Şimdi Ara

sikkofield kadınmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=michael+sikkofield şaşırdım la

edit:http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=michael+sikkofield%27%C4%B1n+kad%C4%B1n+olmas%C4%B1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi copela -- 5 Ocak 2012; 0:43:38 >

• "Kız olsam hepinize verirdim beyler, hadi eyvallah ehehe."
    Demiş kendisi.

Ayrıca "no ss no güven."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholas Flamel -- 5 Ocak 2012; 0:46:15 >

Rajon Rondo
  • kaynak guvenilirmiş guzel paylaşım
    How I Met Your Mother/The Walking Dead/Arrow/The Vampire Diaries/Death Note/Alphas/Revolution/Lost/Heroes
  • _____________________________
  • http://twitter.com/msikkofield

Zaten yazmasa bile kadın olmadığı belli yahu.

michael sikkofield'ın kadın olması - ekşi sözlük

www.eksisozluk.com

"michael sikkofield'ın kadın olması hakkında yalan yanlış bilgiler"

Kesinlikle kız değil bundan eminim, hatta %99 diyeyim o %1 oranıda risk budur'um olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Callum -- 5 Ocak 2012; 1:08:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 89

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=michael+sikkofield%27%C4%B1n+kad%C4%B1n+olmas%C4%B1

he pardon ya yanlış linki vermişim aferin doğrusu bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selam kaynatasızlar

• Bir bayan nasıl böyle bir üslupla konuşabilir ki ? Sikkofield kadın degil, olmamali

twittera bunu yazmış
  • forumda bilen bilir bende çağrıldım adnan hocaya sözde hakaretten ifade verdim elbette bişey çıkçağını ummuyorumda şoyle bişey hat sahibi bulunuyoo yani kullandığı tel no ablası, eşi ,annesi, kız arkadaşı olabilir benimde babam çağrıldı ilkbaş ifadeye çünkü hat babamın üstüne zaten emniyet yılmış bu adam 500+ kişiyi şikayet etmiş netten ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 5 Ocak 2012; 0:55:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

forumda bilen bilir bende çağrıldım adnan hocaya sözde hakaretten ifade verdim elbette bişey çıkçağını ummuyorumda şoyle bişey hat sahibi bulunuyoo yani kullandığı tel no ablası, eşi ,annesi, kız arkadaşı olabilir benimde babam çağrıldı ilkbaş ifadeye çünkü hat babamın üstüne zaten emniyet yılmış bu adam 500+ kişiyi şikayet etmiş netten ...

ekşisözlükte yazana göre görenlerde varmış isminden soyadına okudugu bölüme kadar herşeyini öğrenmişler ama sadece ismini söylüyolar
  • Bak sana dünyanın en masum yalanını anlatayım. 7-8 yaşlarındaydım, mahallede yaşça bizden biraz büyük bi p*ç Bulvar gazetesi almıştı. Biz de merak ediyoruz tabi, ilk defa meme görmüşüz hayatımızda. Neyse baktık ettik, sonra bu "lan ben eve gidecem ama bunu götüremem, al sende kalsın" dedi, verdi elime gazeteyi. Ben de eve gittim, gerizekalı gibi salonun orta yerinde halıya serdim Bulvar'ı, bakıyorum öyle. Tabi annem girdi içeri gördü, "napıyosun sen onla" diye sordu. "Bulmacasını çözüyorum anne" dedim. Bak öyle bir söyledim ki bunu, annemden geçtim, kendim bile inandım mına koyim. "Kalem var mı ya" diye kalem aradım evin içinde.

FAIL olmayın beyler kız olsa çocukluğunda bulvarı nerden bulacak..

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Ciddi ciddi kadınsa arkadaşım olmasını isterdim hayatımda ilk defa böyle üsluba sahip bir kadın gördüm.

aynen beni şaşırtanda o oldu ilginç ablamız kendini epey geliştirmiş
  • Öyle bir haldeyim ki, ne paramın bitmesi, ne kız arkadaşımla kavga etmemiz, ne de sırtında ben var diye kendini mehdi zanneden bi adamın beni dava etmesi, hiçbiri derdim olamıyor. Özledim o küçük dünyamdaki küçük dertleri, ama artık olmuyor. İnsanın değer yargıları değişiyor zamanla.

Kız değil bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanımaKastımVar -- 5 Ocak 2012; 1:09:08 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.