Şimdi Ara

Şile yolunda feci kaza! CLS Tanınamayacak hale gelmiş! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
1
Favori
12.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de basimdan geçeni anlatayim, 1 ay kadar önce Ankara'ya dogru geri dönerken Samsun çikisina 30 km kadar geçince yine sag seridi ortalamis bir sekilde park etmis ,zifiri karanlik bir yolda, degil reflektör koymak 4 lü bile yakmamis kamyonu son anda farkettim ve aynaya bakmaya zaman bile bulamadan sol seride atladim ,Hizim da 100 km falandi. sansa kimse yoktu da kurtulduk.

Allah rahmet eylesin. Mercedes'i kullanan kisinin tabiki suçu var ama kamyon soförünün de en az onun kadar suçu oldugu gerçegi degismiyor. Öyle yolu istedigin yerde isgal edip park edemezsin,ilerde benzinlige veya dinlenme tesisine gideceksin.

son olarak da bazi yorumlari gördüm de gerçekten acinacak durumda olan insan kiliklilarla bir arada yasiyoruz. Sermaye düsmanligi ve kiskanclik insanlarin gözüne öyle bir kin sokmus ki neredeyse "iyi ki öldüler pis zenginler nihahaha" diyecekler. yazik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrero_ -- 16 Mart 2015; 12:50:03 >

• Emniyet şeridi falan yok. Düpedüz şeride bırakmış kamyonu.

Şunu anladım: Akhisar-Gölmarmara arasındaki dar yolda ailemle giderken , karşı yönden gelen ve birbirini sollayan iki tırı görünce, tamamen durmuştum. Sollayan tır bir karış önümden kendi şeridine geçebilmişti ancak. Sırıtarak...
    Orada ani karar vermeseydim... Veya bir an hanımla konuşuyor olsaydım... Burada açılan başlıkta da Kara Ambar Kamyoncuları eksiyi yağdıracakmış demek ki. Hele ki arabam Mercedes olsaydı, gelip cenazemda halay çekecek adamlar varmış forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lexuss

ben de basimdan geçeni anlatayim, 1 ay kadar önce Ankara'ya dogru geri dönerken Samsun çikisina 30 km kadar geçince yine sag seridi ortalamis bir sekilde park etmis ,zifiri karanlik bir yolda, degil reflektör koymak 4 lü bile yakmamis kamyonu son anda farkettim ve aynaya bakmaya zaman bile bulamadan sol seride atladim ,Hizim da 100 km falandi. sansa kimse yoktu da kurtulduk.

Allah rahmet eylesin. Mercedes'i kullanan kisinin tabiki suçu var ama kamyon soförünün de en az onun kadar suçu oldugu gerçegi degismiyor. Öyle yolu istedigin yerde isgal edip park edemezsin,ilerde benzinlige veya dinlenme tesisine gideceksin.

son olarak da bazi yorumlari gördüm de gerçekten acinacak durumda olan insan kiliklilarla bir arada yasiyoruz. Sermaye düsmanligi ve kiskanclik insanlarin gözüne öyle bir kin sokmus ki neredeyse "iyi ki öldüler pis zenginler nihahaha" diyecekler. yazik.

İnsan kılıklı derken? Adam gibi yaz bakalım ne yazacaksan. Sermaye düşmanlığı diyor hala, senin sermaye hayranlığın gsliba dünyayı cennet yapıyor he?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ben de basimdan geçeni anlatayim, 1 ay kadar önce Ankara'ya dogru geri dönerken Samsun çikisina 30 km kadar geçince yine sag seridi ortalamis bir sekilde park etmis ,zifiri karanlik bir yolda, degil reflektör koymak 4 lü bile yakmamis kamyonu son anda farkettim ve aynaya bakmaya zaman bile bulamadan sol seride atladim ,Hizim da 100 km falandi. sansa kimse yoktu da kurtulduk.

Maalesef bizim ülkemizde zengin suç işlese halk arasında en ağır hakaretler yağar. Fakir suç işlese mazur görülür. Adalet bu değil. Adalet bir suç karşısında zengine de, fakire de aynı cezayı veya mükafatı vermektir.

