlüktede oyunları oynadığım için g80'le devam edeceğim ben baya bir süre, crysis gibi bir oyun daha çıkmadıkça sorun yaşamam heralde
  • 9600GT'nin de eklenmesi ve tekrarlanan 8800 testleri ile mükkemmel bir test olmuş son haliyle. (Özellikle eklenen grafikler çok güzel olmuş)

Eline sağlık Tuğer hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 15 Mart 2008; 18:25:05 >
  • :)

Lost Planet'i çalıştırmayı becerirsem, yamasını da kurabilirsem, onun testlerini eklerim.

STALKER, hazır aslında. Onu ekleyebilirim (tabii, GTS 320 olmayacak STALKER'de).

STALKER'den, şöyle Pripyat veya Çernobil civarı kayıt dosyası gönderir misiniz? İlk baştaki sahnelerden ibaret, kısır bir test olmasın.
  • Tuğer öncelikle testler için teşekkürler süper olmuş eline ve emeğine sağlık ikincisi ise hiç yaşının adamı değilsin yanlış anlaşılmasın şu yönden söyledim forumda kocaman adamların ati iyi nvidia iyi diyerek yaptığı taraflı testlere senin bu testin güzel bir örnek olur inşallah .tekrar teşekkürler .olgunluğundan dolayı da seni ayrıca tebrik ediyorum helal on numara adamsın
  • Son haliyle oldukça kapsamlı bir test haline gelmiş , tekrardan eline sağlık hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodi--

Benim Kart 691 De Sorun Çıkarmıyo Demekki Daha Da Yaklaşabilir G80.

EVT
  • Testler oldukca etkileyici ellerinize sağlık...
  • benim mesaj neden silindi şimdi.
  • Hocam tekrardan eline sağlık diyorum.Çok uğraşmışsınız.9600 alacak arkadaşlara faydası olur muhakkak.Keşke birde 8800gt olsaydı ama gts den birkaç fps düşürünce gt oluyor zaten...Emeğine sağlık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: İcHiGo22

benim mesaj neden silindi şimdi.

Sizin mesaj neydi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Orjinalden alıntı: İcHiGo22

benim mesaj neden silindi şimdi.

Sizin mesaj neydi?

hocam diger topic le karıştırmışım.2 inceleme olunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İcHiGo22 -- 16 Mart 2008; 22:56:55 >
  • S.T.A.L.K.E.R. testleri eklendi, CoD 4 testleri kapsamlılaştırıldı.

Bu iki oyunda, G94 GT 1600 MHz tarayıcı hızıyla, yani olması gerektiği gibi test edildi. İnşallah diğerleri de böyle olacak.

S.T.A.L.K.E.R. için lütfen kayıt dosyası paylaşın, tekrar belirtiyorum. İleri bölümlerde test etmek istiyorum.
  • Bende 320MB'lık 8800gts kullanıyorum hızlarıda (600-1800-1500) bana gayet yeterli geldi kart açıkçası.Crysis'te ise 1680*1050 herşey high sadece shadow low gayet akıcı oynatıyo.
  • Size yeterli geldiyse, diyecek bir şeyim yok.

Gerçi, merak etmiyor değilim, o çözünürlükte nasıl yeterli geldi; ama bunu tartışmak istemiyorum.

Bu arada, "shadow" "low" olursa, Crysis grafikleri bir şeye benzemiyor, bunu belirtmem lâzım. Merakım, 320 MB ile ilgiliydi tabii, ama gölgeyi de belirtmiş olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 29 Mart 2008; 0:58:39 >
  • hehehhe nasıl yeterli derken 8600gt sonic+'dan geçtm baya fark oldu normal olarak ama şöyle düşündüm alırken benm kartı 100e satıcaktım takas ettik üstüne 120 ytl verdim buda hiç bişey diil açıkçası..Ben 8800gt sonic almayı düşünüydum benim ekran kartını sattıktan sonra fakat oda 400 YTL civarı bişeydi değmez diye düşündüm bu birz idare eder bende iyi bişey çıkınca tabi abartı diil onu alırım planı yaptm:D
  • Eline sağlık güzel çalışma Şimdi 9800GTX lerde 512 mi? 1gb diye düşünmeye başaldım!!! Ama bir kart çıksında o zaman göreceğiz 9800GTX i
  • 8600'e göre dediyseniz, işler değişebilir tabii :)

Ama 320 MB modelin yaşadığı kasılmalar... Neyse boş verelim. Canınızı sıkmayayım.

quote:

Eline sağlık güzel çalışma Şimdi 9800GTX lerde 512 mi? 1gb diye düşünmeye başaldım!!! Ama bir kart çıksında o zaman göreceğiz 9800GTX i

1 GB modelin altına düşülmemeli bence. Bellek olayının 9800 GTX'te değişeceğini sanmıyorum, nVidia kartla beraber buna yönelik bir sürücü çıkarmazsa (gerçi kart çıktı sayılır).

Yalnız, 1 GB 9800 GTX diyoruz, fakat 3870 X2 denen kartı unutmuyoruz değil mi?

1 GB bellekli bir 9800 GTX'in fiyatını düşünmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 29 Mart 2008; 1:29:01 >
  • eline sağlık çok iyi çalışma
  • ABİ TESTİN ON NUMARA BEŞYILIDIZ OLMUŞŞ YAA
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.