Şimdi Ara

silinebilir..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 10 Mayıs 2010; 7:53:03 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 10 Mayıs 2010; 7:54:03 >

Faturalı, kutulu, garantili...
    Tak çıkar kablolu, çok kaliteli bir güç kaynağı. 100 ytl.

silinebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orgeneral -- 11 Aralık 2007; 20:48:58 >
    Referanslara, Satilan Ürünlere ve Satislarima Dükkanimdan bakabilirsiniz...
    Iletisim : PM
  • Mehmet Abim Power Harika Hayırlı Satışlar

Orjinalden alıntı: Azad__Arda

Mehmet Abim Power Harika Hayırlı Satışlar

Teşekkür ederim ardacım

quote:

Orjinalden alıntı: BuGrAx

Antec Psu Güzelmiş fiyatıda Uygun.Hayırlı Satışlar

Teşekkür ederim. elinize alır almaz hissediyorsunuz kalitesini.

• Enermax Liberty 400 W PSU ATX V2.2 20+4 PIN

Tüm masa üstü sistemlere uyumlu dünyada ilk V2.2 standartında Çift +12V kanalı ile en basitinden aklınıza gelebilecek ve en güçlü oyun, ofis ve overcloc pc leri için çok yüksek standartlarda bir ürün
    Çift çekirdekli işlemcilerin ilk defa tam ve gerçek perfomanslı destek ( Pentium D EE ve Athlon 64 X2 tam uyumlu) & ve diğer tüm üretilmiş çift çekirdekli işlemci serilerini ile tam uyumlu
    Hem ATX hem BTX sistemlere tam uyumlu istenilen anda sistemi Atx-den BTX e çevirme imkânı, bununla beraber giriş ve orta seviye SERVER destekli
    PF 0.99' a kadar çıkabilir ve "auto switch" sayesinde 100-240VAC altında stabil ve temiz güç
    %80 lik yüksek efficiency kapasitesi ile (30-100%) elektrik faturalarınız en alt seviyeye inecek.
    Çok özel dizayn ultra sessiz 120 MM akıllı kontrol ünitesi ile sessizlik ve maksimum soğutma bir arada
    Avrupa Birliği onaylı OCP, OVP, UVP, OLP, SCP, OTP sertifikaları onaylı. Çalışma standartı (Full rated power under 0-40 o C/32-104 o F ambient temp.)
    Kasa içi karışıklığa yol açmamak ve kasa içi havalandırmayı kolaylaştırmak için takılıp çıkarılabilen kablolar Eşsiz SATA ve 4 Pin Molex kablolar sayesinde PATA ya da SATA ürünleri kullanabilme imkânı
    DÜNYADA İLK PCI_EXPRESS-SLI-CROSS FIRE desteği bir arada. Nvidia ve Ati Sertifikası ile. En iyi yapılandırma ve eşsiz EMI kalkanı sayesinde ve üstün Enermax teknolojisiyle birlikte tüm bilgisayar bileşenleriniz güvende olacak!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR!!
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR!!!
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FEEL GÜÇ KAYNAKLARI (adetli)

Sıfır, feel kasalardan sökülme.
    550W 25 ytl
    460W 20 ytl

Elbette gerçek değerleri değil. orta karar sistemler için uygun. ama ekstrem sistemlere uygun değil.

silinebilir..

Sata, 6 pin pcı-e, 20-24 pin anakartlara uyumlu güç çıkışları mevcut.

Toplam 10 adet var. Hepsini birden alacak biri varsa fiyatta ikramım olur. Bunun dışında fiyatım sabit.

hayırlı satışlar bu arada

Orjinalden alıntı: vgulgec

afilli bir pi-em --attım

hayırlı satışlar bu arada

Yalnız biraz fazla afilli olmuş. Hayırlı olsun.

Ayrıca enermax güç kaynağı satıldı arkadaşlar. Diğer ürünlerin satışına devam.

• 550w lik feel psu, p4 2.6, 1gb ram, iki tane hdd 80+80gb, iki tane optik surucu ve en onemlisi 7600gt oc li ekran karti olan agp sistemi kaldirir mi?

Orjinalden alıntı: temizkopat

550w lik feel psu, p4 2.6, 1gb ram, iki tane hdd 80+80gb, iki tane optik surucu ve en onemlisi 7600gt oc li ekran karti olan agp sistemi kaldirir mi?

İşin içine hızaşırtma (oc) girecekse feel güç kaynağını önermem. Ancak Antec Neo Power 480W tam senlik.

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

quote:

Orjinalden alıntı: temizkopat

550w lik feel psu, p4 2.6, 1gb ram, iki tane hdd 80+80gb, iki tane optik surucu ve en onemlisi 7600gt oc li ekran karti olan agp sistemi kaldirir mi?

İşin içine hızaşırtma (oc) girecekse feel güç kaynağını önermem. Ancak Antec Neo Power 480W tam senlik.

yanliz ben sadece 50 ytl ayirabilirim psu ya. ikinci el falan da olabilir.

• ben resmi gönderdiğim kasaya talibim ama kasalarda sorun olduğunu sölemişsiniz ne sorun olduğunu yazarsanızda sewinirim ama sorun çok büyük deilse almayı düşünüyorum +izmirde oturuyorum ödemeyi nasıl yapabilirim.b şimdiden sorularıma yanıt verdiğiniz için teşekkürler

silinebilir..

silinebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00umut00 -- 22 Temmuz 2008; 21:54:44 >

• Bu ürünler tükendi malesef. Mesajlara bakarsanız 2007 yılına ait. Ancak bu üründen sorunsuz sıfır olarak elimde mevcut. 95 ytl fiyatla satıyorum ve yine feel 550w psu içinde geliyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.