Şimdi Ara

SIKILIP SİLDİĞİNİZ YARIDA BIRAKTIĞINIZ OYUNLAR VAR MI???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar böle bir konu açıldı mı bilmiyorum ama ben bir çok oyunu siliyorum acaba yaşımdan mı yada oyunlar mı farklı bilmiyorum ama bir çok oyunu

ortalarına gelmeden sildim sizinde sıkılıp sildiğiniz oyunlar varsa nedenleriyle yazarsanız ilginç bir konu çıkabilir

yakın zamanda sildiğim oyunlardan bazıları

pes 2014 çok kötü bir oyundu

dead space 3 o kadar çok bulmaca ve sıkıcı ayrıntılar vardı ki dayanamadım

Call of Duty Mw3 oyunda %22 ye geldim ama aklımda yer eden en ufak bir sahnesi bile yok , modern warfare 2 hala unutamam çok güzeldi

need for speed most wanted 2 hiç sevmedim kontroller filan berbattı halbuki ilk most wanted süperdi

darksiders 2 fena değil sayılmaz ama ben bu kadar karışık harita görmedim ve oynadığın yerlere tekrar dönmek kötü olmuş

Battlefield 3 % 10 bile oynamadım hiç beğenmemiştim

eski oyunlara girersek 50 tane çıkar ben yeni çıkan oyunları yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubber80 -- 9 Ekim 2013; 2:28:10 >

• üye alınırken 20 yaş sınırı koyulmalı artık..
    kimlik fotokopisi istensin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

üye alınırken 20 yaş sınırı koyulmalı artık..
    kimlik fotokopisi istensin..

Seni annen +20 yaş ve üzeri olarakmı dogurdu dostum.
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    bu konunun yasla ne alakası var ergen muhabetlerini görmek isitousn lol forumuna git boş boş konusma burlarda bence
  • farkli bi konu olmus guzel bence. fifa2000 den sonra oynadigim butun fifalar icin soyleyebilirim 2 mac ondan sonra uninstall :)
  • Ben de Most Wanted'ın 2. olanını oyanayamadım. Silmemiştim. Öyle duruyordu bilgisayarda. Sonra format attım. Toptan gitti. Bir daha da yüklemedim.
  • Ben artık oynar mıyım oynamaz mıyım diye muallakta kaldığım için oyunları indirmiyorum bile. yazdan beridir neredeyse hiç oyun indirmedim. Steam cüzdanımdaki paralar haybeye duruyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mw3'ü bende bıraktım yarıda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaket900

Ben de Most Wanted'ın 2. olanını oyanayamadım. Silmemiştim. Öyle duruyordu bilgisayarda. Sonra format attım. Toptan gitti. Bir daha da yüklemedim.

en iyisini yapmıssn nfs eski havası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Rainman

mw3'ü bende bıraktım yarıda

demek ki yalnız değilim
  • oynadığım bir oyunu ne olursa olsun bitiririm. o oyun mutlaka biter, öyle yada böyle.
    ama bastion oyununu bitirmeden silmişliğim var. yarısına falan gelmişimdir heralde. inanılmaz saçma ve sıkıcı gelmişti. yeter ulan dedim ve sildim. hiç pişman değilim iyiki silmişim. öyle oyun mu olur olm??

ha birde torchlight 2 var. oynarken uykum geliyordu resmen.
  • clubber80 kullanıcısına yanıt
    cod serilerini severim ama nedense bana basit gelmişti o oyun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

Ben artık oynar mıyım oynamaz mıyım diye muallakta kaldığım için oyunları indirmiyorum bile. yazdan beridir neredeyse hiç oyun indirmedim. Steam cüzdanımdaki paralar haybeye duruyor...

ayni sorun bende de var left 4 dead 2 yükledim steam dan bi hevesle 2 hafta oynadım online de %18 geldim bıraktım 2 senedir duruyor öyle satıcam yakında .

ps3 vardı psn den ve kutulu oyunlar aldım hevesle çoğunu oynamadım bile, nfs hot pursuit 2 kere oynadım kenara ,resistance 3 % 50 lere geldim sıkıldım ,killzone 3 % 40 geldim

kenara ,god of war 3 % 20 lere geldim kenara ,red dead redemption % 20 geldim kenara ,killzone 2 çok pişmanım bomba oyunmuş şimdi değerini anladım ama onuya

yarılamadan sattım 10 mu 15 tl ye.uncharted 2 among thieves karlı bölümü bitirdim osmanlı sarayı gibi yerde sıkıldım sattım :) ve bir çok oyun aklıma gelirse yazarım yine

ama sanırım sorun bir çok oyun olunca insanın kafası karışıyo hepsini aliyim oynayayım

yavaş yavaş diyosun ama sonra elde edince bi değeri olmuyo sankı gerçi o zamanlar deli gibi pes 2012 online oynuyodum ama sanırım ondan diğerlerine vakit kalmadı :)

şuanda da pc de 10 tane oyun kurulu çok isteksizim oynamak için ama bir yandan gözüm hep yeni ve güzel oyunlarda çıksada yükleyip oynasam diye ,

sanırım oyun dünyam paradoks oldu ne çok konuşmuşum ya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubber80 -- 9 Ekim 2013; 2:06:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

oynadığım bir oyunu ne olursa olsun bitiririm. o oyun mutlaka biter, öyle yada böyle.
    ama bastion oyununu bitirmeden silmişliğim var. yarısına falan gelmişimdir heralde. inanılmaz saçma ve sıkıcı gelmişti. yeter ulan dedim ve sildim. hiç pişman değilim iyiki silmişim. öyle oyun mu olur olm??

ha birde torchlight 2 var. oynarken uykum geliyordu resmen.

hocam ne sabır varmış sende helal vala sorması ayıp kaç oyun bitirdin tahmini ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

farkli bi konu olmus guzel bence. fifa2000 den sonra oynadigim butun fifalar icin soyleyebilirim 2 mac ondan sonra uninstall :)

hocam simdi pes çok kötü artık 2013 fifadan başlıcaz bende senelerdir fifa oynamam ama mecbur oynucam yada pes 2013 devam
  • Battlefield 3 hiç sevmemiştim % 10 bile oynamadım kaldırdım kenara
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber80

Battlefield 3 hiç sevmemiştim % 10 bile oynamadım kaldırdım kenara

Bf3'ün single'ı o kadar kötü değil.Sadece başlarda biraz sıkıcılık var.Yoksa görevleri ve senaryosu kötü değil oyunun.Sadece ön yargıyı azaltmayı gerektiriyor.Gerçi ben oyunun her görevini beğendim ama çoğu kişi sadece içinde jet olan görevleri beğenmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber80

Battlefield 3 hiç sevmemiştim % 10 bile oynamadım kaldırdım kenara

battlefield senaryoya göre değerlendirilecek oyun değil zaten onun asıl hedef kitlesi online bölümünde bulunuyor ve türevleri arasında saygın bir yeri hak ediyor. Eleştirilerin genelinde simulasyon ağırlıklı savaş oyunu severler göze çarpıyor, oyun biraz aksiyona kaçınca böyle düşünmeleri normal ama bu bir simulasyon oyunuu değil zaten.
  • Var tabi.
    Aklıma gelenler:Syndicate,Darksiders 2(iyiydi aslında)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far Cry 2 1 saat zor dayandım, hemen sildim. Borderlands 1-2 oyun açıldı, sildim :D, Saints Row 3 30 dakika falan oynadım beğenmedim sildim.. Bu arada MW3 güzel bi oyundu niye sildiniz anlamadım..?.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.