Şimdi Ara

'Şike yapan bir başkanın nasıl yanında olursunuz ?!' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MD.Murat

quote:

Orijinalden alıntı: Persentil

quote:

Orijinalden alıntı: AlaturkaMavzer

Şike yapmış olsunlar veya olmasınlar, klübün üstünde bu leke olduktan sonra ne kıymeti var. Yurtdışında daha önce fenerbahçeyi tanımayan bazı insanlar şike muhabbetlerinden dolayı tanıyor fenerbahçeyi artık. Yani şike yapmamış diyen arkadaşlar istediği kadar '' bana göre şike yapmadı gerisi beni ilgilendirmez '' desin.

ne lekesi ya bellemişsiniz leke diye bırakın bu işleri 1 ay önce juventusla karşılaşırken onun ne kadar iyi takım olduğundan ziyade yeaa bu takımda şike yapmış küme düşmüş diyodunuz demi

juventus şike yaptı , kupa alınıp intere verildi , küme düşürüldü.sonra cezalarını çekip 2. ligde şampiyon oldular , tekrar serie a ya çıktılar.
    siz şike yaptınız ceza falan verilmedi.dolayısıyla sonsuza kadar şikeci olarak kalacaksınız.o kadar nefret edeceksiniz ki bu durumdan , çocuklarınız fenerli olmasın isteyeceksiniz.

Dehsete kapildim su an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

quote:

quote:

Şike yapmış olsunlar veya olmasınlar, klübün üstünde bu leke olduktan sonra ne kıymeti var. Yurtdışında daha önce fenerbahçeyi tanımayan bazı insanlar şike muhabbetlerinden dolayı tanıyor fenerbahçeyi artık. Yani şike yapmamış diyen arkadaşlar istediği kadar '' bana göre şike yapmadı gerisi beni ilgilendirmez '' desin.

ne lekesi ya bellemişsiniz leke diye bırakın bu işleri 1 ay önce juventusla karşılaşırken onun ne kadar iyi takım olduğundan ziyade yeaa bu takımda şike yapmış küme düşmüş diyodunuz demi

juventus şike yaptı , kupa alınıp intere verildi , küme düşürüldü.sonra cezalarını çekip 2. ligde şampiyon oldular , tekrar serie a ya çıktılar.
    siz şike yaptınız ceza falan verilmedi.dolayısıyla sonsuza kadar şikeci olarak kalacaksınız.o kadar nefret edeceksiniz ki bu durumdan , çocuklarınız fenerli olmasın isteyeceksiniz.

Dehsete kapildim su an

kapılabilirsin son derece normal.ben sana gerçekleri söylüyorum sadece

• Bak ben özet geceyim sana.ilk olarak tabii ki fenerbahce başkanına inandık.turkiyede adaletin ne durumda olduğunu zaten biliyorduk.eyvallah dedik destekledik başkanımızı.ama UEFA ve CAS hakimleri de aynı karara vardılar.Polis fezkelesinin hükmü yok deniyor da bunu UEFA ve CAS bilmiyor muydu?Aziz Yıldırım çıkıp bunları duzgunce anlatmadı neden boyle olduğunu,neden boyle bir karar alındığını.var mi açıklaması bu ceza hakkında?1-2 Ebru Köksal Lütfi aribogan haberi okudum da komik yani bu iddialar.2 yıllık ceza yokmuş gibi konuşuyor hala AH.bunu açıklamadan da desteklemem ben Aziz Yıldırım'ı.Tum Fenerbahcelilere de aslolanin kişiler degil Fenerbahce olduğunu hatırlatmak isterim.

• izleyiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dehsete kapildim su an

benimde tüylerim diken diken oldu, nostradamus var aramızda

• quote:

Orijinalden alıntı: Aldueren

Sürecin başında Aziz Yıldırım ve yanındaki insanlara destek vermemin sebebi, şike yapmış veya yapmamış olmaları değildi. Koca kulübe karşı medya ve diğer rakip taraftarlar tarafından yapılan yargısız infazdı. Daha mahkeme yapılmadan, deliller ve savunmalar dinlenmeden verilen haksız hükümlere bir tepkiydi benimkisi. Hep, hukuksal süreci bekledim. İddianamedeki bir kaç şüpheli gördüğüm telefon konuşmasını ve o konuşmalara yönelik yapılan savunmaları dinledim ve sonunda kararımı verdim. Avrupa'da hem Uefa'ya hemde Cas'a karşı yapılan savunmalar sonrası onanan cezalar neticesinde benimde kararım kesinleşti.

