Şimdi Ara

\\\\ Sık Sorulan Sorulan [Battlefield 3] //// (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar oyunu yükledim orjinal oyun buarada sonra açmaya çalışınca önce yükleniyor diyor battlefieldin sayfasında sonra hiçbir şey olmadan kalıyor öyle. regeditten de sildim hala olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heesh01

arkadaşlar elimde 58 parttan oluşan Battlefield 3 oyunu var..oyunu OriginInstaller ile kurduktan sonra oyuna girmeye çalıştığımda da awc.dll load failed hatası alıyorum..orgin sitesinde programın indirdim ama bu defa da product code isteniyor..sorunu nasıl çözebilirim..

Sadece orjinal oyunla ilgili yorum yapabilirim.

insa_c@Çözümünü bilmiyorum ancak oyun biraz geç yüklüyor belki biraz daha beklemen gerekiyordur.
  • SELAAM USTALAR
    ARKADAŞLAR ŞİMDİ BEN BF3 ORJINAL CD SATIN ALDIM VATAN BİLGİSAYARDAN 95 LİRAYA ALDIM 1 HAFTA OLDU AMA HALA OYUNU NE YÜKLEYEBİLDİM NE ORİGİN E ÜYE OLABİLDİM
    YANİ DURUMUM VAHİM NE YAPACAGIMI BİLEMİYORUM ORTADA KALDIM BİR ARA OYUNU GERİ İADE EDİM DİYE 5 DK DÜŞÜNDÜM AMA DEDİMKİ BEN ELİMDEN GELEN CABAYI GÖSTERİP BULACAGIM DEDİM AMA HALA BİR ŞEY BULAMADIM 1 HAFTADIR (ORİGİNE) ÜYE OLMAYA CALIŞIYORUM AMA YAPAMADIM OLMUYOR EPOSTADA MI SORUN VAR YOK AMA (ARSMAN_ENG@HOTMAİL.COM)
    BİLİYORUM COK YAZDIM AMA 1 HAFTADIR DA UYUZ OLUYORUM DARALIYORUM
    DÜŞÜNDÜMKİ USTALARI VAR ONLAR BİLİR DEDİM
    USTALAR YARDIMLARINIZI MUKLAKA BEKLİYORUM
  • loading çok uzun sürüyor bende hatta daha ne campaing ne nede servere giremedim 10 dakikadır yükleniyor hala tık yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.