Şimdi Ara

Sigara Yanığı Tamiri ( kumaş değişimi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
10.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sigara Yanıklarını Kumaş Değişimiyle Onarma

Sigara yanıkları, kumaşlarda istenmeyen ve sinir bozucu lekeler oluşturabilir. Neyse ki, kumaş değişimi yöntemi ile bu yanıkları profesyonel bir şekilde onararak kumaşlarınızı yenilenmiş gibi görünebilir hale getirebilirsiniz.

Kumaş Değişimi Yönteminin Adımları:

1. Yanık Alanını Belirle: Yanığın boyutunu ve yerini belirleyerek tamir için gerekli kumaş miktarını hesapla.
    2. Benzer Kumaş Bul: Yanık alanının etrafındaki kumaşa mümkün olduğunca yakın bir kumaş bul. Kumaşın rengi, dokusu ve kalınlığı eşleşmelidir.
    3. Yanık Alanını Ayır: Yanık alanının etrafındaki dikişleri yırtarak yanmış kumaşı çıkar.
    4. Yeni Kumaşı Dikiş: Yeni kumaşı yanık alanına dikkatlice dik, dikişlerin orijinal dikişlere mümkün olduğunca benzediğinden emin ol.
    5. Ütüle: Tamir edilen alanı ütüleyerek kumaşın düzgün görünmesini sağla.

Profesyonel Sigara Yanığı Tamiri Hizmetleri:

Eğer kumaş değişimini kendin yapmakta çekiniyorsan, Auto King gibi profesyonel sigara yanığı tamiri hizmetlerinden yararlanabilirsin. Deneyimli teknisyenleri, yanıkların görünürlüğünü en aza indirgemek için en iyi teknikleri kullanarak yüksek kaliteli onarımlar sağlarlar.

Ankara Sigara Yanık Tamiri Yorumları:

Ankara'da yaşayanlar için, güvenilir sigara yanık tamiri hizmetleri sunan çok sayıda yerel işletme bulunuyor. Yorumları okuyarak ve müşteri geri bildirimlerini inceleyerek en iyi hizmeti veren işletmeyi bulabilirsin.

Sigara yanığı tamiri için kumaş değişimi yöntemi, kumaşlarındaki yanıkları profesyonelce onarmanın etkili bir yoludur. İster kendin yapmayı tercih et ister profesyonel bir hizmet al, kumaşlarını eski haline getirmek için bu adımları izleyerek istenmeyen lekelerden kurtulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kendinizmi yaptınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa.cekic6

Kendinizmi yaptınız?

Yok dostum, dikişi yapamam. Aslında ilk etapta kendim yapar mıyım diye düşünmedim değil, ancak azicik kurcaladim kılıfı sökmek fazla teferruatlı. Orjinal kilifta içten fabrikasyon zimbalar var. Döşemeciye yaptırdım.

• nerede yaptırdınız acaba hocam benim sağ koltukda yanık var yaptırmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa.cekic6

nerede yaptırdınız acaba hocam benim sağ koltukda yanık var yaptırmak istiyorum

Urfada yaptirdim . Orjinalinden bi farki yok. Ben rengi bilerek degistirdim. Siyah kumaş griden daha kaliteliydi.

Ama sana tavsiyem internetten kumaş tozu alıp deliğin küçükse yapabilirsin. YouTube da videolari var. Ancak siritiyor delik kapatma. Ben de takintiliyim komple kumasi değiştim

• Fiyat iyiymiş hocam çok güzel olmuş.
  • BlackBurn340 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto boya dökülmesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bedava olmuş hacım.

Ankara'da delik kapamaya 60-70 istiyorlar, kumaş değişimine 100.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Bedava olmuş hacım.

Ankara'da delik kapamaya 60-70 istiyorlar, kumaş değişimine 100.

Delik kapamaya autoking e gittim . Kaskodan mini onarim dahilinde yapariz dedi. 60 lira normalde fiyatı dedi. Renk tutmaz ama iz belli oluyor dedi. Kumaşı 40 liraya degistirmek daha mantıklı geldim süngere de dolgu yaptim

• Gayet güzel olmuş. Uyum için diğer tarafı da yaptırsaydınız daha güzel olurdu.
  • Urfa'da 40
    İstanbul'da 300..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Gayet güzel olmuş. Uyum için diğer tarafı da yaptırsaydınız daha güzel olurdu.

Israrla yapalım dedi, gerek görmedim yerine kolçak aldim, o kadar param vardi.. Ben bu kadar ucuza kapatacağımı tahmin etmiyordum. Aslinda bir ders çıkardım burdan. Komple koltuğu 150 liraya kaplıyor . Toplamda 500 gibi rakam resmen bedavam. Aracı uzun sure kullananlar için birşey degil. 2-3 yilda bir yeni yüz harika olur.

Simdi resimde de göründüğü gibi digerinden kalıp aldi. Kalip olunca orjinali gibi çıkıyor.

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Hocam Urfa'da nerede yaptırdınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdllhcrk

Hocam Urfa'da nerede yaptırdınız?
    Topçu döşeme 9. Sokak ya da 12. Sokak .

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel olmuş, tebrik ederim . Şahsen arabaya ne kadar özenirsem o kadar çok dağılıyor. Sizi de çok özenli gördüm. Maşaallah diyelim nazar değmesin ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.