Ben ve benim gibi düşünenleri ister korkaklıkla, ister kaypaklıkla kısacası istediğin adla adlandır. Ortada bir gerçek var ki, gördüğün üzere kulübümüz bu sene de Avrupa'nın kapısından çevrildi. Bu sene şimdiden havasına girdiğimiz şampiyonluğu kazansakta, seneye şampiyonlar liginde oynayamayacağız. Neden? Çünkü kulübün şike yapmak veya şikeye teşebbüs etmekle (bana göre ikisi de aynı şey) suçlandı. Bu suçlamanın neticesinde hadi yerel mahkemeleri geçtim, Avrupa'da iki defa iki ayrı kurumda savunma verdi ve suçlu bulundu. Hal böyleyken, Uefa ve Cas tarafından suçlu bulunmuşken, bir yerlerini yırtıp biz suçsuzuz diye cazgır cazgır bağırsan da, sonuna kadar Aziz Yıldırım desende, şikeyi istediğin kadar yok saysan da, kabul etmesen de, ancak kendi çöplüğünde böyle mesnetsiz şekilde yazı yazarak kendini sözüm ona haklı göstermeye, mağdur göstermeye çalışırsın. Ama onu da beceremezsin, zira gördüğün üzere yurdum insanı gibi balık hafızalı değildir Avrupalı, sana pat diye kapıyı kapatır ve Avrupa'nın kapısından çevirilirsin.

Gördüğün üzere; yerel ligde başarı kovalayan, başarıyı yakalayıp şampiyon olsa dahi Avrupa'ya gidemeyen, şike yapıp en üst ulusal veya uluslararası mercilerden ceza alıp hala ben şike yapmadım diyecek basiretsizlikte karakter yoksunu insanlara destek verecek bir camia haline dönüştük. Ama ben alıştım artık sizin bu sözüm ona duruşunuza. 15 senede 8 Galatasaray şampiyonluğu görmek, her sene transfere milyonlar harcayıp bunu sportif başarıya dönüştürememek, koca camianın efsanesini yaka paça kulüpten göndertmek, stadında başkanın tarafından azarlanmak, şampiyonlar ligi eleme maçlarında başarısız olduktan sonra transfer yapmak vesaire vesaire saymakla bitmez, tüm çarpıklıklar içinize işlemiş. O yüzden daha ne kadar yazsam da bir kulağınızdan girip diğerinden çıkacak, Aziz Yıldırım ismini sayıklamaya devam edeceksiniz.

Yemin ederim şu yazıyı gördüm ya.. Artık gözüm açık ölmem.

• yaşadığın şehirden 3 kere dışarı çıkmışsındır çıkmamışsındır. nette avrupadan canli haber yapıyosun boş boş konuşmayı bırak ya
  • Bastan asagi Sark usulu isler yapiliyor neyi tarisiyoruz arkadaslar rakip taraftarlardan biri gelicek akli sira laf soktum sanacak cekip gidecek.
    TFF baskani durduk yere operasyon öncesi istifa ediyor demekki haber aldi gemiyi ilk fareler terkeder hesabi cekti gitti.
    Sonrasinda tutuklamalar basliyor olay cete isine sokuluyor ama o kadar tape yada dinlemede bir tane Ay ve malum Pker arasinda tel konusmasi yok.
    Olayin icinde hakem, futbolcu vs vs cok az ve bahsi gecen bazi klup baskanlarina dokunulmuyor.
    Atama ile baska kisilerde talip olmasina ragmen MAA TFF baskani yapiliyor aylarca konu uzatiliyor.
    AY bu isi yapti yada yapmadi ama kamuoyunda yada biraz düsünen kisiler icin ne mahkeme süreci nede mahkeme dogru dürüst yapilmadi zaten olayin patlamasi ile bunun zararlarini hesaplamadiklari icin apar topar kanun falan degisimine, mecliste yasayi yeniden düzenleme isleri falan yapildi.
    Ben Fb konusunda takip ediyorum yaklasik 10 15 kisilikhep ayni kisiler sürekli ayni seylerle ortaya cikiyor ama bu olanlarin suclusu Fb taaraftari olmadigi gibi tek suclu Ay degil bu olayi patlatan ve düzgün getiremeyenler sorumlu.

