Şimdi Ara

Sigarayı Bıraktım Bırakmak isteyene ÜCRETSİZ bir yöntem BUNU SİZDE DENEYİN...! Bırakan 863 Üye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.721
Cevap
372
Favori
233.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Sıth

Abi süper,vallahi süper, odamda sigarada içirmiyorum artık,o canavrın çekiceği var benden

Canavar zorluyor şuan beni, elini açtı ve duman bekliyor ama avcunu yalasın...

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

Bu saatte kafam almıyor yarın kesinlikle izleyeceğim çok teşekkürler

★★★ Fenerbahçe 2011-2012 ★★★
    1 Volkan Demirel 3 Reto Ziegler 4 Bekir İrtegün 5 Emre Belözoğlu 6 Joseph Yobo 7 Moussa Sow 8 Sezer Öztürk 9 Miroslav Stoch
    10 Alex de Souza 14 Gökay İravul 15 Henri Bienvenu 16 Cristian Baroni 20 Özer Hurmacı 23 Semih Şentürk 34 Fehmi Mert Günok 35 Hasan Erbey
    38 Mehmet Topuz 53 Serdar Kesimal 54 Erten Ersu 58 Fabio Da Silva Bilica 60 Özgür Çek 62 Selçuk Şahin 67 Orhan Şam
    77 Gökhan Gönül 85 Serkan Kırıntılı 88 Caner Erkin 92 Issiar Dia 95 Recep Niyaz
    Aykut Kocaman
  • Bende nargile hastasıyım bırakmayıda düşünmüyorum BÖHÖHÖHÖHÖhö

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 31 Mart 2010; 14:38:23 >

Fuzuli
  • @ diabrek kardeşim okadar indirmekle uğraştım fakat 3. dosya sorunlu düzeltme şansın varsa tekrar deneyeyim.

Orijinalden alıntı: keremg

İndirmiştim zaten ama izlememiştim.Şu başlığı gördükten sonra izledim ve kaldırdım çöpe attım hepsini. Sanada teşekkür ederim...

Ne kadar kolaymış.

Orijinalden alıntı: ACND

quote:

Orijinalden alıntı: keremg

İndirmiştim zaten ama izlememiştim.Şu başlığı gördükten sonra izledim ve kaldırdım çöpe attım hepsini. Sanada teşekkür ederim...

Ne kadar kolaymış.

Valla ben okudum bıraktım o kadar kolay merak etme. Yeterki bırakmak iste ve açık fikirli ol kitabi okurken/yada video izlerken. Ben kitabı öneririm vakti olana daha iyi kavrıyosun.

• Şimdi sigara yaktım olmazsa söndürdükden sonra izlerim gerçi iki paket aldım sabah onlar bitince izlim en iyisi
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • Ben de mart ayı ile birlikte bıraktım, bazen aramıyor değilim ama tek bir dal bile içersem yeniden başlayacağımı, sigara bataklığına saplanacağımı bildiğim için bulaşmıyorum...
  • ben bırakalı 2 sene oldu. şimdi bu videoyu izlesem ömrübillah içmem o zaman akşam izliyimde bari garantiye alalım

Sigarayı Bıraktım Bırakmak isteyene ÜCRETSİZ bir yöntem BUNU SİZDE DENEYİN...! Bırakan 863 Üye

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

Hadi gidin ve bir sigara daha yakın

Sigarayı Bıraktım Bırakmak isteyene ÜCRETSİZ bir yöntem BUNU SİZDE DENEYİN...! Bırakan 863 Üye

obama değil mi bu
  • ya bırak hocam sigara içmeseydin yok şu araba yok şu ev senin olurdu derler sanki senin evin araban varda bana konuşuon alakası yok sigara içmekle ekonominin o olmasa gidecen o parayı yiyecen gene

• Altyazılımı yoksa turkcemı filmi indiriyorum ama ...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.