Şimdi Ara

Sigaranın Faydası Başımdan Geçen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ödev için proje çiziyorum üstündeyim ama bi dalga var bi türlü çözemedim strese girdim tokmaklarım böyle işi deyip bi cigara yaktım dumanı çeker çekmez aklıma çok mantıklı bi fikir geldi kafayı çok iyi çalıştırıyor ama denedim olmadı.

• İş üstündeyim, dalga, tokmaklamak, cıgara yakmak
    Hocam proje için çalistigina emin misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Son rötuşleri tokmaklıyom hocam
  • Knk bi kız olsa aslında dopamini 100'e katlar dünyayı yönetecek seviyeye gelirim dimi bende o potansiyel var dimi
  • Sigaranın en iyi faydası kullananın erken ölmesi.
  • sigara ölümcül bir madde bağımlılığıdır. yol açtığı kanser hastalıkları değil, kendi başına ölümcül bir hastalıktır. cebinde kanser çubuklarından bir paketle yaşayan birisi ölümcül bir hastalıkla yaşıyor demektir. ilk fark etmeniz gereken benim çok büyük bir problemim var. Emre Üstünuçar ve Allen Carr takip edin mümkünse çünkü beyniniz illüzyonlara gark olmuş durumda. nikotin çekilmesini durdurmayı motivasyon, keyif, stres azaltıcı sanıyorsunuz. arsenikten 1.7 kat daha öldürücüdür ve 4000 tane kanserojen zehir, etil alkol, aseton, amonyak gliserin gibi bir sürü madde vardır. tam bir ölüm makinesidir.

bu arada ben 7 aydır özgürüm tuzaktan çıktım. darısı başınıza. sorumluluk almak zorunda kalacaksınız. çünkü o kanser çubukları sandığınız şeyleri yapmıyor. bütün dünya gülüyor artık sigara içenlere daha doğrusu üzülüyor. vah ülkemin yazık hali kimse hala uyanabilmiş değil ne bu konuda ne siyaseten ne de eğitim olarak.

umarım herkes bir gün özgür olur.

• dünyanın en iyi kimyagerlerini çalıştırıyor sektör. bu çubuğun tek bir amacı var bir genci ya da çocuğu ilk kullanımla bağımlı yapıp son nefesine kadar madde bağımlısı tutup 150-200 bin lirasını almak. ilk kullanımdan önce olmayan bir ihtiyaç yaratırlar. ve bu ihtiyacı dakikalık kullanımlarla tatmin edip bir sonraki ihtiyacı tetiklerler.

yani aslında 10 liraya 1 paket sigara içen birisi 50 kuruşa saat başı içmeyen birisinde olan huzur ve rahatlık seviyesini "ödünç olarak" geri almaya çalışır. BÖYLE BİR TUZAKTIR BU.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lisede başımdan geçen olay
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 tllik sigara aliyorsun ve yuzde 67 sini devlete veriyorsun
    Yani 6.7 tl devlete 3.3 tl de sigaraya .
    Peki devlet sana ne veriyor ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.