• quote:

quote:

quote:

yav he he...

• Hiçbir başkan statta eline mikrofon alıp taraftarı susturmaya kalkamaz. Kadıköy kimsenin babasının çiftliği değil. Bu konudaki örneklerden sadece biri bu. "Ben Fenerbahçe için hapis yattım." lafı, Fenerbahçe'nin sahibiymiş gibi davranmasına gerekçe gösterilemez. Ben Aziz Yıldırım'ı gerçekten severim, Fenerbahçe'ye olan hizmetleri tartışılmaz ki zaten kimse de bunu tartışmıyor. Ancak o da bir yere kadar. İster şike yapmış olsun, isterse olmasın, isterse dünyanın en haksız cezasını yemiş olalım UEFA'dan, artık Fenerbahçe'nin menfaatleri doğrultusunda 3 Temmuz sürecine bulaşmamış, kendisinin de desteklediği bir isme başkanlığı devretmesi gerekirdi. Bilemiyorum belki de UEFA tarafından men edilecek ya da Yargıtay cezasını onayacak diye düşünüp o zamana kadar kulübün başında kalmak istedi ama o kaldıkça Fenerbahçe zarar görmeye devam ediyor.
  • aziz yıldırım türk futboluna üzerine çökmüş bir karabasandır.
  • Illustrious kullanıcısına yanıt
    Bir kişi kaZanacak belki. Ama kazanamazsa milyonlaeca kişi kaybedecek. Risk büyük. Bugün bu risk alınmıştır hayırlısı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

quote:

quote:

quote:

quote:

Dehsete kapildim su an

benimde tüylerim diken diken oldu, nostradamus var aramızda

canlar ciddi olarak söylüyorum bunu.sizce fb taraftarı dışındakiler birkaç sene sonra olay soğuyunca bunu unutacaklar mı zannediyorsunuz?

bilmem kaç sene önce bizim ankaragücü maçını biliyorsunuz.o maçta bize 1-0 lık galibiyet yetiyordu.ama bjk 10-0 yense mesela bizim de fazla fark atmamız gerekecekti.maçı 8-0 yendik.
    aynı sezon bjk ankaragücünü 6-0 ve 4-0 yenmiş. konyasporu 7-0 yenmiş. sondan önceki hafta da gs bjk maçı 1-1 berabere bitmiş.

bu olayı şike diye 20 senedir dinliyoruz biz.

siz uefadan aldığınız 2 sene cezadan sonra kendinizi nasıl savunmayı bekliyorsunuz?
    ciddi söylüyorum kupa iade edilip de fener küme düşürülmeden siz nasıl temizlendiğinizi zannettiniz?
    şuan olaylar sıcak olduğu için tabiki kimse şikeci vs demiyor.
    ama siz uzuuuuuunca bir süre her girdiğiniz polemikte şikeci damgasını yeyip oturacaksınız aşağı.

şuan ne büyük bir pisliğe bulaştığınızın farkında değilsiniz sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

quote:

Sürecin başında Aziz Yıldırım ve yanındaki insanlara destek vermemin sebebi, şike yapmış veya yapmamış olmaları değildi. Koca kulübe karşı medya ve diğer rakip taraftarlar tarafından yapılan yargısız infazdı. Daha mahkeme yapılmadan, deliller ve savunmalar dinlenmeden verilen haksız hükümlere bir tepkiydi benimkisi. Hep, hukuksal süreci bekledim. İddianamedeki bir kaç şüpheli gördüğüm telefon konuşmasını ve o konuşmalara yönelik yapılan savunmaları dinledim ve sonunda kararımı verdim. Avrupa'da hem Uefa'ya hemde Cas'a karşı yapılan savunmalar sonrası onanan cezalar neticesinde benimde kararım kesinleşti.

