Şimdi Ara

\\\\ Sık Sorulan Sorulan [Battlefield 3] //// (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Bu battlelog a oyunu olmayan giremiyor galiba. İstatistiklere bakmak için bile giremiyorum. Kutulu sipariş verdik diye reva mı bu yahu.

Emre kardeşim bende kutulu sipariş vermiştim dün KEY aldım bugün oyunu indirdim kutulunun siparişini iptal ettim

Aslında bende iptal etmeyi düşündüm kutuluyu ama benim şöyle bir durumum mevcut. Sipariş verirken kendi oyunumun yanında 2 tane de arkadaşlarım için sipariş verdim ve ücretlerinin de bir kısımlarını ödediler hatta ilk taksidini ödedim oyunların o yüzden şimdi iptal etmek istemiyorum.

Ne yapalım can sağlığı en az 4 gün daha bekleyeceğim zaten 28 inde kargoya verilmez ise hiç fark etmez direk iptal edeceğim. Gerekirse mahkemelik olurum :D Ama şu an için iptal ettirmek için çok da gerekli sebeplerim yok onların oluşmasını bekliyorum iptal için.

İşin en garip tarafı da ben çok daha önceden soner den limited key siparişi vermiştim onu iptal edip yerine başka oyunlar aldım sonra kutulu sipariş ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 25 Ekim 2011; 14:29:50 >

• quote:

quote:

quote:

Bu battlelog a oyunu olmayan giremiyor galiba. İstatistiklere bakmak için bile giremiyorum. Kutulu sipariş verdik diye reva mı bu yahu.

Emre kardeşim bende kutulu sipariş vermiştim dün KEY aldım bugün oyunu indirdim kutulunun siparişini iptal ettim

Aslında bende iptal etmeyi düşündüm kutuluyu ama benim şöyle bir durumum mevcut. Sipariş verirken kendi oyunumun yanında 2 tane de arkadaşlarım için sipariş verdim ve ücretlerinin de bir kısımlarını ödediler hatta ilk taksidini ödedim oyunların o yüzden şimdi iptal etmek istemiyorum.

Ne yapalım can sağlığı en az 4 gün daha bekleyeceğim zaten 28 inde kargoya verilmez ise hiç fark etmez direk iptal edeceğim. Gerekirse mahkemelik olurum :D Ama şu an için iptal ettirmek için çok da gerekli sebeplerim yok onların oluşmasını bekliyorum iptal için.

Emre kardeşim 2taksit ödemiştim iptal ettim ona rağmen paramı iade ederler nasılsa

• Para iadesi değil benim endişem. Zaten ilk önce 1 tane sipariş ettim onunda ilk taksidini ödedim sonra tek oyun siparişi iptal edip 3 oyuna çevirdim :D:D
    Şimdi arkadaşlara söz verdim diye iptal ettirmiyorum aslında. Onların da benim gibi aceleleri yok çünkü hatırım için alıyorlar sadece :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Faydalı bir konu.. 1992'den beri bilgisayarda oyun oynarım ama online oyunlara hep mesafeli olmuştum. Hastası olduğum StarCraft serisinde bile online kapışmalara alışamadım.

Açıkçası Campaign'ci bir yapım vardı. Ama BF serilerinin campaign'leri berbat olduğundan (yada hiç olmadığından :D) hiç yan yana gelemedik.

3. seriyi ise bayadır takip ediyorum ve orjinalini aldım. Ben BattleLog ve Origin sistemini bilmiyordum deneyerek öğrendik gibi.. Ama hala takım kurma yada istediğimiz kişilerle nerede oynarız bu gibi şeyleri bilmiyorum.

Birçok kişiyi arkadaş olarak eklersek, oyunda buluşup bir party kurma gibi şeyler olabiliyor mu?

Bir de Türk oyuncular sesli chat'i oyunda kullanıyorlar mı?

Teşekkürler.

