Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 24.10.2011 DA OYNA ERKEN OYNA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SADECE ORIGIN DEN SATIN ARKADAŞLAR İÇİB GEÇERLİDİR 24.10.2011 SAAT 23:00 DA OYUNU AKTİF EDİP OYNUYABİLİRSİNİZ

• Ellerine sağlık bende şimdi ücretsiz vpn için site arıyordum.
  • Hotspot Shield'da kullanılabilir.
  • bu site çökerse elimde birçok vpn sitesi mevcut konuya yazin ben eklerim onlarida :) iyi oyunlar
  • Orıgınden alaydım bende keske.
  • Ben hong kong ile denedim, 24 Ekim , Saat 18.00 çıkıyor

Tabi şöyle bir konu var EA forumlarında VPN ile aktivasyon yapalınca EA Banlayabilir mi diye tartışma dönüyor sürekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by__metallica -- 22 Ekim 2011; 20:41:03 >
  • Aynı yöntem key ile de uygulanabilir herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 22 Ekim 2011; 21:12:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aion 6,5 Yarın Geliyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uygulanabilir .
    bence sorun çikmaz sözleşmeyi okumak lazim böyle birşey yüzünden ban atacaklarini sanmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naughty

uygulanabilir .
    bence sorun çikmaz sözleşmeyi okumak lazim böyle birşey yüzünden ban atacaklarini sanmiyorum...

bencede sorun çıkmaz ama insanlar korkuyor ister istemez :) , ama ben deneyeceğim
  • Selçuk ben vatandan satın aldım ben napacam
  • EA bu sağı solu belli olmaz ama denemeye değer bence 4 gün fark vicdan azabı gibi en azından single filan takılınır mesala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedic-Tr

Selçuk ben vatandan satın aldım ben napacam

:) şansina küseceksin nedeyim :) birşey kaybetmessiniz ama singeli oynarim bende sonra herkesle beraber başlarim ...
  • Dayanamıyoruz...
  • çok gereksiz bu kadar iradesiz olmaya gerek yok mp oynamak zaten imkansız olur ping yüzünden normal şartlar altında bile 90-200 arası degişiyor ip degişmeyle sp oynanir . aslında bunada gerek yok azıcık sabır etmeyi öğrenelim bence.
  • Deneyecek olan var mı deneyen olursa sonuçları burada paylaşırsa bahtiyar oluruz..
  • honkong vpn ile saat 18:00 Da oynamaya Amerika ilede 23:00 da oynamya başliyacaksiniz fakat VPN den ötürü herhangi bir engel olacağını sanmıyorum ama mesuliyette kabul etmiyorum :D

ben akşam yapacağım...
  • Tavsiye edecegim birşey degil,zamanınızı bekleyin derim,bu tür sakatlıklar moralinizi bozar sonuçta.
    Bekleyin..
  • Bende deneyeceğim akşam ve vpn den bağlandığımız için herhangi bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum.
  • Ben Vatan'dan LE sipariş vermiştim şu olayı duyduktan sonra Vatan siparişini iptal ettim CD Key aldım LE Key gelince bi denemek istiyorum işe yarar mutlaka

birde sanırım vatandan LE alınca Back To Karkand olmayacak ama CD key olarak LE alınca naz_eg back to karkandında içinde olduğunu söyledi
  • şimdi live chat ten konuştum banlanmazsınız dedi konuştuğum kişi bu bilgisayar değiştirmek gibi dedi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.