Ben ve benim gibi düşünenleri ister korkaklıkla, ister kaypaklıkla kısacası istediğin adla adlandır. Ortada bir gerçek var ki, gördüğün üzere kulübümüz bu sene de Avrupa'nın kapısından çevrildi. Bu sene şimdiden havasına girdiğimiz şampiyonluğu kazansakta, seneye şampiyonlar liginde oynayamayacağız. Neden? Çünkü kulübün şike yapmak veya şikeye teşebbüs etmekle (bana göre ikisi de aynı şey) suçlandı. Bu suçlamanın neticesinde hadi yerel mahkemeleri geçtim, Avrupa'da iki defa iki ayrı kurumda savunma verdi ve suçlu bulundu. Hal böyleyken, Uefa ve Cas tarafından suçlu bulunmuşken, bir yerlerini yırtıp biz suçsuzuz diye cazgır cazgır bağırsan da, sonuna kadar Aziz Yıldırım desende, şikeyi istediğin kadar yok saysan da, kabul etmesen de, ancak kendi çöplüğünde böyle mesnetsiz şekilde yazı yazarak kendini sözüm ona haklı göstermeye, mağdur göstermeye çalışırsın. Ama onu da beceremezsin, zira gördüğün üzere yurdum insanı gibi balık hafızalı değildir Avrupalı, sana pat diye kapıyı kapatır ve Avrupa'nın kapısından çevirilirsin.

Gördüğün üzere; yerel ligde başarı kovalayan, başarıyı yakalayıp şampiyon olsa dahi Avrupa'ya gidemeyen, şike yapıp en üst ulusal veya uluslararası mercilerden ceza alıp hala ben şike yapmadım diyecek basiretsizlikte karakter yoksunu insanlara destek verecek bir camia haline dönüştük. Ama ben alıştım artık sizin bu sözüm ona duruşunuza. 15 senede 8 Galatasaray şampiyonluğu görmek, her sene transfere milyonlar harcayıp bunu sportif başarıya dönüştürememek, koca camianın efsanesini yaka paça kulüpten göndertmek, stadında başkanın tarafından azarlanmak, şampiyonlar ligi eleme maçlarında başarısız olduktan sonra transfer yapmak vesaire vesaire saymakla bitmez, tüm çarpıklıklar içinize işlemiş. O yüzden daha ne kadar yazsam da bir kulağınızdan girip diğerinden çıkacak, Aziz Yıldırım ismini sayıklamaya devam edeceksiniz.

Sen ve senin gibiler (hakkınızda pek iyi şeyler düşünümüyorum itiraf etmek gerekirse) yalış kişilerle mücadele ediyorsunuz.
    3 Temmuz'da yaşanan rezilliklerin tamamı UEFA ve CAS davasında da uygulandı. PEki bugüğn sen niye buradaydın da dün burada değildin.
    Aziz Yıldırım söylem mi değiştirdi?
    Yeni kanıtlar mı ortaya çıktı?

Bunların cevabı HAYIR...

3 Temmuz'dan beri medya üzerinden manipülasyon devam ediyor. Kimisi 2011'de buna inandı... İnanmayanlar için pompalama devam ve sen ve senin gbiilerde parçadan birşekilde kopup gittiniz.

En çok sen ve senin gibilerin skor aşkından faydalandılar. Aykut Kocaman üzerinden sizi gaza getirdiler. (Muhtemelen sen Kocaman'a da gıcıksındır) Teknik bir konuymuş gibi görünen hadiseden bugünlere gelmenizi sağladılar.

Peki Aziz Yıldırım'a değil de diğer tarafa çevirseydin bu okları ne olurdu?
    MAA başkan olmak için değil de insanları sokağa dökmek için Fenerbahçe'ye yapılan haksızlığın ortaya çıkması için (ki başkan olsa bunu yapmaya çalışacaktı) bu paraları harcasaydı ne olurdu? Lütfü yerine Aziz Yıldırım'a inansa idi ne olurdu?

