Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
5.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regujohn -- 28 Şubat 2021; 23:30:43 >

• 1080ti ye 3500-4000 lira isteyen insanlara verilecek en güzel cevap hiç cevap vermemektir.Onların ilanını hiç dikkate almamaktir.Piyasa belli 3000 civarına satılabiliyor hala gamingx,rog strix serisi kartlar fazlası kesinlikle verilmez kartların cyberpunk2077 performansı ortada rtx2070 ile kafa kafaya.Garantili Rtx2070superin 4000tl civarına satıldığı forumda 1080ti ye istedikleri kadar 4000tl istesinler.
  • Hocam iyi satışlar. Karışır burası

silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildwachsend -- 11 Aralık 2020; 11:16:5 >

Kıyaslaması yapılacak başlıca kartlar 3060 Ti, 3070, 3080

Hayırlı satışlar.
    @hacıveli--Hd 5870 V2 Sanalpazardan Alındı---@redkid06---TT Contac 16 Sanalpazardan Alındı---@seiten---A-Data DDR2 800 MHZ CL4 Satıldı---@jasonjustice---Amd Phenom ll X6 1090 T Sanalpazardan Alındı---@neferkamer(muratkuleci) OCZ Aglty 3 120 Gb SSD Alındı---@neferkamer(muratkuleci) İntel Q8200+Gigabyte EP45-DS3L+A-Data 800 MHZ RAM Satıldı---@lawyerzzz XFX HD 7970 O.C Black Edition Havale İle Alındı---@ZemberekKuşu LG G3 32 GB GOLD Havale ile Satıldı---@ÖzgünK 1 Tb HDD sahibinden ile satıldı.---@Nevfel SANDISK 256 GB SSD PLUS havale ile alındı.@bboy1928---İpega 9076 Havale ile Satıldı@TermeLee---Logitech G633 Havale ile Alındı--- @Bmw. Komple kasa havale ile alındı.---@Ronon Dex Asus RX570 OC havale ile alındı@DramaYoLLaRI Hyper 212 Led havale ile alındı.---@jerjer7 Samsung 23.5" LC24F390FHMXUF havale ile alındı.@Justruling10 2 Ekran kartı havale ile satıldı.
    NOT : @neferkamer(muratkuleci) ürünü elden teslim almasına rağmen kargodan düşük puan vermiştir---@ZemberekKuşu telefonun durumunu bildiği halde alım yapıp düşük puan vermiştir---Diyecek bir sözüm yoktur, İnsanın Vicdanı en büyük Mahkemesidir... ...DİYECEK BİR SÖZ BULAMIYORUM...
  • Abi hiç araştırma yapmıyor musunuz sattığınız ürüne fiyat biçerken. Google 'dan mı fiyat alıyosunuz anlamıyorum ki..
    SİLİNEBİLİR!!
    2 yıl önce açıldı
    CerennetFiber ( Denizli)
    10 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rtx 3000 serisi kartlar daha ucuz ve daha performanslı olucak diyolla ama.
  • Ufak bir indirimle rtx 3000 kartlar çıkmadan satılır diye düşünüyorum !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Eee kendinde biliyorsun isi

• Haklısınız arkadaşlar fazlaya koymuşum revize ettim fiyatı

Orijinalden alıntı: DarknessIsOurNewKingdom

Eee kendinde biliyorsun isi
    Evet patates olmus. 6800e satilmaz cok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6k oda patates değilse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SirrealsQ kullanıcısına yanıt
    Hocam zincirlikuyuda mı çalışıyorsunuz
    ASUS Z370 TUF PLUS GAMING II , İ5 9600K 5.1 GHZ, MSI GTX 1070 Gaming, 2X8 16 GB 2666 MHZ, Samsung 970 Evo Plus 500GB Nve.M2, 1 TB WD Caviar Blue, 2 TB WD GREEN 3.5,Cooler Master MB500 TUF EDITION, Corsair H100X Sıvı Soğutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Handsomekont

Hocam zincirlikuyuda mı çalışıyorsunuz
    benim gözümde ederi bu :D
    kasanın teklifi de bu hocam.
    sonuç olarak 6700 TL ye sıfır RTX 3070 alınabiliyor.
    kullanılmış ve ne çıkacağı %100 belli olmayan bir ürün için bence iyi para biçtim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.