Şimdi Ara

Sihirdar Adı Temizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sonraki yamada, Sihirdar Adı Temizliği adlı yeni bir özellik getireceğiz.

Zaman zaman sihirdar adlarını tarayıp, uzun süredir oyuna girmemiş olan oyuncuların isimlerini yeniden alınmaya açık hale getiririz. Bundan sonra Sihirdar Adı Temizliği otomatik yapılacak. Seviyenizin kaç olduğuna ve en son ne zaman oynadığınıza bağlı olarak, Sihirdar Adı Temizliği’nden bir süreliğine muaf olacaksınız. Her sihirdar adına en başta 6 ay dokunulmazlık verilecek, daha sonra 6’dan sonra aldıkları her seviye için dokunulmazlık dönemlerine 1 ay daha eklenecek.

Örneğin:
    1.- 6. Seviye: 6 ay dokunulmazlık
    12. Seviye: 1 yıl dokunulmazlık
    20. Seviye: 1 yıl, 8 ay dokunulmazlık
    30. Seviye: 2 yıl 6 ay dokunulmazlık
    Bir diğer önemli nokta, boşa çıkan sihirdar isimlerinin sadece Sihirdar Adı Değişimi ile alınabilecek olması. Yani sıfırdan hesap açan ya da oyuna yeni başlayan oyuncular, boşa çıkan sihirdar adlarını alamayacak. Bu sayede boşa çıkan sihirdar adları; Karizma, Qarizma ve QaRiZmA_CoCuQ sihirdar adlarının hepsine sahip olması gerektiğine inanmış biri yerine, oyunda gerçekten aktif olan bir oyuncuya gidecek (evet, böyle şeyler gerçekten oluyor).

Hep istediğiniz o sihirdar adını alabilmenizi kolaylaştırmak için, Sihirdar Adı Değişimi artık 13.900 IP karşılığında da yapılabilecek. RP kullanmayı tercih edenler içinse, 14 Ocak – 28 Ocak tarihlerinde %50 indirim var.

Beğendiğiniz adı alma şansını kaçırmayın!

Kaynak:
    http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/game-updates/features/sihirdar-adi-temizligi

• hoh beee
    QaRiZmA_CoCuQ bende beyler kimse sulanmasın :d
  • Babayaro yu alabilirim inşallah

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok iyi oldu ama kim 6 ay ile 2 yıl 6 ay arasında bekleyecek
  • Karizma, Qarizma ve QaRiZmA_CoCuQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rauge -- 11 Ocak 2014; 0:59:32 >
  • 13900 ip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayın 3'ünde 1300 rp karşılıp almıştım.İki hafta geçmemiş olması şansıma,alabilirsem 650 rp az değil hiç yoktan.
  • harika haber nickimin hepsi büyük(yazarkan capslock açık kalmış) sonunda değiştirebilicem.
  • güldürdüler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IP Yi RP okudum dedim neden böyle oldu sonra kaynağa gittim neyse adımızı değiştiririz belki.
  • Riot doğru birşey yaptı çok iyi hemen ismimi ip ile değiştirecem

• ip ile nick mi değiştirilir zırt pırt değiştirirler artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteppinUp -- 11 Ocak 2014; 8:56:52 >
  • Ne zaman ip ile degistirebilicez ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlamadigim olay ayin 14den itibaren mi 6 ay beklicez yoksa suanki 6 ayi saydi bile mi? yani 14ünde yamayla direk 6 aydir girmeyen birinin nickini alabilecem mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

hoh beee
    QaRiZmA_CoCuQ bende beyler kimse sulanmasın :d

/>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

Ayın 3'ünde 1300 rp karşılıp almıştım.İki hafta geçmemiş olması şansıma,alabilirsem 650 rp az değil hiç yoktan.

Hocam bende 6 Ocakta almışım. Ticket atma işini ne zaman yapacaksanız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaladin. -- 11 Ocak 2014; 9:22:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha güzel bi nicke geçme zamanı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.