Şimdi Ara

Sigara Makinesi Hilesi Varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
71.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bizim burda bir sigara makinesi var.Makineye 1 tl atıosun.01-14 arasında 7 rakam belirliosun.senin rakamlardan biri gelirse parliament veya marlboro uzun sigara veriyor.Benim sorum bu makinenin bir hilesi varmıdır

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sigara Makinesi Hilesi

Birçok kişi sigara makinesi hilesi hakkında bilgi arar. Sigara düşürme makinesi hilesi, saatmatik kullanarak sigara düşürme makinesinden ücretsiz sigara elde etme yöntemidir. Saatmatiğin çalışma prensibi, küçük bir elektrik akımı kullanarak sigara düşürme mekanizmasını etkinleştirmektir.

Sigara düşürme makinesi ayarları, kullanılan saatmatik tipine göre değişir. Bazı saatmatikler, sigarayı belirli bir zaman aralığında düşürmek için ayarlanabilir. Diğerleri ise sigara düşürme düğmesine her basıldığında bir sigara bırakır.

Sigara makinesi hilesi kullanmak yasa dışı olabilir ve sigara düşürme makinesine zarar verebilir. Ayrıca, sigara içmek sağlığa zararlıdır ve bağımlılık yapar. Bu nedenle, sigara makinesi hilelerini kullanmamanızı ve sigara içmekten kaçınmanızı öneririz.

Anahtar Kelimeler:

• Sigara makinesi hilesi
    • Sigara düşürme makinesi hilesi
    • Saatmatik nasıl çalışır
    • Sigara düşürme makinesi ayarları
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1tl lik kalıplarda Demiri eritip yapıyorsun ayni boyutta ve sürekli deniyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parn -- 30 Ocak 2012; 17:26:51 >
  • o makineden kazanan görmedim daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

o makineden kazanan görmedim daha

benim kuzene bugun ilk denemesinde çıktı sonra 4 kez daha oynadı çıkmadı
  •  Sigara Makinesi Hilesi Varmı

• Elektronik mühendisleri iyi bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_93_

quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

o makineden kazanan görmedim daha

benim kuzene bugun ilk denemesinde çıktı sonra 4 kez daha oynadı çıkmadı

camı kırıp alıveresim geliyor sigara içmiyorum ama satarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 TL atacaksin
    2 saniye sayacaksin
    1 TL atacaksin
    4 saniye sayacaksin
    1 TL atacaksin

Bu taktikle yapinca geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

1 TL atacaksin
    2 saniye sayacaksin
    1 TL atacaksin
    4 saniye sayacaksin
    1 TL atacaksin

Bu taktikle yapinca geliyor

biraz daha ayrıntlı anlatırmısın
  • o tür makinelerde genelde şu mantık oluyo sen ne seçersen seç gelmez ya da 2 4 6 gelince hediye vericek diyelim sen ne kadar oynarsan oyna bu sayılar gelmez hep 1 3 5 gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Good Feeling

o tür makinelerde genelde şu mantık oluyo sen ne seçersen seç gelmez ya da 2 4 6 gelince hediye vericek diyelim sen ne kadar oynarsan oyna bu sayılar gelmez hep 1 3 5 gelir

tam o mantik yok,
    eski makineyse genelde, x kadar kazanmaya 1 paket sigara oluyor.
    Misal 15 tl olsun, ilk 14 tane atilan paraya cikmaz, 15. ye cikar.
  • Hileli o makineler, hatta onu sen ayarlıyorsun içinden, öyle bir ayarlıyorlar ki mesala 1/40 oluyor şansın gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

• Geçenlerde ilk defa oynadım 1-3-5-7-9-11-13 diye ayarladım kazanma şansın %50 oluyor böyle olunca 5 kere oynadım 5 liraya 3 paket sigara aldım.
  • up belki bilen vardır
  • Bildiğim kadarıyla bu makinelerde tutturmak için birisi sigara kazandığı zaman başında beklicen bir dahaki kişi kazanıncaya kadar sayıcan kaç oynamadan sonra kazanılırsa sende başında oturup sayıcan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imkanı yok çünkü makina yapısı gereği diyelim 12 tl olan malbora için 12 tane 1 tl aldıktan sonra 13. yü vermeye programlıdır yyani sen ne yaparsan yap o durum denk gelmedikçe seçtiğin sayının dışındakilerden seçim yapılır ne zaman kazandırma durumu gelir senin seçtiğin sayıyı seçer makina sende sana çıktı sanırsın aynısı robot kol ile oyuncak yakalama makinasında vardır.
  • stuff2 kullanıcısına yanıt
    Makine* hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.