Aziz Yıldırım'ın şike yapmadığını biliyoruz. Şike yaptığını iddia eden Fenerbahçe'liler bu kongre ile artık yok sayılmıştır...
    3 TEmmuz medyasının desteklediği,
    GS'ın desteklediği
    ROK'un, Çakar'ın desteklediği bir adaydan medet umman camiaya dönüşmekten son anda yırttık :) Size rağmen 3 Temmuz'un intikamını almak için elimizde olan son şansı teslim etmedik...

Aziz Yıldırım'ın hataları yok mu?
    Elbette var...
    Konuşacağım deyip konuşmaması beni de çileden çıkarıyor.
    o 4-5 milletvekili başkana ne diyorlarsa hep O'nu ikna ettiler.

Ben de istemiyorum onları dinlemelerini... Hesapsız kitapsız bu işi kovalasın artık. Ucu kime deyiyorsa, kim mahvoluyorsa olsun...

Ben veya benim gibi düşünenler hakkında iyi düşünmeyebilirsiniz, saygı duyarım. Ama 3 Temmuz sürecinde yaşanan rezilliklerin aynısının Uefa ve Cas'ta da yaşandığını söylemeniz çok talihsiz bir yaklaşım. Başka bir konuda da yazdım; Uefa veya Cas'a sadece biz başvurmuyoruz. O kurumlara adalet aramak için başvuran yüzlerce kulüp veya birey var. Hadi yerel mahkemeleri geçtim, bu 2 uluslararası kurumun güvenilirliğini sorgulamak, oradaki süreci de rezillik olarak nitelemek komik kaçıyor. Spor hukuku alanında en yüksek mahkeme olan, tarafsız olması gereken Cas gibi bir kurumu bu şekilde yaftalayamazsınız. Ciddiyim, adama gülerler. O kurumun ismine gölge düşecek olursa tüm Avrupa futbolunda oluşacak güven bunalımını tahmin edebiliyormusunuz? Böyle birşeye izin verirlermi? Yapmayın etmeyin Allah aşkına.

Aykut Kocaman olayının "en azından kendi açımdan" bu şike süreci ile bir ilgisi yok. Oynattığı futbolu bir taraftar olarak beğenmem, yalan söyleyecek değilim. Ama dediğim gibi konumuzun kendisiyle bir ilgisi yok. Takımın oynadığı iyi veya kötü futbol üzerinden ya da medyada yayınlanan bir takım haberler üzerinden şike üzerine kararımı değiştirecek bir insan değilim ben.

Son olarak, Aziz Yıldırım'ın konuşursam yer yerinden oynar tarzı çıkışlarının içi boş tehditler olduğunu düşünüyorum. Deyim yerindeyse kendi pisliğimiz içinde yüzmeye devam ediyoruz. Olası yargıtay ve Uefa'nın kişilere vereceği kararlar neticesinde bizi kaos dolu günlerin beklediğini düşünüyorum.

• Turkiyede sike yapmayan takim yok beyler

• Aldueren kullanıcısına yanıt
    UEFA'daki CAS'daki rezillliği yanlış anlamışsın.
    Rezillik oradaki kurumlarda değil burada.

UEFA'nın elinde delili diye tuttuğu şey ne?
    Polis Fezlekesi değil mi?

Polis Fezlekesi ne zamana kadar geçerlidir? İddianame çıkana kadar değil mi?

Şimdi UEFA'ya birileri tercüme ediyor bu polis fezlekesini....

1.İddianame varken neden bunu tercüme ettiriyorlar?
    2.Polis Fezlekesinin içinde diğer 7 takımda vardı UEFA'ya gönderilen metinlerde niye yok?
    3.Polis Fezlekesinde fiziki olarak hatalı olduğu ayan beyan ortaya çıkmış bilyoner hadisesi gibi olaylar neden ayıklanmış?

Bu 3 sorunun cevabıdır UEFA ve CAS hezimetinin sebebi.

Ha UEFA'nın bu olayı kapattığına dair iddialar var, kim canlandırdı bu işi belli değil. UEFA avukatı ile ilgili spekülasyonlar var ama oraya gelmeden yukarıdaki3 soruda bitiyor herşey..

