Şimdi Ara

Sadece %0,0004 için mi 1.5 yıldır bu tantana?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakalananların ölme olasılığı da %2

0,02 x 0,02 = 0,0004

Yani 1.5 yıldır ölme olasılığın 2.500'de 1 idi.

La bu ülke son 10 yılda neler gördü,

Patlamalar, terör saldırıları, darbe girişimi, sel, deprem, yangın, cinayetler vs.

Bunlardan sağ çıkma olasılığımız daha azdı.

Artık abartmayı bırakın şu grip kuzenini...

• Ne yazık ki öyle.

Yaşlılar ve kronik hastalar için ayrı önlem alınsa bir nevi anlayabilirim. Ama bunda mantık yok.,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı yaşantısı olan ve kendisine pek bakmayan bir yakınım dün Covid oldu haberi geldi.. Sordum "ne belirtiler yaşamış?" "başı ağrımış midesi bulanmış" Dedim bunlar onlarca yıldır herkesin her zaman yaşayabildiği standart şeyler ben daha tehlikeli şeyler bekliyordum örneğin beyinde 1. tip tümör, kalp teklemesi, vs gibi.

Başağrısı ve mide bulantısı için hastaneye koşup şifa aramak da ayrı bi sorun.

Bol yağlı söğüş et ye, çay kahve dahil tüm keyif verici maddeleri bırak, limon sıkıp iç 2 gün dinlen. Zaten iyileşeceksin doğal olarak fakat hastaneye koşup orada verdikleri serum, ilaç ve enjeksiyonlarla doğal iyileşmeyi bozarak ilerde başka rahatsızlıklara davetiye çıkardın.

• Malesef bende artık abartıldıgını düşünüyorum. Özellikle aşı varken.

Gösterilern semptomlar gribin bir tık üstü. Bende yaşadıgım için biliyorum. Hadi ilk sene korkudan kapattın her yeri. Artık 2.sene , bir zahmet kapanma..

• covidte ölme oranı yüzde 2 değil binde 7. yüzde 2 olan kayıt altına geçirilmiş vakalar. bir de covid olup anlamayan veya hastaheneye gitmeyenler var yani çok daha da düşük

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronaldo-9

Malesef bende artık abartıldıgını düşünüyorum. Özellikle aşı varken.

Gösterilern semptomlar gribin bir tık üstü. Bende yaşadıgım için biliyorum. Hadi ilk sene korkudan kapattın her yeri. Artık 2.sene , bir zahmet kapanma..

saygıdeğer arkadaşım katı önlemlere rağmen her gün sadece türkiyede covidten ölenleri toplasan bir uçak dolusu yapıyor. gribin en şiddetli bulaş zamanında türkiyede gripten kaç kişi ölmüş bir baksana? gribin bir tık nasıl üstü oluyor aklı olan 40 yıllık profesörlük taslıyor bu ülkede herkes bir şey biliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laylaylaylom -- 26 Ağustos 2021; 12:39:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laylaylaylom

saygıdeğer arkadaşım katı önlemlere rağmen her gün sadece türkiyede covidten ölenleri toplasan bir uçak dolusu yapıyor. gribin en şiddetli bulaş zamanında türkiyede gripten kaç kişi ölmüş bir baksana? gribin bir tık nasıl üstü oluyor aklı olan 40 yıllık profesörlük taslıyor bu ülkede herkes bir şey biliyor

Alıntıları Göster

neden aşı karşıtısın o zaman birader? madem bu kadar ölümcül bir virüs?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ronaldo-9 kullanıcısına yanıt
    artık abartılıyor derken?

covid TR'ye geldiği 10.Mart.2020 den beri her gün abartıldı.

Oysa ki gerçekten olan birşeyin abartılmasına gerek yoktur cunku zaten ortadadır.

Ancak bir plan veya bir senaryo gibi birşeyin abartılmaya ihtiyacı vardır cunku o bir plan veya senaryodur :)

edit: tarih düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 26 Ağustos 2021; 20:59:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronaldo-9

neden aşı karşıtısın o zaman birader? madem bu kadar ölümcül bir virüs?

Alıntıları Göster

Virüse inan aşı karşıtı olmayacak diye bir şey mi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 martta geldi bizim okullar kapatılmıştı çünkü

• bir incelin gözyaşları B kullanıcısına yanıt
    Ops! Tarihi yanlış yazmışım. Düzelttim: 10.Mart.2020

Aslında TR'ye covid'in geliş tarihi seklinde bir tarih yok.

10.Mart.2020 'de aşırı sert tedbir ve kanunlar henüz üstümüze yağmaya başlamamışken Fox Akşam Haberlerde F.Portakal "Virüs geldi. Artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Ülkeler içine kapanacak. Ekonomiler etkilenecek" şeklinde konuştu. O konuşmadan dolayı covid'in türkiyeye geliş tarihi olarak yorumluyorum sadece.

• https://www.who.int/bulletin/online_first/BLT.20.265892.pdf

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.