Şimdi Ara

Sigarayı bıraktım çok mutluyum:))))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün akşam saat 11 sularında bi nefes darlığı vurdu ve nefes alamadım vücudumda kaşıntı oldu çok fenaydı alerji oldum daha öncede olmuştu sigaradan büyük ihtimal bu durumu yaşamadan kimse bilemez daha öncede 1 2 defa olmuştu ambulans falan fıstık olaylarınada girdik canımı sıktı rahat nefes almak varken gerek yok alkolü arada sırada devam edilebilir ama sigarayı bırakmaya kadar verdim ve bu defa kararlıyım 6 yıldır hergün bi fiil alkollede küpüne giren biriydim ders oldu bana hiç bişey kararımdan döndüremez beni.. inat böyle bişey işte sizde bırakın ilerde sıkıntı söylememe gerek yok zaten ama bi sıkıntı çıkmadan da bırakma ihtimali yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hell razor -- 26 Kasım 2013; 12:48:30 >

• yemekten sonra ve mıcarken icmenin keyfi paha bicilemez
  • Okurken yaktim bi sigara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemekten sonra çay keyfinde sigara da mı içmicen?
  • İyi yapmışsın kardeşim bunun üstüne winston iyi gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yemekten sonra çay keyfinde sigara da mı içmicen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hell razor

dün akşam saat 11 sularında bi nefes darlığı vurdu ve nefes alamadım vücudumda kaşıntı oldu çok fenaydı alerji oldum daha öncede olmuştu sigaradan büyük ihtimal bu durumu yaşamadan kimse bilemez daha öncede 1 2 defa olmuştu ambulans falan fıstık olaylarınada girdik canımı sıktı rahat nefes almak varken gerek yok alkolü arada sırada devam edilebilir ama sigarayı bırakmaya kadar verdim ve bu defa kararlıyım 6 yıldır hergün bi fiil alkollede küpüne giren biriydim ders oldu bana hiç bişey kararımdan döndüremez beni.. inat böyle bişey işte sizde bırakın ilerde sıkıntı söylememe gerek yok zaten ama bi sıkıntı çıkmadan da bırakma ihtimali yok

inşallah kararından vazgecmezsin ben bıraktım 1.5 yıl oldu son zamanlarda yapmış olduğum en güzel şey bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigarayı bırakalı 9 gün oldu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senin bırakmamın şerefine yakalım bi tane

pardon la ben kullanmıyodum
  • bende 2 aydır felan içmiyorum normalde yarım paketten biraz fazla içerdim günde allen carr okudum ve bıraktım adam o kadar güzel anlatmışki sigaranın aslında kolay bırakabileceğini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.