Clanların bulunduğu bir konu mevcut battlelogdada voice chat var fakat kmsenin aktif olarak kullanıcağını zannetmiyorum.Her clanın kendine ait teamspeak serveri var. Teamspeak programını kullanıyor genelde topluluklar

• Tam sürümde partiye kaç kişi girebiliyor test edebilen oldu mu acaba?
  • Konu güzel olmuş, eline sağlık. Bende dün origin'den oyunu aldım ve indirdim fakat oyuna giremiyorum. Date Check yaptırdığımda, oyuna giriş tarihimin ayın 28'nde olduğu söyleniyor. Şimdilik bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonpoL

Konu güzel olmuş, eline sağlık. Bende dün origin'den oyunu aldım ve indirdim fakat oyuna giremiyorum. Date Check yaptırdığımda, oyuna giriş tarihimin ayın 28'nde olduğu söyleniyor. Şimdilik bekliyorum.

Konuyu okusaydın görebildin nasil erken aktivite edeceğini dostum yukarida yazıyor erken oynamayı

http://forum.donanimhaber.com/m_53875118/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty

quote:

Konu güzel olmuş, eline sağlık. Bende dün origin'den oyunu aldım ve indirdim fakat oyuna giremiyorum. Date Check yaptırdığımda, oyuna giriş tarihimin ayın 28'nde olduğu söyleniyor. Şimdilik bekliyorum.

Konuyu okusaydın görebildin nasil erken aktivite edeceğini dostum yukarida yazıyor erken oynamayı

Teşekkürler, hemen inceliyorum.

• quote:

quote:

quote:

İnceledimde şimdi, Vpn dediğiniz şeyin yasallığı var mı? En iyisi beklemek. 3 gün sonra oynarım çok önemli değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İnceledimde şimdi, Vpn dediğiniz şeyin yasallığı var mı? En iyisi beklemek. 3 gün sonra oynarım çok önemli değil.

Hocam yasal olmayacak ne varki

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Belirtilen linki incelediğimde, vpn yapıldığında originin devre dışı kaldığı filan yazıyordu. Sonuçta vpn olayını ea sitesinde belirtmiş mi? Hayır. Bu koşullar altında bir yasallığı kalmıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Belirtilen linki incelediğimde, vpn yapıldığında originin devre dışı kaldığı filan yazıyordu. Sonuçta vpn olayını ea sitesinde belirtmiş mi? Hayır. Bu koşullar altında bir yasallığı kalmıyor.

Aynı şekilde bend egiricem şimdi merak etmeyin daha sorun yaşıyan yok tamamen yasal bir işlem.

• Emeğine sağlık, konu hayırlı olsun!.
  • Güzel konu.Özellikle Limited Edition'ı merak ediyordum.
  • Konuya sanırım eklememiz gerken bir soru daha var serverlarda çok lag varmı?

bende nedense çok fazla olmadı oynadığım süre içerisinde
  • Kick sorununu çözmek için el ile punbusteri update etmek çok sayıda mesaj atılmış bu konuyla ilgili ana konuya.
  • Sözde BF3 te az sorun olacaktı ! zamanla bazı hataları düzelttiler ama her yamada bazı arızları düzeltip, başka şeyleri bozuyorlar.
  • Yeni başlıyanların uğraması gereken güzel konu emeğine sağlık
  • bf3 benchmark toll test programı orjınal cd sının ıcınde varmı arkadaslar.
    bana acıkca eger var ıse bır yerlerde nette cok aradım bulamadım
    bana test programı lazım.

Battlefield 3 Benchmarking

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 15 Aralık 2011; 18:07:46 >
  • arkadaşlar elimde 58 parttan oluşan Battlefield 3 oyunu var..oyunu OriginInstaller ile kurduktan sonra oyuna girmeye çalıştığımda da awc.dll load failed hatası alıyorum..orgin sitesinde programın indirdim ama bu defa da product code isteniyor..sorunu nasıl çözebilirim..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.