Şimdi Ara

4 ortalama yapmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
2
Favori
5.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her sınavdan 100 almış olmaları gerekmiyor mu özel üniversite de tıpa gidip 4 ortalama yapıp capaya Cerrahpaşaya gecenler var ama LYS puanları o kadar yüksek de değil belki de YGS de falan kötü yapmıştır hayali tıp okumaktir cok çalışıp 4 ortalama yapmıştır diye düşünüyorum sizce ?

< Bu konunun sahibi Admin iken Admin tarafına aktarılmıştır -- Tem 30 2017 1:05AM >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öyle yapanlar özeldekiler yani tıpkı lisedeki gibi çoğu özelde 4 ortalama veriliyor ama sadece paralilara 4 veriliyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTE tıp Yeditepe vb inanmıyorsan bak yatay geçiş sonuçlarına ha bide Hacettepe tıp 1. 3.97 ile mezun olmuş buna helal olsun denir ama en zor tıp sonuçta Hacettepe

• Yok paralılara veriliyor vs yalan. Kimse okula oata ödüyorsun diye sana 100 vermez. Çalışma, dayı vs meselesi bu iş

• Haksızlık değil mi yatay geçişte 426 LYS puanı ile Cerrahpaşaya geçiyorlar :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ygslys2017

Haksızlık değil mi yatay geçişte 426 LYS puanı ile Cerrahpaşaya geçiyorlar :(

eger itirazlar olursa bunun önüne gecilir..

• Gktupc G kullanıcısına yanıt
    Dayısı mi diyor 4 ortalama verin hem de 4 nasıl mümkün ki hepsinden 100 mu alıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ortalama yapmak
    5 yıl önce açıldı
    2.7 2.8 ortalama yeterli mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her sınavdan 100 alması gerekmiyor her dersten AA alması gerekiyor.Şöyle düşünün lisede karnede her dersi 5 gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnbackus -- 28 Temmuz 2017; 15:42:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtiraz mi ne diyecekler bu bize 80bin lira verdi biz de ona 4 ortalama yaptırdık mu diyecekler haksızlık var ama hicbir şey yapamayız maalesef suna dikkat ettim her yatay geçişte RTE tıptan kişiler var 4 e yakın ortama ile

• quote:

İtiraz mi ne diyecekler bu bize 80bin lira verdi biz de ona 4 ortalama yaptırdık mu diyecekler haksızlık var ama hicbir şey yapamayız maalesef suna dikkat ettim her yatay geçişte RTE tıptan kişiler var 4 e yakın ortama ile

vandan ve karstan da gecis var onlara da bak knk..

• johnbackus J kullanıcısına yanıt
    Yok öyle değil o zaman 90 ortalaması olan 4 mu sayılıyor mesela 92 ortalama yapan( devlette) çalışıp yapmış onunki 4 sayilmiyo galiba tam emin değilim 4 luk sistem ile 100 luk sistemde geçiş tablosunda 4 için 100 yazıyor o zaman bir nevi buda haksızlık 100luk sistemde okuyan öğrencilere

• Kafkas özel mi

• quote:

Kafkas özel mi

devlet hocam..

• quote:

Orijinalden alıntı: johnbackus

Her sınavdan 100 alması gerekmiyor her dersten AA alması gerekiyor.Şöyle düşünün lisede karnede her dersi 5 gelmiş.

hocam bu sistem tıpta da var mi?

• Zaten bana herkes şunu diyor yatay geçişi hic düşünme bile meğer bu yüzden ozeller yüzünden

• quote:

Zaten bana herkes şunu diyor yatay geçişi hic düşünme bile meğer bu yüzden ozeller yüzünden

nereyi yazdin ki knk? o her zaman öyle olmuyor ayrica..

• Ben de merak ediyorum sonuçta 100 luk 4luk sistem geçiş tablosu var orda 100 için 4 e tekabül ediyor ve bu mümkün değil

• Yok ben bu yıl tıp okuyacağım sadece merak için sordum İstanbul'a vb gecemezsin ortalaman iyi bile olsa dediler yani (öğrencilere sordum)

• quote:

Yok öyle değil o zaman 90 ortalaması olan 4 mu sayılıyor mesela 92 ortalama yapan( devlette) çalışıp yapmış onunki 4 sayilmiyo galiba tam emin değilim 4 luk sistem ile 100 luk sistemde geçiş tablosunda 4 için 100 yazıyor o zaman bir nevi buda haksızlık 100luk sistemde okuyan öğrencilere

Benim bildiğim genel sistem böyle tıpta farklı mı bilmiyorum ama 4.0 yapmak için her sınavdan 100 almak gerekmez gerekirse de kimse 4.0 yapamaz ister özel ister devlet olsun.

O 100 lük sistemden 4 lük sisteme geçiş tablosu ODTÜ sitesinde de var ama ODTÜ'de dediğim gibi işliyor ister 90 la AA al ister 100 le AA geçer o ders. O harf notları etkiler GPA nı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnbackus -- 28 Temmuz 2017; 15:51:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yok ben bu yıl tıp okuyacağım sadece merak için sordum İstanbul'a vb gecemezsin ortalaman iyi bile olsa dediler yani (öğrencilere sordum)

tamam iste hangi üni yazdin ben onu soruyorm.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.