Şimdi Ara

Sıkışık trafikte ters yönden gelen kişiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Aşağıdaki videoda ters yönden gelen kişiler hakkındaki yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.












  • Huur çocuğu
  • Yol kafi derecede geniş ve sizi sıkıntıya sokmamışlar..
  • Yolda hiç yol çizgisi yok neresi burası hocam? bu tip yollarda sürücüler şerit ihlali yaptıklarının farkında olmayabilir. Yol nerede genişliyor nerede daralıyor, viraj varmı sollama yasak mı serbest mi hiçbir şey belli değil, sollama yapmaya çalışan aceleciler de bazen yolu geniş sanıp karşı şeride geçiyorlar dolayısıyla.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • önüne duracaksın geri gitmesini bekleyeceksin. Gitmiyorsa haydarlar yollacaksın bir tek kendisi akıllı (buraya istediğiniz küfür gelebilir)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SinanATASOY

    Yol kafi derecede geniş ve sizi sıkıntıya sokmamışlar..

    zaten orada diğer bekleyenlerin zekası bir sol şeride geçmeyi akıl edecek kapasitede değil, bir tek onun kafası çalışıyor... sıkıntıya sokmadıkça problem yok yani öyle mi?

    Bunu yapanın burnunun önünde duracaksın, geri gitmesini isteyeceksin, kuyruğun sonuna kadar geri geri gidecek, gerekirse çirkeflik yapacaksın ama bunu yapan zaten terbiyesiz, saygısız, çirkefin önde gidenidir.

    Eğitim şart, önce ailede, sonra okulda...
  • Bu ters şerit olayını Gümüşsuyunda da çok yapıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Only Gamer

    önüne duracaksın geri gitmesini bekleyeceksin. Gitmiyorsa haydarlar yollacaksın bir tek kendisi akıllı (buraya istediğiniz küfür gelebilir)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: *President*

    Yolda hiç yol çizgisi yok neresi burası hocam? bu tip yollarda sürücüler şerit ihlali yaptıklarının farkında olmayabilir. Yol nerede genişliyor nerede daralıyor, viraj varmı sollama yasak mı serbest mi hiçbir şey belli değil, sollama yapmaya çalışan aceleciler de bazen yolu geniş sanıp karşı şeride geçiyorlar dolayısıyla.

    arkadaş haklı.

    karayolları veya yetkili mercilerin bunları görmesi gerek. araçları bırakın yayalar bile tehlike altında. çünkü birkaç yerde yaya yolu şeritleri var.
  • Orası sarıyerse, geçen yaz bütün forum ahalisi olarak bu durumu bizzat test etmiştik
    Yalnız bu gibi durumlarda kesinlikle yol vermiyorum, dibine kadar giriyorum şeref yoksununun.
  • Kendisini uyanık zanneden moronlar bunlar.
    Böylelerini gördüğümde küfür envanterimi tekrar gözden geçiriyorum.
    O sağ tarafta bekleyenler pikniğe mi gelmiş lan oraya, ileri zekalı!!!
  • Keseceksin önlerini geri gitsinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafikte en gıcık olduğum Ankarada dolmuşçuların ve taksicilerin yaptığ şeydir bu..ı.O kadar yüzsüzleşmişlerki adam benim şeridimden geldiği halde bana korna-sellektör yapıyor.Bunu yapanlara bol bol sövüyorum haberleri olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 1 Haziran 2012; 20:06:58 >
  • Videoda aslında pek belli olmuyor. İlk şerit ihlali yapan yaratığa köküne kadar korna bastım, adam da bana "geç şurdan be" şeklinde bir hareket yaptı. Sanki ben onun şeridinden geliyorum. Tam onun şokunu atlattık derken bu sefer de beyaz panelvan geldi. Fesuphanallah diyerek yola devam ettik.

    Bu arada görüntülerdeki yer Ayazağa kavşağından Oyak sitesinin içine giren yol. Aslında site içi bir yol olmasına rağmen artık Seyrantepe'ye ve dolayısıyla 4. Levent'e geçişin kestirme yolu olmuş durumda. Yolun başında kocaman bir kamyon giremez levhası olmasına rağmen takan da yok maalesef.