Fenerbahçe kongresi kararını bugün üzerinden vermedi. Bak hala bazı şeylerin farkında değilsin.
    Yargıtay ne karar verirse versin kongrenin tavrı değişmez. Bak bu haftasonu gibi pohpohlanmış, desteklenmiş başka muhalefet de çıkamaz karşısına...
    Fenerbahçe yönetiminin yargıtay'ın vereceği karara göre alacağı aksiyon bellidir. Rota 3 Temmuz arkadaşım. Bu pislik temizlenecek. Öyle ya da böyle. Sizle ya da sizsiz...

Yarın bununla ilgili konuşulduğunda ben doğru tarafta olduğum için gurur duyacağım.

• Arkadaşım, iyi güzel hoş gayet açıklayıcı yazdıkların ama katılmadığım, aklımın almadığı bazı noktalar var. Uefa'nın elinde tercüme edilmiş ve bazı hatalardan arındırılmış polis fezlekesi olduğunu söylüyorsun. Peki bu Uefa ve Cas düzenlediği duruşmalarda sanığı (kulüp veya birey) neye göre cezalandırıyor veya aklıyor. Yaptığı savunmaya, öne sürdüğü delillere veya iddia ettiği haksız usulsüzlüklere göre değil mi. Peki biz kulüp olarak hem Uefa'da hemde Cas'ta savunma yapmadık mı, yaptık. Neticesinde de suçlu bulunduk ve bildiğin üzere Avrupa kupalarına katılamıyoruz. Bir diğer nokta, polis fezlekesinin iddianame çıktıktan sonra geçerliliğini yitirdiğini söylüyorsun. Peki Uefa ve onun sorumluluğunda çalışan onlarca avukat bu hukuk kuralından habersiz mi yani. Bile bile suç mu işliyorlar. Onunda ötesinde iddia ettiğin üzere Uefa böyle bir usulsüzlük yapsa Cas neden bu kararı bozmasın o zaman. Cas gibi saygın bir kurum göz göre göre böyle bir usulsüzlüğü onaylar mı. Türkiye'de bir şekilde kılıfına uydurulan her tür hukuki yolsuzluğu bu kurumlarda da beklemeyin diyorum, anlatmak istediğim nokta bu.

Yargıtay ne karar verirse versin kongrenin tavrı değişmez demekle ne elde etmeyi umuyorsunuz. Ülkenin mahkemelerini tanımam (siyasi olaylardan ve çarpık hukuk sisteminden dolayı bir nebze hak veririm), yargıtayı tanımam, Uefa'yı tanımam, Cas'ı tanımam. E peki nereye varacak bunun sonu. Kendinizi haklı, diğer bütün kurumları haksız görerek, kararlarını tanımamaya çalışarak nereye varabileceğinizi sanıyorsunuz. Kendi camianızdan olan insanları bile sizin gibi düşünmüyorsa eğer ötekileştirmeye, kendinizi Fenerbahçe'nin gerçek sahipleri ya da koruyucuları gibi göstermeye çalışıyorsunuz. Bende en az sizin kadar kulübümü seviyorum. Sizden farklı düşünmem ne benim değerimi yükseltir, ne de sizinkisini alçaltır.

İnşallah gurur duyarsınız ve iddia ettiğiniz gibi bu pisliği temizlersiniz. Ama açıkça söyleyeyim bana resmen ütopya geliyor.

• quote:

