Şimdi Ara

silent king

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ünlü değil kfceatbox bronz faillerini incelediği videolarda o elemanı kullanıyor. Kfceatbox'ın streaminde görmüşsündür kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünlü değil ben bilmiyorum mesela
  • o kim ? neyse konuyu açan şahıs belliymiş artık blok
  • Geçen el ben silent king ve cingen diyen bot pre geldi biri teemo diğeri fiddle aldı valla bot dışında heryerde durdular sonradan lige baktım bronzmuş.Olay gerçek bu arada youtube baktım ve araştırdım nesi ünlü bunların?

• ilk defa duyuyom
  • Silent King Necrontyr ırkını yöneten üç kişilik yönetimin lideridir. Son Silent King Szarekh C'Tan'larla anlaşma yaparak Necrontyr ırkını felakete sürüklemiş ve her bir necrontyr bireyini necrodermis adlı yaşayan metallere hapsetmiştir. Ruhlarının bedenlerinden sökülüp alınmasına ve sonsuza dek bilinçsiz savaş makinelerine dönüşmesine neden olmuştur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    King Of Knight
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cingen003

• Nicki sağlammış, ondan ünlüdür büyük ihtimalle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Silent King Necrontyr ırkını yöneten üç kişilik yönetimin lideridir. Son Silent King Szarekh C'Tan'larla anlaşma yaparak Necrontyr ırkını felakete sürüklemiş ve her bir necrontyr bireyini necrodermis adlı yaşayan metallere hapsetmiştir. Ruhlarının bedenlerinden sökülüp alınmasına ve sonsuza dek bilinçsiz savaş makinelerine dönüşmesine neden olmuştur.

Dawn of War Dark Crusade
  • Suskun kral ve Cingen003

• Konuyu açan & Konu uyumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

Silent King Necrontyr ırkını yöneten üç kişilik yönetimin lideridir. Son Silent King Szarekh C'Tan'larla anlaşma yaparak Necrontyr ırkını felakete sürüklemiş ve her bir necrontyr bireyini necrodermis adlı yaşayan metallere hapsetmiştir. Ruhlarının bedenlerinden sökülüp alınmasına ve sonsuza dek bilinçsiz savaş makinelerine dönüşmesine neden olmuştur.

Dawn of War Dark Crusade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 17 Kasım 2016; 16:22:13 >

• Stop making stupid people famous diye bir söz var , bunu uygularsanız saçma sapan adamlar ünlü olmaz , siz de neden ünlü oldular diye konu açmazsınız.
  • Hemşerim lolde ekli tanışmışlığımız olan kişidir kendisi

Ayrıca ligi bronz değildir orjinalinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk100aslanı -- 17 Kasım 2016; 22:11:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk100aslanı

Hemşerim lolde ekli tanışmışlığımız olan kişidir kendisi

Ayrıca ligi bronz değildir orjinalinde..
    peki ligi nedir söyleyebilir misin
  • Warhammer 40k Lore u bilen birinin bronz olma ihtimali yok başından beri KFC'nin video malzemesi çıkarmak için presiyle trollemesiydi, herkes de yedi
  • w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baran993 -- 30 Nisan 2021; 16:24:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.