    Bu arada "geçecek yer varmış" diyen arkadaşlara diyecek bir şey yok. Sinirlenen arkadaşlara ise sakin olmalarını tavsiye ediyorum. Eskiden olsa ben yapacağımı bilirdim ama yaş belli bir seviyeyi aşıp çoluk çocuğa karışınca insan kan tükürüp kızılcık şerbeti içtim diyor.
  • Şuan küçükçekmecede her yer kazılı. Millet elinde olmadan ters yönden gelmek zorunda kalıyor. Herkes kilit trafikte buna anlayış gösteriyor. O kadar lanet trafiğe rağmen bir kavga olmadı.

    Ayrıca bizim okul yolunan sağ tarafı iniş, sol tarafı çıkış yapmışlar yani tek yön. Ancak yol 4 araç sığacak şekilde geniş. Millet de iplemiyor ve gidiş geliş olarak kullanıyor. Yine bu yolda da hiç kavga çıktığını görmedim.

    Bazen de yolu bilmeyenler yanlışlıkla ( yüksekce bir aracın arkasında kalan tabela yüzünden veya benzeri bir durumdan ) ters yöne girebiliyorlar.

    Mümkün olduğunca iyi niyet çerçevesinde değerlendirmeli.

    Ters yönden geldiğini bilmesine rağmen inatla seni sıkıştıran tipler de dünya kadar var. Ama ikisine aynı tepkiyi vermemeli. İlk tepki uyarıcı nitelikte olmalı, oldu ki ters bir cevap alındı tekrar izah edilmeli, yok yine ters konuştu artık sizin hayal gücünüze kalmış gerisi..




  • ip gibi dizilmişler orası Ankara olsaydı emin olun o yol komple tek şerit olurdu
  • Bizim bura bir caddenin giriş kısmı tek şerit oldu. Işık var, araçlar 2 sıra olabilsin diye.

    Ben sonradan olan ikinci şeride geçtim, ilk sıraya, arkamada dizildi diğer araçlar.

    Taksicinin teki caddeden geldi bana daat daat öttürüyor. El kol yapıyor. Tabelayı işaret ettim , sola (benim cadde solda) dönülmez tabelası ve, çarprazında tek yön tabelası var.Gördü hala el kol gidiyor selektör atıyor. Işık yandı, burnunun dibine kadar girdim, mecburen geri geri çıktı, yolunu uzatması gereken bir yola girdi ve kayboldu.

    Eğitim şart.

    O yola çizgi şart, bu uygulamalara ceza şart.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uvb007

    ip gibi dizilmişler orası Ankara olsaydı emin olun o yol komple tek şerit olurdu

    güzel tespit... ben ankara kadar kural tanımaz bir yer görmedim...

    geçen akşam bilkent'ten dönüyoruz saat gece 23:00 falan, ileride bir kavşakta bir golf kırmızı ışıkta durdu, bizim arkadaş selektör yaptı yanında geçti, arkadaki arkadaş da;

    "burada kamera da yok, niye duruyor ki?" diye tepki verdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arif

    quote:

    Orijinalden alıntı: uvb007

    ip gibi dizilmişler orası Ankara olsaydı emin olun o yol komple tek şerit olurdu

    güzel tespit... ben ankara kadar kural tanımaz bir yer görmedim...

    geçen akşam bilkent'ten dönüyoruz saat gece 23:00 falan, ileride bir kavşakta bir golf kırmızı ışıkta durdu, bizim arkadaş selektör yaptı yanında geçti, arkadaki arkadaş da;

    "burada kamera da yok, niye duruyor ki?" diye tepki verdi.

    ahahah hakketen öyle
    yol tek şerit oluyor Ankara'da böyle durumlarda.

    bu olayı ben her gün çiftlik-beştepe arka yolda yaşıyorum birde beştepe-konya yoluna giden ara yolda. iş çıkışı saatleri ankara halkı yolu tek şeride düşürmeye karar veriyor.

    sen iç şeritteysende itinayla sola itiliyorsun gıdım gıdım.

    herkes salak bir bunlar zeki malesef




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.