Şimdi Ara

Sigorta Kimin İçin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 Gün sonra süresi dolacak Trafik sigorta poliçesini yenilemek için, 26 Mart tarihinde sigorta acentasına gittim.
    2014 yılı 411
    2015 yılı 275 Tl olan sigorta içi 694 Tl teklif aldım. Acenta temsilcisi ile konuşup Nisan ayına sarkıtsak ne olur diye sordum. Oda isterseniz 1 Nisan tarihinde tekrar bakalım dedi.

Dün aynı yere gittim ve en düşük teklifi veren şirket yine en düşük olarak 779 Tl çıkardı.
    Hadi primler yükseldi, karlılık azaldı ve fiyatlar bu yüzden arttı. Ama arkadaş ne oldu da 5 gün içerisinde bu fiyat farkı ortaya çıktı. Oradan çıkınca, basını çağırmak ve sokağın ortasında arabayı yakmak çok cazip bir fikir gibi geldi.

Daha birkaç gün önce Rekabet Kurulunun inceletme başlattığını duyunca "Acaba" demiştim.
    Bu ne aymazlıktır arkadaş.

• Sigorta şirketleri her ay başında fiyatlarına zam uygular bu yıllardır hiç değişmedi.

Bu durum sigortacınızın hatası olmuş.

Bununla birlikte maalesef fiyatlar %300 zam gördü.Hükümet ve şirketler kendi arasında bu şekilde anlaştılar.

Buna dur demek için çok uğraştık inşallah bu günlerde bir değişiklik gelir de bu kadar yüksek fiyatlar ödemekten kurtuluruz.
  • Sigorta şirketleri ekseriyet ay başında zam yaparlar,
    veyahut indirim de yapabilir.

Sigorta şirketleri aylar öncesinden söylüyordu indirim gelmeyecek sadece bundan sonra daha fazla zam yapılmayacak dendi.
  • hiç sormayın ya, ben 6 bin liraya aldığım aracım için geçen yaz tam 800 TL yatırdım, arabayı yakma fikri benimde aklıma geldi, ah bi toplu olarak herkes protesto edip sigortalararımızı yaptırmıyoruz derse işte o zaman imana gelip olması gereken fiyata çekerler. ama maalesef sadece yedeğimiz kazığa en fazla üç gün tepki gösterip sonra unutuyoruz herşeyi... taa ki ertesi sene daha büyüğünü yiyene kadar.. yazık halimize..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş ve sigorta
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.