Şimdi Ara

Hayatta zevk aldığım tek şey yemek yemek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yemek yerken resmen orgazm oluyorum, hele ki kaliteli bir yemekse. (İskender de olabilir, çok kaliteli bir meyve de) Ben yemek yerken zevkin doruklarına ulaştığımda öyle bir hal alıyorum ki (Gözlerim kapalı, yüzümde gerçek bir tebessüm) beni görenler ya iğreniyor bu kadar zevk aldığım için ya da şaşkın şaşkın bakıyorlar.

Ben yemeği çoğu zaman acıktığım için değil, zevk almak için yerim ve şimdi bunu elimden almaya çalışıyorlar. Psikiyatri ve hukuk önünde "Psikolojik sorunlu" bir tip olduğum ve cezai ehliyetim olmadığı için benim mide ameliyatımı yaptırmak zor bir hale geliyordu ama bunun da bir yolunu buldular bizimkiler. Şimdi bana mide ameliyatı yaptıracaklarmış.

Size soruyorum, hayatımdaki tek zevk elimden alınırsa ben nasıl mutlu yaşayabilirim ki? Zevk içinde yaşayıp, erken ölmeyi kabul ederdim ben oysa ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Boşalman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yemek yemeyi çok severim, zevk alırım, yerken bir sanat misali dokunuşlar yaparım lakin özellikle çok aç olduğum zaman bunu tercih ederim ki doymama rağmen bu sanatı sürdürmek pek tat vermiyor, sanırım sende doyma hissi/yetisi/duyumu yok. Taktır bir tane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VerKurtull

Boşalman lazım

Evet hocam kötü duygu ve düşüncelerden boşalmalıyız. Arındırmalıyız vücudu ne güzel söylediniz
  • Şimdi diyelim ki kilo verdim, hayatımda değişecek yegane şey hareketlerimin rahatlayacak olması, organlarımın düzelecek olması ve nefesimin kontrol altına girecek olması. (Tek bir potada eritirsek hayat kalitemin artacak olması)

Bunlar iyi güzel ama inanın bana bunların faydasını görsem bile benim hayatımda sosyal ve akademik anlamda değişecek bir şey olmaz. Asosyalliğim değişmez, okulu yine uzatmış olarak sıradan bir şekilde bitiririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tatlı yemek bile lüks oldu.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.