Arkadaşım, iyi güzel hoş gayet açıklayıcı yazdıkların ama katılmadığım, aklımın almadığı bazı noktalar var. Uefa'nın elinde tercüme edilmiş ve bazı hatalardan arındırılmış polis fezlekesi olduğunu söylüyorsun. Peki bu Uefa ve Cas düzenlediği duruşmalarda sanığı (kulüp veya birey) neye göre cezalandırıyor veya aklıyor. Yaptığı savunmaya, öne sürdüğü delillere veya iddia ettiği haksız usulsüzlüklere göre değil mi. Peki biz kulüp olarak hem Uefa'da hemde Cas'ta savunma yapmadık mı, yaptık. Neticesinde de suçlu bulunduk ve bildiğin üzere Avrupa kupalarına katılamıyoruz. Bir diğer nokta, polis fezlekesinin iddianame çıktıktan sonra geçerliliğini yitirdiğini söylüyorsun. Peki Uefa ve onun sorumluluğunda çalışan onlarca avukat bu hukuk kuralından habersiz mi yani. Bile bile suç mu işliyorlar. Onunda ötesinde iddia ettiğin üzere Uefa böyle bir usulsüzlük yapsa Cas neden bu kararı bozmasın o zaman. Cas gibi saygın bir kurum göz göre göre böyle bir usulsüzlüğü onaylar mı. Türkiye'de bir şekilde kılıfına uydurulan her tür hukuki yolsuzluğu bu kurumlarda da beklemeyin diyorum, anlatmak istediğim nokta bu.

Yargıtay ne karar verirse versin kongrenin tavrı değişmez demekle ne elde etmeyi umuyorsunuz. Ülkenin mahkemelerini tanımam (siyasi olaylardan ve çarpık hukuk sisteminden dolayı bir nebze hak veririm), yargıtayı tanımam, Uefa'yı tanımam, Cas'ı tanımam. E peki nereye varacak bunun sonu. Kendinizi haklı, diğer bütün kurumları haksız görerek, kararlarını tanımamaya çalışarak nereye varabileceğinizi sanıyorsunuz. Kendi camianızdan olan insanları bile sizin gibi düşünmüyorsa eğer ötekileştirmeye, kendinizi Fenerbahçe'nin gerçek sahipleri ya da koruyucuları gibi göstermeye çalışıyorsunuz. Bende en az sizin kadar kulübümü seviyorum. Sizden farklı düşünmem ne benim değerimi yükseltir, ne de sizinkisini alçaltır.

İnşallah gurur duyarsınız ve iddia ettiğiniz gibi bu pisliği temizlersiniz. Ama açıkça söyleyeyim bana resmen ütopya geliyor.

Diyorsun ama geçelilik konusunda karar UEFA'nın..
    Polis Fezlekesinde kanıt olarak öne sürülen şey ne?
    Tapeler...

UEFA'yı bunların gerçekliğin, usulen kullanılıp kullanılamayacağı bağlamıyor. UEFA özel dedektifle bile elde edilmiş bir delili davada kullanmak hakkına sahip.
    CAS için ise tarihinde bir ilk yaşandı. İlk defa geçerliliği olmayan bir dosya üzerinden konular görüşüldü.

Olaya yanlış yerden bakıyorsun.
    MEsela UEFA ve CAS'da nasıl yargılandığımız değil , kapanmış dosyanın yeninden hangi maksatla açıldığının anlaşılmasıdır. Bu dava yeniden açılabiliyorsa maksat da sonu da bellidir. Asıl anlatmak istediğim de budur.

Kabul etmem o kararları nasıl edeyim? Ben delil diye bahsettikleri şeyleri gördüm, onları okudum.
    Bak çok basit... Sadece bu kanıtlar üzerinden konuşuyorum.

O tapelere göre Fenerbahçe şike yaptı diyebilirler. O zaman aynı tapeler TS'De de var onlar nasıl diye temiz diye sorarım.
    O tapelere göre TS temiz ise, FB hayli hayli temizdir.

Sözün özü;

İkisi birden suçlu bulunsa itiraz ederim duruma ancak kendi içerisinde bir tutarlılığı olur davanın. Ama TS temiz ise kimse bana FB şike yapmıştır'ı anlatamaz. İsterse 1500 tane mahkeme aleyhte karar versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nadidas

yaşadığın şehirden 3 kere dışarı çıkmışsındır çıkmamışsındır. nette avrupadan canli haber yapıyosun boş boş konuşmayı bırak ya

İnsanları tanımadan bu kadar kesin yargıya varılmaz paşam sakin ol.
  • sorun şike meselesi değil.
    mesele,koskoca camiadan doğru düzgün kimsenin,padişah azizin karşısına çıkmaması.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.