Ne anlatiyor?Sigara icmessen su kadar para biriktirirsin vs vs diyorsa hic izlemeyim.Ama gercekten degisik bir seyler diyorsa aksam izlerim...
hadi hayırlısı umarım faydalı olur.
Dün aksam izledim bugun bıraktımmm
sagol
Mesajım bulunsun. Sigara içip gelicem sonra başlarım belki izlemeye
cebimde parliament var şuan.1 haftadan fazla oldu bırakma çabam oldu 2-3 tane içtim hemde.ama şimdi bırakmak istemiyorum bile.nsıl bişey bu anlayamadım :S
quote:
Orijinalden alıntı: FirstClass
mesajım bulunsun sonra bakarım
şu linkler düzeltilsede bizde izlesek hazır niyet etmişken bak bırakmam sonraaa ha
Benzer bir konuyu bende geçen sene açmıştım(http://resim.donanimhaber.com/mobile/showTopic.asp?m=29689574&p=1#29689574) Allen Carr yöntemi fazlasıyla etkilidir. Tavsiye ederim.
Dün bunu gördüm içmeyen biri olark hayatımın 3.sigarasını içtim.Winston aç karna kafa yaptı biraz
Babama izleteyim bende
Filmde ne anlatıyor ne ne ne???
quote:
Orijinalden alıntı: diabrek
Sigaramı yaktım izliyorum bakalım.Çok iddialı konuşuyor adam.
İnsanın içinde olmayınca işe yaramaz ama
quote:
Orijinalden alıntı: .mRcan.
quote:
Orijinalden alıntı: YoungAnıL
Hadi gidin ve bir sigara daha yakın
obama değil mi bu
hayır benim. nasıl çıkmışım. face profil yapammı?
Sigarayı 09 aralık 2009 (Bu tarihi söylemeyi seviyorum; çünkü her söylediğimde daha da uzaklaşmış oluyor) tarihinde bıraktım. İçmediğim halde videoyu seyrettim. Farklı bir bakış açısıyla çekildiği için içen arkadaşlarda bırakma kararı varsa izlemeliler diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: aböRjin
cebimde parliament var şuan.1 haftadan fazla oldu bırakma çabam oldu 2-3 tane içtim hemde.ama şimdi bırakmak istemiyorum bile.nsıl bişey bu anlayamadım :S
Abartmamak koşulu ile içebilirsin bence.Arada iyidir sakinleşir insan.
Bende bıraktım sigarayı. 10gündür içmiyorum ama şu 2 gündür canım acayip sigara istiyo hemen bi uğraş bulup aklımdan çıkarıyorum o düşünceyi .Inşallah birdaha başlamam , bence sigarayı bırakmak için sağlam bi konuşma ve beyinde öldürmek yeterli . Millet para veriyor bırakmak için .