Şimdi Ara

Silinebilir (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
22
Favori
39.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aktivasyon kısmında sıkıntı yok tanımlanıyor 1 GB internet.
    Yine de aktivasyon kısmında kontrol edip düzenleme yaparım ilk mesajda
  • GB si yüksek tarife lazım hocam.
  • yılbaşını bekliyorum ben de. 2gb internet 3 gün yetmiyor ya. en az 10gb netli tarife arıyorum. pttcell güzel ek gb alımlarıyla 35tl 10gb devamında yavaş internet oluyor. prime güzel ultraya çevirince 10 tl falan düşüyomuş ancak prime ın ayrıcalıkları fos. bi de ilk faturaya 30tl ek para istiyo tt. red pahalı... turkcell çok pahalı. şuan vodafone faturasızım. yana yakıla yeni bi tarife arıyorum. 40 tl nin üstüne çıkmamak ve en az 10gb internet istiyorum. bakalım yılbaşında gelir mi böylesi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt
    Paketlerde ki internet yavaş yavaş yükselecek ve fiyat düşecek 4.5G için mecbur bu
    Ama süre belli değil zaman içinde olur

• Yune72 kullanıcısına yanıt
    Bu tarifede ilk 2 ay ücretsiz oluyor mu?

* 24 Ay Kalma sözü
    * 6 GB İnternet 3000 Dk 3000 Sms 34 TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt
    Pttcell nasil oluyo 10 gb aciklarmisin

• büyük gurur tarifesine baska hattan geciyoruz. 29 tl ye 1250 dk 1250 sms 4 gb net veriyor. baska hattan geldiğimiz için her ay 1 gb net daha veriyor. sonra 3er tl ödeyerek 1er gb lik alma hakkımız oluyor bunu 2 kere alabiliyoruz. bu da bitince internetimiz yavaslıyor ve 3gb de böyle kullanıyoruz. daha sonra internet yine yavaslayıp sınırsız devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MotosikletPilotu

büyük gurur tarifesine baska hattan geciyoruz. 29 tl ye 1250 dk 1250 sms 4 gb net veriyor. baska hattan geldiğimiz için her ay 1 gb net daha veriyor. sonra 3er tl ödeyerek 1er gb lik alma hakkımız oluyor bunu 2 kere alabiliyoruz. bu da bitince internetimiz yavaslıyor ve 3gb de böyle kullanıyoruz. daha sonra internet yine yavaslayıp sınırsız devam ediyor.

3TL ye 1 gb dedigin olay sadece 14luk
    ( beklenen tarife) tarifede var. Muhtesem 1gb diye geciyor.

Buyuk grur tarifesinde ek internet 1gb 10TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur@t_fb -- 1 Aralık 2016; 21:35:47 >
  • Bende muhtesem tarife de en fazla 7 gb aliyorum ve 3tl 1gb bu tarifede aliniyor hayir 10gb deyince afalladim suan zaten tarif ettiginiz sekilde en fazla 6gb net oluyor

• dys1905 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam olmuyor malesef. Sadece mobil işyerim tarifelerinde geçerli 2 ay ücretsiz
    Teşekkürler hocam bilgi için

Mobil işyerim süper paketinde de aylık ücret 24,85 TL ye geliyor 14 aylık süreçte yine de fiyat cazip (12ay*29 TL=348 TL - 14ay /348 TL= 24.85 )
    Yılbaşı yaklaşıyor güzel tarifeler gelir yakında. Bakalım artık daha iyi bir tarife gelmezse işyerim maksi tarifesine geçmeyi düşünüyorum

• hocam vodafoneluyum bu tarifelere geçiş yapabiliyor muyum bende
  • Arkadaşlar abimin Turkcell hattını

Gel dene 3 GB tarifesine taşıdık. 750 dk + 1000 sms + 3gb = 30 TL (Evde internet olduğu için = 27 TL)

Ama bu mobil işyerim tarifelerine geçiş nasıl oluyor, bunu da anlatabilir misiniz konuda? Yani bireysel olarak nasıl geçiliyor bunu anlamadım. Eğer böyle bir durum varsa 2 lira daha ödeyip +250 dk ve 1 gb net alırız mobil işyerim süper tarifesiyle, ya da 24 aya işyerim 3gb yapabiliriz.
  • kırmızı pelerin kullanıcısına yanıt
    Bu tarifeler bayiye özel kurumsal kampanyalar
    Geçiş işlemlerini online olarak ben alıyorum

Geçiş için gerekli evrakları ve taahutnameleri mail olarak gönderiyorum size imzalayıp taratarak tekrar gonderiyorsunuz bana.

Sim kartı ücretsiz olarak kargo ile gönderiyorum tarafınıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yune72 -- 5 Aralık 2016; 11:58:53 >
  • mcdilsiz M kullanıcısına yanıt
    Geçiş yapabilirsiniz Vodafone dan

Ücretsiz deneme kampanyası aralık ayında sonlaniyor

• 22 Aralık itibariyle tarifelere 6 TL lik bir zam gelecek geçiş yapmayı düşünenler 17 aralıga kadar bana ularşırlarsa yardımcı olurum geçiş için
    Benim turkcell taahutum 24 aralikta bitiyor. Yilbasi yeni tarifeler gelir diye bekleyeyim diyorum sizce ne yapayım? Buna gecsem mi yoksa beklesem iyi tarifeler gelir mi bol internetli 30 40 liraya

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.