Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Sevdadır Türkiye -- 5 Nisan 2019; 12:22:15 >

• İnsan gerçekten hayret ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O adanadan gelen araç ne öyle, bu insanlar hadi dünyada bir şekilde atlattı peki ahirette nasıl hesap verecekler çok merak ediyorum.

• temiz araç alırım satarkende hiç sorun yaşamadan satarım neyi varsa aracın yazarım dışardan gelecek arkadaşa özellikle burda bakacak biri varsa gel derim en son aracımı il dışına sattım 1 gün sonra gelin dedim işlerim yoğun sizle ilgilenemem deme rağmen cıkıp geldiler halimi gördüler anahtarı verdim gidin istediğiniz yerde expertiz yaptırın dedim normalde yanlarına birini verirdim ama vermedim gittiler 45 dakika sonra geldiler hesabıma paramı yatırdılar noter şurda siz evrakları hazırlatın ben imzaya geleyim dedim gittiler aradılar gittim imzayı attım işyerime geldiler yemeklerini söyledim yaz lastikleri için bir arkadaşı yanlarına verdim ayrıldılar istanbula varmadanda birkaç defa aradım sonra kendileri aradılar abi teşekkürler diye mesele insan olmakta

• Kulu geçtim, Allah korkusu kalmamış. Lakin bilmiyorlar ki böyle tiplerin ben hiç iflah olduğunu görmedim. Düzenbaz galericileri izleyin, darmadağın hayatları var.

Çoluğundan çocuğundan, anasından babasından çıkıyor, hastalığa yakalanıyor, kaza yapıyor, illa bir şey oluyor. İnsanları çarpıp para kazandıklarını sanıyorlar. Biri de geliyor onlardan alıyor. O para dönüp dolaşıp mazluma gidiyor.

"Andolsun, cehennem için de birçok cin ve insan yarattık ki kalbleri var, fakat onlarla anlamazlar; gözleri var, fakat onlarla görmezler; kulakları var, fakat onlarla işitmezler." Araf 179.
  • Aracımı alırken expertiz yaptırdım, bunları gördükten sonra kendi aracımdan şüphelenmiyor değilim, götürmeye korkarım buraya.
  • Sayfadaki diger videolara bakın birde.Sadece boyalı denilen araç iki farklı aracın birleştirilmesinden ortaya çıkmış. Ne insanlar var adam airbag yerine sünger koymuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR!!
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR!!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • videoyu izledikten sonra ikinci el arac almis olanlar iskillenmistir, golf'ü kayseri 'den aldık kesin ortadan birleştirme :(

• Emniyet kemerini dirençle kandırıca ne oluyor? İkaz sesi vermesin diye mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Emniyet kemerini dirençle kandırıca ne oluyor? İkaz sesi vermesin diye mi?
    bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Bilgili arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Elektrik konusunda bilgisi olanlar bilir muhtemelen direnç nedir vs.
    Acaba direnç koymasalar emniyet kemeri kitleme yapmıyor mu nasıl bir şey oluyor anlamadım ki
  • Airbagin akıma uygulayacağı direnç kadar 50 kuruşluk direnç takıyorlar. Akım direnç üzerinden geçince airbagten geçtim sanıyor ve beyin hata vermiyor. Dolu araçlardaki diz ve perde hava yastıklarını söküp direnç atıp araçtan ayrı satan var. Orijinal jantı replikayla değiştirip satan var. Var oğlu var bizde.

• Aslında anlamak basit bu işleri asıl sorun küçük veya büyük yerlerde galerici eksperle anlaşıp araca ufak tefek boya var deyip kandırıyorlar garibanı.

• Sami abi ve ekibi iddaa ediyorum expertiz üzerine Türkiye'de kafaya oynar. Bu kadar müsluman gecinen adamlarin yasadigi ulkede, sami abi(tarcanlar) gibi isinin ehli insanlara 2. El piyasasinda ihtiyac var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Bilgili arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Elektrik konusunda bilgisi olanlar bilir muhtemelen direnç nedir vs.
    Acaba direnç koymasalar emniyet kemeri kitleme yapmıyor mu nasıl bir şey oluyor anlamadım ki

Alıntıları Göster
    kemer gerdirme özelliği patladığı için varmış gibi gösteriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

kemer gerdirme özelliği patladığı için varmış gibi gösteriyorlar.

Alıntıları Göster
    nasıl yani hocam? mesela araçlarda denemek için kemeri bi anda çekince tık diyor kalıyor daha gelmiyor taa ki salana kadar.
    ani fren yapınca öne doğru fırlıyoruz ama daha fazla gidemiyoruz çünkü kemer kitleniyor.
    bunu mu engelliyor yani o direnç?
  • quote:

nasıl yani hocam? mesela araçlarda denemek için kemeri bi anda çekince tık diyor kalıyor daha gelmiyor taa ki salana kadar.
    ani fren yapınca öne doğru fırlıyoruz ama daha fazla gidemiyoruz çünkü kemer kitleniyor.
    bunu mu engelliyor yani o direnç?

Alıntıları Göster
    Yok kaza aninda kemerleri gerdiren bir sistem o kilit sistemi ayri birsey.

Airbag gibi dusun kaza aninda kemeri gerdiren bir sistem var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

Emniyet kemerini dirençle kandırıca ne oluyor? İkaz sesi vermesin diye mi?
    Kemerin içinde fişek var kaza anında tam kilitlemesini ve airbagle haberleşmesini sağlayan yeni kemer almak yerine kandırıyorlar araç hata kodu vermiyor keşke ikaz sesi gibi masum bir iş için olsa...
  • quote:

Alıntıları Göster
    Emniyet kemerinin kaza anında geri sarmasını sağlayan fişekler var, aynı hava yastıkları gibi tek kullanımlık. Normalde bir kazada kemer komple değişmesi gerekiyor, hem fişekler yenilensin diye hem kemer daha önce gerildiği için. Ancak fişeklerin yerine dirençle kandırıyorlar. Böylece aracın beyni emniyet kemeri fişekleri var zannediyor. Sonraki kazada kemer sadece kilitleniyor, geri sarma yapmıyor.

• Bu ağzı açık bırakan işlemleri yapanlar hiç bir cuma namazını kaçırmayan esnaflar değil mi?

• oha yahu beş on fazla sattında sende nasıl bir vicdan var. 2. araca hayretler içinde kaldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.