Şimdi Ara

Sigarayı Bıraktım Bırakmak isteyene ÜCRETSİZ bir yöntem BUNU SİZDE DENEYİN...! Bırakan 863 Üye (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.721
Cevap
372
Favori
232.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    “A dog has no use for fancy cars, big homes, or designer clothes. A water logged stick will do just fine. A dog doesn't care if you're rich or poor, clever or dull, smart or dumb. Give him your heart and he'll give you his. How many people can you say that about? How many people can make you feel rare and pure and special? How many people can make you feel extraordinary?”
    ― John Grogan, Marley & Me
  • Ayıptır söylemesi siyah/kahverengi balgam atıyorum 2-3 gündür. Sigarayı bırakmakla mı ilgili sizce? Yoksa farklı bir nedeni mi var? Hiç başına gelen oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

tadic on fire! 🔥
  • 37 gün olmuş

Yüz milyon galaksinin arasındaki bir dış mahallede daha küçük bir gezegende ortalama bir yıldızın etrafında dolanan gelişmiş primatlar olduğumuz gayet açık. Ama medeniyet doğduğundan beri insanlar dünya düzeninin altında yatan bir anlayış için yalvarıp durdular. Evrenin sınır koşulları hakkında çok özel bir şey olmalı. Sınır olmamasından daha özel ne olabilir? İnsan çabasının da bir sınırı olmamalı. Hepimiz farklıyız. Hayat ne kadar kötü görünse de her zaman yapabileceğin ve başarılı olabileceğin bir şey vardır. Nefes aldıkça umut vardır.
  • çok etkileyici bir video olduğunu söyleyemem. ancak bırakmak isteyenlere bir yol gösterici. bakalım bırakmayı bende deneyeceğim. gelişmeleri yazarım. haydi hayırlı olsun
    Yüz milyon galaksinin arasındaki bir dış mahallede daha küçük bir gezegende ortalama bir yıldızın etrafında dolanan gelişmiş primatlar olduğumuz gayet açık. Ama medeniyet doğduğundan beri insanlar dünya düzeninin altında yatan bir anlayış için yalvarıp durdular. Evrenin sınır koşulları hakkında çok özel bir şey olmalı. Sınır olmamasından daha özel ne olabilir? İnsan çabasının da bir sınırı olmamalı. Hepimiz farklıyız. Hayat ne kadar kötü görünse de her zaman yapabileceğin ve başarılı olabileceğin bir şey vardır. Nefes aldıkça umut vardır.
  • Kaç para bu ürün ? Taksit yapiliyormu ?

Kapida ödeme varmı ?

• Up bırakmak isteyen arkadaşlar görsün konuyu
    Cooler Master K380 Thunder600W/AMD Ryzen 5 5600x 4.6GHz/GIGABYTE B550 AORUS PRO /Zotac RTX 3060 AMP 12GB White Edition/PNY XLR8 Gaming EPIC-X RGB Gaming DDR4-3600Mhz C18 32GB (2x16GB)/Samsung 500 GB 860 EVO SSD/Seagate BarraCuda 1TB/HP 24X 144HZ
  • Bir bakmışım 84 gün olmuş

tadic on fire! 🔥
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt
    Sen böyle sayarsan bırakmaz sadece ertelersin. Çok bildiğimden değil de duyduklarıma göre konuşuyorum. Ben kendim 14 senedir içen biriyim, kendime faydam yok kimseye akıl verecek değilim. ama bırakan arkadaşlarımdan gördüklerim bu yönde. Gün sayanlar er ya da geç geri dönüyorlar sigaraya.

Orijinalden alıntı: devletrgt

Sen böyle sayarsan bırakmaz sadece ertelersin. Çok bildiğimden değil de duyduklarıma göre konuşuyorum. Ben kendim 14 senedir içen biriyim, kendime faydam yok kimseye akıl verecek değilim. ama bırakan arkadaşlarımdan gördüklerim bu yönde. Gün sayanlar er ya da geç geri dönüyorlar sigaraya.

Konu aklıma gelince sayıp yazıyorum
    Dün 3ay bitti bu arada

tadic on fire! 🔥
  • Up

• Eyyy be kardesim 2 sene icmis adamim alt ust tarafi. Ilk defa bırakıyorum 5.gun ve ulan disari cikiyorum hayat ne kadar bos geliyor, hicbir arkadas sohbeti gerçekten sarmiyor, ne bileyim basim goge mi erecek simdi niye böyle kısıtliyorum simdi kendimi diyorum. Hayir birde kırmizi marlbora gördükce gercekten bir kötü oluyorum. Ne olacak boyle hic bilmiyorum. Bu allen carin videosunu da en az 10 kere bilincim tam acik izlemisimdir 2 senedir. Birkacgun ise yariyor da sonrasi maalesef. Yani benim icin etkisi bu oldu.

tadic on fire! 🔥
  • herhalde sigarayı bırakalı 4-5 ay oluyor ama hayat çok güzel be o kadar muıtluyum ki stress yok kendimi daha güçlü hissediyorum herşey çok güzel bırakın bırakmayın demiyorum ama 12-13 yaşlarında başlamıştım 19 yaşında bıraktım hayat süpermiş valla :D en azından bağımlı değilim ve daha iyi mücadele veriyorum

tadic on fire! 🔥
  • Deneyeceğim umarım bırakırım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.