Şimdi Ara

Sigara kullananlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1

Sigara kullananlar bakabilir mi?

(En Son Oy Tarihi: 25.06.2017)
Giriş
  • Sigarayı içe çekmeden içsem mesela boğazdan geri döndürsem burnumdan duman çıkar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: kızılbey00

Dh tarihinin en absürt anketi

Ahahahah :D
  • Gerçekten bunu yapabilecek yeteneği kendinde görebiliyor musun? Neymiş efendim boğaza kadar çekip burundan verecekmiş. Heveslendiğiniz şeylere bak. Hemen gençlik ve spor bakanına bildiriyorum. Kamu spotuna yeni kara ciğerler lazım. Bak sigara içmekten portakal kafa hastalığına yakalanmmış çılgın meksikalıyı tanıtayım ==>

Ha unutmadan, sakın uyma!

Orijinalden alıntı: Mantarın Başı

Gerçekten bunu yapabilecek yeteneği kendinde görebiliyor musun? Neymiş efendim boğaza kadar çekip burundan verecekmiş. Heveslendiğiniz şeylere bak. Hemen gençlik ve spor bakanına bildiriyorum. Kamu spotuna yeni kara ciğerler lazım. Bak sigara içmekten portakal kafa hastalığına yakalanmmış çılgın meksikalıyı tanıtayım ==>

Yani her halükarda akciğerlere gidiyor o duman?

Orijinalden alıntı: KillerClown34

quote:

Orijinalden alıntı: Mantarın Başı

Gerçekten bunu yapabilecek yeteneği kendinde görebiliyor musun? Neymiş efendim boğaza kadar çekip burundan verecekmiş. Heveslendiğiniz şeylere bak. Hemen gençlik ve spor bakanına bildiriyorum. Kamu spotuna yeni kara ciğerler lazım. Bak sigara içmekten portakal kafa hastalığına yakalanmmış çılgın meksikalıyı tanıtayım ==>

Yani her halükarda akciğerlere gidiyor o duman?

Nefes aldığında ciğerine hava dolmasına engel olabiliyor musun? Oksijeni mideye mi alıyorsun?
    Sırf artistlik olsun diye insanın içesi geliyor ama sen sen ol hiç bulaşma! Keşke dememek için...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G300s Sahipleri bakabilir mi
    5 yıl önce açıldı
    Avukat vs. olan bakabilir mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam klişe ama içine çekmeden içersen dudak kanseri olursun, içine çekersen akciğer kanseri. İki ucu moklu değnek.

Ha ben içiyor muyum? Günde 2-3 tane bazen hiç içmiyorum .

• Ayda 300-400₺ havaya saçıyorsun. O parayla kendinize üst baş alın, klüplere katılın, gezin, kendinizi geliştirin. Gençlerin bir kısmı para kumanda etmeyi bilmiyor. Telefonum da var bilgisayarım da var bıdı bıdı deyip eline geçen fazla parayı havayı saçıyor. Eğer ille de sigara içecekseniz babanızın parasıyla içmeyin. Çalışın kazanın o parayla için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.