beyler bizim bakkal bugün bana kısa marlboroyı 3.300.000 den sattı zam bugünden itibaren geçerlimi yoksa beni kazıkladımı.
bugün bana da bir adam zam geldi hala içiyoz diye dert yanıyordu demek ki hemen uygulanmış vergi olayı.
ÖTV artışı hemen yansır.. millet kuruş zarara tahammüllük yolu yok..
Valla zam geldi iyi oldu bana sorarsanız. İçmeyin arkadaşlar ciğerlerinize yazık. Bırakmak için elinizden geleni yapın ve bırakın. Değmez içi ot dolu çıbık için. Gidin 2 tek atın daha iyi yaf. :)
Kırmızı paket uzun Marlboro'nun fiyatı nedir? Ben bırakalı 4 yıl 10 ay 3 gün oldu. :)) (26 Nisan 1999) Yaklaşık beş yıllık bu süre içinde yaptığım tasarrufu hesaplayayım. [bandt] :)
henüz zamlar uygulanmadı. hatta bugün bu konuyla ilgili açıklama yapılmış. mynette ilgili haberi görebilirsiniz.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Mobidik</i> <br />Kırmızı paket uzun Marlboro'nun fiyatı nedir? Ben bırakalı 4 yıl 10 ay 3 gün oldu. :)) (26 Nisan 1999) Yaklaşık beş yıllık bu süre içinde yaptığım tasarrufu hesaplayayım. [bandt] :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
hesap şu anda imkansız ortada 2 tane daha bilinmeyen var; günde kaç paket sigara içtiğini ve hangi markayı tercih ettiğin.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Mobidik</i> <br />Kırmızı paket uzun Marlboro'nun fiyatı nedir? Ben bırakalı 4 yıl 10 ay 3 gün oldu. :)) (26 Nisan 1999) Yaklaşık beş yıllık bu süre içinde yaptığım tasarrufu hesaplayayım. [bandt] :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
hesap şu anda imkansız ortada 2 tane daha bilinmeyen var; günde kaç paket sigara içtiğini ve hangi markayı tercih ettiğin.
(kabul ediyorum irencim ben)[evlol] <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Kırmızı uzun Marlboro içiyordum. Günde 20-25 adet arası değişiyordu. Şimdi hala içsem belki günde bir buçuk paketi bulurdum. Yani günde ortalama 25 adet içtiğim hesabıyla yola çıkmak istiyorum. Daha da kısaca özetlersem; [<b>1800</b>(Gün(yaklaşık))<b>*1.25</b>(Paket)<b>*Sigara paket fiyatı=x</b> sorusunda "x" değerini merak ediyorum. :) (Not: Sigara paket fiyatı=Güncel kırmızı uzun Marlboro paket fiyatı olacaktır.) :))
ben ne sigara ne de baºka ºeyleri içmiyorum ama o kadar da param yok
keske paketi 100 milyon yapsalarda icmesek lanet seyi. bırakmaya calısıyorum ama olmuyo. bitane daha bitane daha derken... ölüp gidecez genc yasımızda.
bende bırakalı 3hafta oldu ama okulda rahat bırakmıyolar ki it gibi içiyolar hatta içip dumanı yüzüme üfleyen bi hayvan arkadaşım var bide utanmadan yak bi tane diyorlar yaw bu kadar da düşmanlık olmaz ki :D
ayrıca çok asabiyim herşeye kavga edebilir durumdayım.bazende düşünüyorum içinde ölüyo içmeyende kim bana 70-80 yaşına kadar yaşıyacağımın garantisini verebilir ki :( neyse uf ki uf :)
aslında çok da içmiyordum max günde 10 tane hem akşamları falan hiç içmiyorum sonra bir ay ramazan boyuda içmeden durabiliyorum ama hepten bırakmış olduğunu beynen düşünmek insana zor geliyo...
bak şimdi aklıma bi fıkra geldi hemen anlatayım
cimri birinin oğlun varmış her gün okuldan eve kadar otobüsün arkasında koşarak gelirmiş ve akşam da babasına övüne övüne anlatırış "bak baba ben bugun bilet parası vermedim onun yerine koştum" diye babası da bir gün dayanamamış ve bir tokat patlatmış "a bewnim salak oğlum taksinin arkasından koşsaydın da taksi parasını vermemiş olsaydın diye"
ortegonun ki de aynı bu misal :)
Geçen hafta babamı kaybettim. <b>Akciğer kanseri</b>...
Başka söze gerek yok. Üç haftadır ben de içmiyorum, kesinlikle (babam hastaneye yattıktan sonra)
.oO°Oo.
başın sağolsun mesudum bu bana şlu lafı hatırlattı "bir musibet bin nasihatten iyidir " derler boşuna dememişler
ama sigarayı bırakmana da sevindim
sigaraya zam gelmedi...
hiç içmesen bence daha iyi boyle dertlerin olmaz gelmedi galiba ama gelecek yakında
brakanLar'a soruyorum: braktıktan soora ne deişTi? yemek yeme durumu ya da asabiyet arttımı? benim bi kac kiLocuk fazLam war. sigaraYa basLarsan zayıfLarsın diyen hain arkadasLarım war:))
ya gece radyo da yayinlanan haberlerde duydugum kadariyla Malboro 3.500 olmus galiba.Bi markasi da 1.900 olmus(kesin hatirlamiyorum)sigara icmedigim icin ismini bile unutmusum.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MemoSoZ</i> <br />brakanLar'a soruyorum: braktıktan soora ne deişTi? yemek yeme durumu ya da asabiyet arttımı? benim bi kac kiLocuk fazLam war. sigaraYa basLarsan zayıfLarsın diyen hain arkadasLarım war:)) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> İçerken oldukça zayıftım. Bıraktıktan sonra abur cubura oldukça sardırdım ve ilk bir yılda 12 kilo aldım. (Zayıf olmasam sanırım çok daha fazla alırdım.) Bırakırsan kilo alıyorsun ama sigaraya başlayıp da kilo veren hiç duymadım. Olsa olsa başlayıp bırakırsın ve kilona kilo katarsın. Ya da hayat boyu içip kendini zehirlersin.