Şimdi Ara

Sigarayı Bıraktım Bırakmak isteyene ÜCRETSİZ bir yöntem BUNU SİZDE DENEYİN...! Bırakan 863 Üye (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.720
Cevap
371
Favori
235.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
27 oy
Giriş

Katılım Zamanı
    9 Eylül 2005
    FEDA!
    La Vittoria Sara Nostra ♔

• Dostum kitap linki calısmıyor acaba video calısıyor mu mobdan giriYORUM AKSAM PC DEN BAKHCAM

“Petrolü kontrol ederseniz ülkeleri, gıdayı kontrol ederseniz insanları yönetirsiniz” ( Gdo lu gıda)
  • bulunsun.
  • Iyi ki birakmisim bu mereti, kurtuldum paket cakmak tasimaktan, nefesimin kokmasindan, dislerimin kararmasindan, hergun bakkal bakkal dolasip sigara aramaktan, aksama sigaram yeter mi diye dusunmekten, sigara parasi denklestirmekten, evimin pis kokmasindan, masanin ustunun kul icinde kalmasindan, paso kulluk temizlemekten, sabahlari yorgun uyanmaktan, katranli balgam cikarmaktan... oh be cok sukur kurtuldum. Ne guzelmis yasamak.
  • ne durumdasınız beyler? :)
    PSN:HezeyanTR
    Origin: HezeyanTR
  • Mesajim bulunsun,bende birakmaya calisiyorum ama olmuyor bir turlu,eve gidince indirip izlicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

Mesajim bulunsun,bende birakmaya calisiyorum ama olmuyor bir turlu,eve gidince indirip izlicem.

bırakmak en güzeli kardeşim

Orijinalden alıntı: S0N3R

quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

Mesajim bulunsun,bende birakmaya calisiyorum ama olmuyor bir turlu,eve gidince indirip izlicem.

bırakmak en güzeli kardeşim

orası öyle hocam.herşeye zarar.

umarım bırakabilirim.
  • Babam 1953 doğumlu, 19 yaşından bu yana sigara kullanıyor(du). ailece baskı yaparak 171 sigara bıraktırma hattını arattık, randevu aldı, hastanede muayene oldu. bir hap vermişler sabah akşam ondan birer tane içiyor. şuan 2. ayında ve sigara içmiyor, ilaç tedavisine devam ediyor. gerçekten bırakmak istiyorsanız 171 nolu hattı hemen arayın! sigarayı bırakmaz dediğim babam bile bıraktıysa, herkes bırakır... yeterki bırakmak için bir başlangıcınız olsun

.- Evet benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenizBaransel!

İzleyeceğim. Sonuçları yazarım. Teşekkürler, umarım faydalı olacak.

Beni forumun aptalları listesine baş köşeye ekleyin. Ne videoyu izleyebildim ne de sigarayı bırakabildim.
  • Sigara kullanmıyorum ama imzama ekledim kullananların bırakması için sonuçta konu dışında her saniye en az 500 çevrim içi üye 100 misafir bulunuyor ve ben her başlığa yorum yapıyorum millet görsün diye evdekilere izlettim bıraktırmayı deneyeceğim videoyu sonuna kadar izledim adamlar harbiden yapmış.

Orijinalden alıntı: wampaa

Sigara kullanmıyorum ama imzama ekledim kullananların bırakması için sonuçta konu dışında her saniye en az 500 çevrim içi üye 100 misafir bulunuyor ve ben her başlığa yorum yapıyorum millet görsün diye evdekilere izlettim bıraktırmayı deneyeceğim videoyu sonuna kadar izledim adamlar harbiden yapmış.

kardeşim nasıl ekleniyo bi link filan verde bende koyuyum imzaya belki biri bu vesile ile bırakır sigarayı :)
  • Sigara icen arkadaslara sigarayi biraktigimi soyledigimde tepkileri genelde tekrar gorustugumuzde baslamis olursun diyorlar, Eskiden durum boyleydi, fakat artik degisti. Iddiasina da girdik, bu sefer kazanan ben olucam. Bundan sonra hayatimin geri kalaninda sigara icmemeye yemin ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo -- 7 Aralık 2011; 7:46:29 >
  • bu videoddan haberim yoktu 3 gün önce bi arkadaşın konusunu okuyupta bırakmıştım ve canım sadece belirli aralıklarla sigara istiyo fakat bu videoyu izledikten sonra tamamen oturdu artık kafamda herşey. Tamamen bıraktıgımı anladım artık
  • ben bu vıdeo yu 2008 yılında ynılmıyorsam ızledım .. tesaduf bıyerde buldum ındırdım ızledım .. sonra paketı cakmagı kultablasını oldugu gıbı cope attım ...ve sıgara ıcememeye basladım .. yıl 2011 aralık .. aradan cok zaman gecdı .. bu gecen zamanda son durum nedır dersenız ..ılgınc bır sey soyleyecegım sıze ..!!

...ben sadece cumartesı yada pazar gunlerı arkadaslarla bır ortam plan program olursa mekanlarda yada eylencede 2-3 ad sıgara ıcıyıorum ... !! tatlı oluyor . ..ısde evde asla ..!!! aksamları ısden gelınce asla ..!! sadece arkadas ortamında eylencede ..

lutfen yazdıklarımı yanlıs anlamayın yada bıraknlar ıcın kotu orenk olmak ıstemem...aslında tek anlatmak ıstedıgım su ..!!

ben yıllardır lıseden berı sıgaranın kolesıydım ..kendımden sıgara yuzunden cok nefret ettım ..!! cok denedım bırakamadım .. ama sımdı o benım kole m ...ben bunun tadını cıkırıyorum ...sıgaraya ve kendıme olan kızgınlıgım o kadar yogundu kı .. bugun canım ısterse ıcerım ıstemesse asla agzıma sıgara vurmam ..ve asla sıgaraya para vermem... !!! artık ben onu kullanıyorum ...kontrol bende .. bu son 2 yıldır boyle ..benım bu halıme cok sasırıyorlar .. ama dedım ya cok ısyan ettım ..ve o gunlerdekı gıbı ıcseydım eger sımdı emınım saglıgım cokdan gıtmısdı.. ..

• Merhabalar,Bugün sigarayı bırakalı 5.günüm 13 yıldır istisnasız yaklaşık 1 paket sigara içiyordum,daha evvel 10 sene önce 3 ay kadar bırakmıstım ama gerek sosyal gerek psikolojik faktörler yüzünden tekrar başladım,Kısacası dün'e kadar nispeten iyidim ama bugün tuhaf bi şekilde üzerimde yoksunluk,baş dönmesi,hayattan zevk alamama gibi semptomlar baş gösterdi,sizden ricam bu gibi durumlar normalmidir,bu süreçleri yaşayan varsa üstesinden nasıl geldiler,ne kadar sürer ve ne tavsiye edersiniz bilinenlerin aksine..bu arada herhangi bir destek kullanmıyorum ama aklımdan bile sigara içmek gelmiyor sadece bu semptomlar beni rahatsız ediyor,acil yardım lütfen..
    Teşekkürler
    Selamlar
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.