Şimdi Ara

SİGORTA VE KYK BURSU MESELESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün sigortalı bir işe başlayacağım. Okullar açılırken çıkacağım. Bu sğreçte sigortalı bir işte çalışmam kyk bursu çıkmasını engeller mi

• engeller diye biliyorum
  • Aynı konuyu ben de açtım geçtiğimiz günlerde.Çoğu kişi burs işini engeller diye yorum yaptı.Büyük ihtimalle de öyle olacak.Ama ben yinede sigorta çıkışımı üni başlamaya yakın verip bekleyeceğim.

Şuna bir göz at istersen

https://www.sgkhakkinda.com/kyk-bursu-alirken-sigortali-bir-iste-calisabilir-miyim/#.W1mPHKShnYU

SİGORTA VE KYK BURSU MESELESİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam önceden olsa engellerdi ancak 2017'de değişti. Sürekli olmadığı takdirde çalışabilirsiniz. Ben kyk bursu almıyorum ancak özel bir bursum var, bu yaz çalışmak istediğimi ve bursumun kesilip kesilmeyeceğini sordum. Bana kesilmeyeceği söylendi. Birkaç kere sordum iyice teyit etmek için :) özel burslarda dahi böyle çoğunlukla. Onlarda biliyor, öğrenciyiz paraya ihtiyacımız var.

https://www.sgksorgular.com/kyk-bursu-alan-kisiler-sigortali-olarak-calismaya-baslarsa-burslari-kesilir-mi-ogrenim-kredisi.html

'' Bu şartlar, eski yönetmelik üzerinde yer alan şartlardır. Bu maddeler arasında yer alan “asgari ücret düzeyinde devamlı bir işte çalışıyor olmak” ibaresi, yeni yönetmelik ile kaldırılmıştır. Sigortalı ya da sigortasız bir işte çalışan öğrencilerin bursları kesintiye uğramamaktadır. Gençler, istedikleri işlerde tam zamanlı ya da yarı zamanlı olarak çalışmaya devam edebilirler. Yeni yönetmelik sayesinde sigorta KYK bursunu etkiler mi gibi soruların sorulmasına gerek kalmamaktadır. ''

• Hocam isini garantiye al burs cok lazimsa calisma

• beyler bizim ailemizin üzerine bir ev araba bir şey yok,
    ve icra var üzerimizde nerelerden burs alabilirim yardımcı olur musunuz
  • hocam daha dün kyk müşteri hizmetlerini arayıp bu soruyu sordum yurt için asgari düzeyde gelirin olursa sorun olmuyor ama üni açıldıktan sonra burs-kredi için başvurursan engelleniyor yani sen de ben de üni açılana kadar çalışacağımızdan ve kredi-burs başvuruları üni açıldıktan sonra başlayacağından çalışmamız bir engel teşkil etmiyor istersen yine de kyk müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sağ olun beyler hepiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.