• Allah rahmet eylesin,trafikte her zaman tetikte olmak gerekiyor daha dün gece avrupa yakasından-anadolu yakasına geçiyorum 8O km hızla orta seritte ilerliyorum cevizlibağ tarafından geçerken aynada bir audi gördüm sağımda araç var ve benden yavas gidiyor sol tarafım bos bu arkadas buna rağmen öyle sanıyorum ki sırf adrenalin olsun diye aramızdan geçmeyi tercih etti frene asılmasam beni önden alıp götürecekti
  • Arkadaşlar trafik kazalarının çoğu pilotaj hatasından kaynaklanıyor. Süratse pilotaj hatalarında birinci sırada. Lütfen hız sınırlarına uyalım.

• Paul Klee kullanıcısına yanıt
    boşver sen bunlara kafanı yorma
  • forumda kim varsa birini suçlamış bunedir
    Türkiyede her ay olan kazalardan bir tanesi kamyoncular uykusu gelince durur yemek yemek için duru tualeti gelir sağa çeker durur bunun önlemi alındımı hayır
    gençlerin doğum günü falan deniyor almışlar arabayı gece vakti gazlamak istemişler heralde ama onlarında sağ seritte işi ne ? hatayı tek bir noktada aramak çok yanlış heleki can kayıbı olan kazalarda
  • quote:

boşver sen bunlara kafanı yorma

Madem laf çarpıyorsun adam gibi konuş. Ne demek sen bunlara kafa yorma? Sen kim oluyorsun da bana böyle konuşabiliyorsun?

• Paramız var zenginiz diye lüks modellerle hız yapmayı biliyorlar sonra böyle şeyler geliyor başlarına daha dün kavacık tarafından 2.nci köprüye geçerken ben soldan dönüş yapıcam önümden bi mini cooper sağ yola geçti tam sol yola girecekken direksiyonu kırıp üstüme önümden geçti hızımız yavaştı çok hızımız olsaydı şimdi böyle bi kazaya şahit olmuştunuz
  • 20 yaşındaki çocuklara vermemek lazım böyle lüks , hız yapmaya uygun araçları . Ne kadar yavaş git desen de yaşı gereği hız yapmak , adrenalin yaşamak ister. Allah rahmet eylesin ölenlere , kalanlara da allah sabır versin.
  • Ölüm öyledir hiç aklının bile ucundan geçmeyeceği ve dünyaya aşırı bir şekilde bağlandığın anlarda gelir, Allah rahmet eylesin.
  • Paul Klee kullanıcısına yanıt
    Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.
  • Evet fotodan tanıyamamıştım aracı... Gitti çocuklar , yazık oldu...
  • quote:

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Aferin

• Allah rahmet eylesin diyelim;bence en büyük suçlu daha 20 yaşında çocuklarının altına 200 bin liralık araç çeken ailelerdir!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: byhackermstf

Paramız var zenginiz diye lüks modellerle hız yapmayı biliyorlar sonra böyle şeyler geliyor başlarına daha dün kavacık tarafından 2.nci köprüye geçerken ben soldan dönüş yapıcam önümden bi mini cooper sağ yola geçti tam sol yola girecekken direksiyonu kırıp üstüme önümden geçti hızımız yavaştı çok hızımız olsaydı şimdi böyle bi kazaya şahit olmuştunuz

Şimdi mini cooper zengin aracı mı ve lüks araç mı olmuş oluyor ? Bende hep fluence , jetta , passat gibi araçlara deli oluyorum trafikte şirket arabası olduğu için genelde ne araba umurlarında ne karşı taraf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostiki

Allah rahmet eylesin diyelim;bence en büyük suçlu daha 20 yaşında çocuklarının altına 200 bin liralık araç çeken ailelerdir!!

Ne alaka hocam allah aşkına 20 yaşımda bundan çok daha lüks araçlara biniyordum ama başıma böyle birşey gelmedi şükürler olsun ki. Bu kazanın görüntüleri olsa keşke de öyle bir yorum yapsak.
  • Yakınlarının başı sağolsun. Şuradaki aptal aptal yorumları görünce yuh diyorum insanlıktan çıkmış bazısı. Yok neymiş alkollüymüş bilmemne. Ne hayvansınız.
  • 170'le giderken otobüs duragına dalsa cebinde bilet parası olmayan 7-8 kişiyi öldürse ve vırt zırt yasaları yüzünden 1 sene sonra elini kolunu sallayarak dışarı çıksa ne düşünürdünüz ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.