Şimdi Ara

şık telefon nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar 400,maksimum 450 YTL civarı telefon bakıyorum..müzik dinlemem,eşin dostun fotosunu çekerim yani öyle 3-5 mpixellik telefonlara çok ihtiyacım yok..kısaca şekli güzel,şık ve kullanışlı bir telefon önerebilirmisiniz?

Orjinalden alıntı: eddie vedder

evet arkadaşlar 400,maksimum 450 YTL civarı telefon bakıyorum..müzik dinlemem,eşin dostun fotosunu çekerim yani öyle 3-5 mpixellik telefonlara çok ihtiyacım yok..kısaca şekli güzel,şık ve kullanışlı bir telefon önerebilirmisiniz?

Yanlış anlamanı istemem fakat forumda biraz araştırma yaparsan bu tarz bir sürü konu olduğunu göreceksin.Forumdaki yorumları okuyup bilgi edinmeni tavsiye ederim.Buna rağmen kararsız kaldığın durumlar olursa her zaman yardımcı oluruz

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

quote:

Orjinalden alıntı: eddie vedder

evet arkadaşlar 400,maksimum 450 YTL civarı telefon bakıyorum..müzik dinlemem,eşin dostun fotosunu çekerim yani öyle 3-5 mpixellik telefonlara çok ihtiyacım yok..kısaca şekli güzel,şık ve kullanışlı bir telefon önerebilirmisiniz?

Yanlış anlamanı istemem fakat forumda biraz araştırma yaparsan bu tarz bir sürü konu olduğunu göreceksin.Forumdaki yorumları okuyup bilgi edinmeni tavsiye ederim.Buna rağmen kararsız kaldığın durumlar olursa her zaman yardımcı oluruz

estgfr..okudum bayağı d900i beğendim gümüşünden,soyulur dediler..nokialara baktım bu fiyat aralıgından ufak pek bi model yok,lg chocalate almaya niyetlendim,kullanışsız dediler vs vs sizin gözünüze çarpan hani az görülmüş şık bi telefon varsa diye konuyu açmıştım...

• Eski bir LG Chocolate kullanıcısı olarak tavsiye edebilirim öyleyse.. Tuşlarına maksimum 7-10 günde alışırsın ve kesinlikle ben bir sorun yaşamadan uzun bir süre kullandım.Piyasaya çıktığı yıllarda tüm dizayn ödüllerini kazanmış bir telefon.. Ben aldığımda ( 2 yıl önce ) fiyatı 760 YTL civarındaydı.çok severek kullandım.Kimi kullanıcılar tuş takımından yakınmış fakat ben hiçbir sorun yaşamamıştım.
    Windows 11 Home / ASUS Prime B650M-R / AMD Ryzen 5 7600X / Sapphire Pulse AMD Radeon RX 9070 / G.Skill Ripjaws S5 2x16 GB 6000 MHz DDR5 / Samsung 990 PRO 1 TB SSD / Samsung 980 PRO 1 TB SSD / ASUS Prime LC 360 ARGB / ASUS A21 Plus / Samsung Odyssey G5 165 Hz 1440P
  • u600
    Daha Fazla Göster
  • hala piyasada var mı bilmiyorum ama bence en şık telefon samsung E840'dır...
  • k800i'nin stilini pek beğenmiyorum ama u600 gerçekten güzel telefonmuş(sayenizde ögrendim) lakin fiyati biraz fazla,kolay kolay da düşmez sanırım?(1 ay sürecinde) chocalate galiba en ideali,başka önerileriniz yoksa?

Orjinalden alıntı: UnequaL18

Sony Ericsson S500i..Bi bak derim.

harika gözüküyor cidden,benim için tam ideal..cok tesekkurler birazdan teknosa'ya gidicem muhtemelen s500i ya da u600 alıcam..cok teşekkurler degerlı yorumlarınız için...

The club of Walkman phones
    I pod touch 4g
    Metallica
    Nothing Else Matters
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.