Şimdi Ara

Sigarayı bırakayım derken diyabet oldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ulan allahtan reva mı bu. bu nasıl bir hayat. 3 ay sigara içmedim ne varsa yedim içtim diyabet oldum. her gün iğne vuruluyomz inanılmaz halsizim gözlerimde yakını göremiyorumZ bu yazıyı nasıl yazdımnallah bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sigarayla pek alakası yok hocam bırakınca iştah artışı psikolojiktir allen carr yöntemini denemenizi tavsiye ederim bu yöntemle 5 sene önce kafamda bitirip mutlu içmeyen oldum diyabet konusunda geçmiş olsun umarım geçicidir bir şekilde atlatırsınız

• Sevgili arkadaşım, spor yap! Bisiklete bin, koş özellikle badminton oyna (sert vuruş) tüm bunlar olurken günde vücuduna uygun miktarda su al.

• Tip1, tip2 ?

• Vaziyet daha fena olmadan Endokrin'e görünmelisiniz.

• Belkide sigara içerkende diyabettin sigarayı bırakınca fark ettin. Ben şunu anlamıyorum birde adam 10 sene sigara içiyor gemi kazanı gibi duman tütüyor. Sonra bırakınca kendini sıfır haline dönecek zannediyor. Yok kardeşim öyle bir şey 10 sene gitmiş senin giden geri gelir mi kalan sağlar bizimdir diyip devam edeceksin yaşlandıkça daha iyiye gidecek halin yok her gün daha kötü olacaksın. Ona göre yaşayın ona göre plan yapın. Para bile adama gençken lazım 80 yaşında milyoner olsan ne olmasan ne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara'ya Başladım.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.