Şimdi Ara

Silinebilir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
16
Favori
14.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
228 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tyll kullanıcısına yanıt
    Hocam Maddi durumunuzu bilmiyorum ama toros tarzı bir araba çelik tamponlu , 2 vitesi olsun yeter. Otoparkta dursun otopark girişine park eden olursa torosu çıkarın bodozlama girin yandan veya kafadan. Hatalı park ettiği için sizin sigortanız onun arabasını ödemeyecek aksine onun zorunlu trafik sigortası sizin arabanızı ödeyecek. kaldı ki torosa kolay kolay birşey olmaz. Kaskosu da yok ise bu şahsın , bir daha öyle yerlere park etmemesi gerektiğini acı acı öğrenir.
  • Kanunların kişiye özel uygulandığı güzel ülkemde ne yapsan boş ana caddede dörtlüyü yaktımı yolu kapatma hakkını kendinde bulan ve yanından geçip giden denetleyeci kurum çalışanları, dükkan yada evinin önüne resmen barikat kurup yolu sahiplenen kişiler vs düzelmez her geçen gün daha da kötüye gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal olsun dostum.çok iyi yapmışsın.dikkatli ol ama,sana ve çevrene zarar vermek isteyebilirler.uyanık ol.editlerini bekliyorum
  • yakında topuğuna sıkarlar rahatlarsın
  • Duyarlı bir vatandaş tebrikler büyük ihtimal bir çakala havale edecek dükkan sahibleri ve seni 3-5 yerinden bıçaklayıp ya öleceksin yada komada kalacaksın seni vuranda 2-3 ay ceza alıp çıkacak,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En büyük sorun denetim mekanizmasının çalışmamasıdır.
    Trafik denetimi ülkemizde çok alt düzeyde. Ben de gürültülü egzozlu araçlardan çok şikayetçiyim.
    Güya 2900 TL ceza var bu araçlara ve son düzenlemeye göre, tüm kolluk kuvvetleri trafik denetimi yapabliyor, ama gel bak ki abart egzozlular vızır vızır yarış içinde sokaklarda.
    Bizim zevkimiz, kafamız esince filmli araçları durdurup ceza yardırmak.

    Bak elin gavuruna, DUR (STOP) işaretinde durmazsan bile ceza geliyor.
  • Oha son zamanlarda okuduğum süper bir olay..

    Ayrıca dükkana sız ve iş güvenliği kuralları uyulmuyor diye de İŞKUR a yazı yaz.Anında müfettiş gönderirler işini bile durdururlar. Bizim burada sıklıkla yapılıyor düşman esnaf arasında.İki tarafta para cezası yiyip oturuyor kıç üstü
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gece fanzini -- 8 Mart 2019; 3:53:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uğraşlarınız için tebrik ederim. Artık eskisi gibi değil cimer var bimer var tüketici heyeti var şikayet için belirli mecralar var ve bunları kullanmaktan KORKMAYIN.
  • İyi yapmışsın elin dert görmesin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle sizi hem duyarlılığınızdan hem de uğraşmanızdan dolayı tebrik ederim...
    Toplumda düzeni sağlamak için kurallar konulur.Kurallara uyulup uyulmadığının da denetimini devletin yetkili mercileri yapar.Ancak denetim yetkisini elinde bulunduranlar işini layıkiyle yapmazsa maalesef kaos oluşuyor, bundan cesaret alanlar da her yerde düzenin içine ediyorlar, başkalarının hakkını gaspediyorlar işte...
    Vatandaş vurdumduymaz, ikaz etsen kılını kıpırdatmaz, polisi zabıtayı ararsın gelmez...
    eee kim koruyacak vatandaşın hakkını??
    Bİr hasta yakınımı ziyarete giderken alışveriş için park yasağı olmayan yol kenarına birinin koymuş olduğu sandalyeyi yoldan alıp kaldırıma koyup, aracımı parkedip , 8-10 dk sonra döndüğümde başka bir aracın benim çıkamayacağım şekilde yol şeridine park ettiğini görünce etrafa bakıp sahibini bulamayınca 155 i 2 kez aramak durumunda kalmama rağmen 25 dk içerisinde maalesef bi ekip arabası göndermediler. Halbuki 400 mt ötede sabahtan akşama bekleyen trafik ekipleri var (Yer: Denizli İstiklal cd. eski kütüphane karşısı). Nihayet araç sahibini yandaki dükkanlardan birinde buldum, dükkan sahibiymiş. Sandalyeyi kenara alıp yerine aracımı park etmemin hesabını soruyor. Yol kenarına dubayla sandalyeyle kapatamayacağını, park yasağı olmadığından boş olduğu sürece herkesin aracını park edebileceğini, gerekirse zabıta ve trafiği çağıracağım konusunda uyarıp tartıştık... Dediğim gibi hastaneye ziyaret saatiyle ilgili sıkıntım olmasaydı işi daha da uzatacaktım. Ama durumu zaten fotoğraflamıştım. 155 kayıtlarımın da ses kaydını almıştım. Daha sonra sadece egm nin sitesinden konuyla ilgili ihbar maili yazıp araç plakasına ceza yazılmasını istedim... Maille ilgili bana dönüş yapılmadı.Ceza yazılıp yazılmadığını bilmiyorum. Konuyu sorgulamak için de cimere yazmadım. Bir makas ya da drift haberini ihbar kabul edip ceza yazıldığını açıklayan egm defalarca 155 aramasına rağmen anlık olarak sorunun çözülmesini sağlamıyor maalesef.




