Şimdi Ara

Sigara İle ' 0 ' Yapmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sigara İçenlere Bir Sorum Var Şu Filmlerdeki Gibi Nasıl Dumanla Çember Yapıyorlar ?

• ben onu suda yapıyorum.

deniz gözlüğüyle sırt üstü şekilde dal denize ağzını o şekline getirip hafifa kesik kesik ve hızlı şekilde hava ver suda yuvarlak kabarcıklar çıkıyor heralde sigaradada öyledir bilemicem
  • Burdan kimsenin anlatılabileceğini sanmıyorum.
  • tugy suda kabarcık çıkarmanın başka yollarıda var ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zekk

tugy suda kabarcık çıkarmanın başka yollarıda var ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zekk

tugy suda kabarcık çıkarmanın başka yollarıda var ...
  • Dilini yuvarlat. Dil yuvarlatma genetiktir. Yuvarlatamıyorsan işin zor. Neyse sonra ağzınıda daire şekline getir. Kısa kısa nefes ver. 1 hafta sonra yapmayı iyice öğrenirsin. İlk 2 gün falan pek yapamayacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Normal mi? 1.5 Dci
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • agzını ve dilini yuvarlak yapcan sonra tam duman cıkarken dilini azıcık one goturcen bu kadar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: piXeLus

Dilini yuvarlat. Dil yuvarlatma genetiktir. Yuvarlatamıyorsan işin zor. Neyse sonra ağzınıda daire şekline getir. Kısa kısa nefes ver. 1 hafta sonra yapmayı iyice öğrenirsin. İlk 2 gün falan pek yapamayacaksın.

Ya bu dil yuvarlama işini nasıl yapacaz
  • sırf bunu yapmak için sigaraya başlıyomuş falan
  • benim soledigim yontem daha geçerli, bence arkadas ona başlasın
  • okulda arkadaş çevresine hava atıcak herhalde arkadaş bak ben halka yapıyorum misali

aslında iyi karikatür malzemesi olur bundan ordan biri çıkıomuş halkaları gören "ne demeye çalışıon lan sen" hesabı

edit: eksik smiley

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady RIDDLE -- 13 Ağustos 2006; 22:15:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: angelksk

agzını ve dilini yuvarlak yapcan sonra tam duman cıkarken dilini azıcık one goturcen bu kadar..

Eyvallah Baba Yavaş Yavaş Olacak Valla...
  • kimse önünde duramaz artık yürü be
  • YAF BIRAKIN DUMANI ÇEMBERİ

İÇMEYENLERİ DE ÖZENDİRİOSUNUZ

HATTA İÇMEİN ŞU ZIKKIMI
  • alt damaklarınla dudağının arasına topla dumanı nefessiz 2-3 saniye bekle ağzını yuvarlak yap dilini geri çek yuvarlayıp sonra çok yavaş ileri doğru ver dumanı bütün olarak hava ver yani dışarı yavaşça..2-3 günde yaparsın..sigara candır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 14 Ağustos 2006; 1:10:19 >
  • aynen bu anlatılmaz yasanırrr
  • bir kağıdı kalp şeklinde kesin, ince bi iple iki yanından tutturun, yani sag ve sol kısımlarından tutulmuş olacak (hareket etmesin die) sigarayı yukarıdaki taktiklere benzer şekilde ama dumanı dahada yogunlaştırarak, kalbin tam merkezine gonderin, bakın ne güzel oluyo, sevgiliniz sigara içen biriyse yapın ona, yok içmiyorsa, "bununla mı ugraştın salak" diyebilir siz bilirsiniz...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.