Şimdi Ara

Sigara karşıtları bir gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş nedir bu nefret anlamıyorum sürekli mız mız ediyorsunuz yok dumandan rahatsız oluyorum yok kokudan rahatsız oluyorum arkadaşım size ne yaw anlamıyorum yeminle siz içmiyor olabilirsiniz tamam ama en fazla bir iki saat durduğunuz kafede bile sürekli şikayet ediyorsunuz işsizmisiniz nesiniz, iki sigara dumanı ne sizi kokutur ne de size zarar verir ayrıca toplu taşıma araçlarında falan rahatsız oluyorum demişsiniz yeni sigara içmiş biri en fazla 10 dk öyle buram buram sigara kokar 10 dakikadan sonra dibine yaklaşmadıkça kokmaz, siz dibine dibine giriyorsanız orası ayrı tabi.

Birde bunların sağlığınıza zarar veriyorsunuz paranıza yazık diyen versiyonlarıda var yav arkadaşım sigara içmiyorsunuz ne hakla böyle şeyler söylüyorsunuz?Sigara içmenin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz, ayrıca maddi anlamdada sigara içen adamın cebindede aynı para var sizinde cebinizde aynı para var.

• Mantığa bak.Sigara içen insandan da düzgün bir düşünce beklenemezdi zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

Mantığa bak.Sigara içen insandan da düzgün bir düşünce beklenemezdi zaten.

Yine sizlerden bir tanesi işte adama bak benim mantığıma bak deyip yazdığı cümleye bak.Ne alakası var sigarayla mantığın şimdi galiba tiner falan sanıyorsunuz bizim kullandığımızı.
  • Koku falan bahane bence bir sigara ne kadar kötü kokabilir? Her gün baca dumanlarının egzoz dumanlarının içinde yaşıyoruz. Sağlığım zarar görüyor deseler içmeyen adamın sanki yaptığı her şey sağlıklı. Hiç abur cubur yemiyor hiç fast food tüketmiyor sağlık sağlık diyor.

• Sigarayı normalleştirmeye çalışma çabaları demek. Olur, hatta biz de içelim. Sigara içmek güzel bir şey çünkü böyle ağızdan dumanlar falan da çıkıyor. Zaten erkek dediğin sigara içer. Yetişkin her erkeğin sigara içmesi lazım bence de. Hatta sigaraya başlama yaşı 7'ye kadar düşmüş durumda. Evet evet herkes sigara içsin. Yaşasın sigara. Sigara içmeyenler ölsün. Zaten içen de ölecek içmeyen de.
  • Sigara dolapları kapatılsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 saat kafede oturacağım sizin leş kokunuzu çekmek zorunda değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

2 saat kafede oturacağım sizin leş kokunuzu çekmek zorunda değilim.

Bunu içenlere söyle birde, leş kokumuzmuş
  • dersimiz: 2. sınıf vatandaşın değer görme çabaları.
  • Sigara içen net cahildir. Üzerinde kocaman harflerle "ÖLDÜRÜR!" yazan bir şeyi zevkle içmek nedir ya? Cehalet değildir de nedir bu? Bağımlılık falan hikaye. Doluyum bu konuda arkadaşlar lütfen. Umarım bu cehaletinizden vazgeçersiniz ve boğazınızda bir delikle yaşamaya mahkum kalmazsınız.
  • Tez zamanda açık alanda da sigara içmenin yasak olmasını temenni ediyorum.
  • Sigarayı başkalarını rahatsız etmeden içenlere bir şey demiyoruz. Denmemeli zaten. Başkalarına zarar vererek içiyorsun ve bunu savunuyorsun? Sigara içen birinde böyle bir savunma beklerim zaten
  • Sigaranin zararli olduğunu biz bilmiyoruz sanki cahillik diyen olmuş
  • Rahatsızmı oluyorunuz ne lan nefes alamıyorum yanında astımım olduğundan falan değil içime girmesin diye almıyorum katlanmak zorundamıyım dumanınıza.
  • Eski bir sigara içicisi ve 11 aylık sigara bırakan biri olarak sana vereceğim tek cevap

Aşırı saçmalamışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yyildirayy -- 9 Ocak 2017; 15:32:8 >
  • Sigaraya başlayan ergen kunfirmd
  • İyi o zaman bende otobüste zart zurt osurayım nede olsa kokusu 2dk sonra geçiyor.
  • Senin de sigara dumanindan burnun tikansa, agzindan aldigin nefes yuzunden bogazin agrisa sen de karsi olurdun sigaraya. He ben de 13 yasina kadar rahatsiz olmazdim evde babam surekli ictigi icin. Ama 5 sene sigarasiz evde yasayinca 5 metre yakinimda icildiginde burnum tikanir oksurmeye baslarim. Babama da artik ancak acik pencere kenarinda icirttiririm bu sigarayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Sigarayı başkalarını rahatsız etmeden içenlere bir şey demiyoruz. Denmemeli zaten. Başkalarına zarar vererek içiyorsun ve bunu savunuyorsun? Sigara içen birinde böyle bir savunma beklerim zaten

Kardeş sadece ben değil kimse sigarayı başkasını rahatsız ederek içmiyor zaten.Sorun sigara içmeyenlerin rahatsızlanmak için sebep araması.Ben şimdi senin yüzünden otobüse binmeden yarım saat sigara içmeyeyimmi?Ben senin keyfi birşey yapmana engel olmuyorsam sende olmayacaksın arkadaş.Yok öyle şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Sigarayı başkalarını rahatsız etmeden içenlere bir şey demiyoruz. Denmemeli zaten. Başkalarına zarar vererek içiyorsun ve bunu savunuyorsun? Sigara içen birinde böyle bir savunma beklerim zaten

Kardeş sadece ben değil kimse sigarayı başkasını rahatsız ederek içmiyor zaten.Sorun sigara içmeyenlerin rahatsızlanmak için sebep araması.Ben şimdi senin yüzünden otobüse binmeden yarım saat sigara içmeyeyimmi?Ben senin keyfi birşey yapmana engel olmuyorsam sende olmayacaksın arkadaş.Yok öyle şey.

Benim keyfim başkalarının sağlığına zarar vermiyor. Konu kilit.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.