  • Konu sahibi arkadaşı tebrik ediyorum. Maliye, cimer ve bimer çok güzel kurumlar. Sürekli kullanıyorum ve olayların gelişmesini canlı canlı izliyorum. Daha geçen ay şikayet ettiğim bir aracılık internet sitesi muhtemelen hayatı boyunca kazandığı para kadar ceza yediğinden kapatıp gitti (Maliyeye aracılık ücretlerine fatura kesmediği ve muhtemelen gelir vergisi ödemediği konusunda şikayet etmüştim) , geçen hafta herkesin bildiği bir siteyi daha şikayet ettim, umarım cezasını bulur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufuk172

    İyi insanlar kötüler kadar cesur olmadığı sürece memleket düzelmez.

    Elinize, dilinize saglik. Herkes sizin gibi olsa memlekette pislik kalmaz ama göz yuma yuma pislige alışık hale gelmişiz.
    İlk satır şu ülkede olması gereken şeylerin tek cümlede özeti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmet İnönü’nün sevdiğim bir sözü vardır; “Bir memlekette, namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur” diye. Herkes sizin gibi olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artik 15 saniyede trafikte cinayet isleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal sana barbarlar sürüsünü gerekeni yapmıssın
    Aslınds denetciler ve polisler yapması gereken bu ama nerdee

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Konuya bile csb diyen olmuş yuh yani.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olayın ne anlama geldiğini yaşamayan anlayamaz. Öncelikle yol ortasında durma ikiye ayrılır 1. keyfe keder 2. mal yükleme boşaltma. 1. durumla hiç karşılaşmadım lakin 2. durum Zeytinburnu Eminönü gibi tekstilcilerin yoğun olduğu bölgelerde çok sıradan bir durumdur ve herkes tarafından kabullenilmiştir doğal olarak. Kimse tepki göstermez hatta eminönünde sabahları kamyon boşaltılacağı zaman 1 saat araç kıpırdamaz insanlar istop eder ve araç içinde uyurlardı. Yani demeye çalıştığım şey 2. durum her gün karşılaşılan ve sıradan bir durumdur. 1. durum ise beyne kan sıçratabilir gerçekten. Konu sahibi arkadaşın çabası 1. durum için ise helal olsun ama 2. durum içinde aynı tutumu sergiliyorsa etik olmadığını söyleyebilirim.
  • İyi yapmışsın hiç bir halt edemezler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vatikanli Mumin

    Bi helva yicez ama kimin helvasi olur bilmiyom
    Neyse benimki fistikli olsun
    Bu ve bunun gibi yorum yapanlar ne kadar aciz yaratıklarsınız yahu Allah aşkına biraz geliştirin kendinizi bu cahillikle bu kütüklük ile nasıl hayatlarınızı idame ettirebiliyorsunuz gerçekten anlamıyorum.

    İnşallah en kısa zamanda en yakınlarından birinin helvasını yersin o zaman fıstıklısınıda yersin fındıklısınıda...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.