Şimdi Ara

Signal cable disconnet Hatası acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
71
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum arkadaslar beko marka masaustu pc var ogun butun donanimlari cikartip temizleyip yerine taktim herseyi duzgun takmama ragmen signal cable disconnet hatasi aliyorum biturlu yapamadim herseyini soktum ana kart power supply dahil yeniden taktim fakat olmuyor :/ tavsiyesi olan varsa soyleyebilirmi:/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sametakatan02s

Selamun aleykum arkadaslar beko marka masaustu pc var ogun butun donanimlari cikartip temizleyip yerine taktim herseyi duzgun takmama ragmen signal cable disconnet hatasi aliyorum biturlu yapamadim herseyini soktum ana kart power supply dahil yeniden taktim fakat olmuyor :/ tavsiyesi olan varsa soyleyebilirmi:/

Ekranınızın kasa girişlerine yani monitörünüzün ekran kartına bağlı olup olmadığına dikkat ediniz.Birde kasanın içini açarak ekran kartınızın oynayıp oynamadığını bir kontrol ediniz. ekstradan kabloyu deneme yanılma yöntemiyle giriş çıkış yerlerini elinizle hafifçe hareket ettiriniz temassızlık olmadığını gözlemleyiniz.

tüm bunlara rağmen çözülmezse sorun bilgisayar parçalarınızı marka model belirterek detaylı yanızınız farklı çözüm önerilerinde bulunabilrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kings Never Die -- 18 Şubat 2016; 14:29:39 >

• Allah razi olsun kardesim sorunumu cozdumde. Statik elektrik varmis . bide ekran kartina baglayip aciyorum pcyi acilmiyo ekran kartini cikarip onbiarda bagliyorum aciliyor ekran karti takiliyken ramleri cikarip acitorum pcyii bip diye uyari vermiyor. Goruntude gelmiyor ama onboarddayken sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.