Şimdi Ara

Sigara içmeden ders çalışamıyorum yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuan kritik dönemdeyim boş geçen hergün bana zarar dolayısıyla her günümü en azından 4-5 saat ders çalışmayla geçirmem gerekiyor ama gelin görün ki sigara içmeden hiç ders çalışasım gelmiyor.Nedense sigara içtiğimde beynime gidip ders çalışmalısın tarzında sinyaller gidiyor ve içtikten sonra bi oturuyorum 2 şer saat sigara aralarıyla 6-7 saat gidiyor bazen günde.Sigarayı bırakmak istiyorum 2-3 kere teşebbüste bulundum fakat ders çalışmak içimden gelmediği için bana yararı değil zararı oluyor o bakımdan.Bi kaç gün hiçbişey yapmasam evde boş boş oturup film dizi izlesem oyun oynasam çoktan bırakmıştım sigarayı ama hergün ders çalışma zorunlulugum oldugu ıcın ıcımden gelmesı ıcın içmek zorunda kalıyorum bu neden oluyor yok arkadaş içmeden gitmiyor elim kaleme,bi sıkılma bunalma felan oluyor.Ne yapmam lazım çözemedim,yarın jelibon şeker felan alıp hemen derse oturup arada onlardan ağzıma atmayı düşünüyorum belki bi nebze de olsa sigara isteğimi bastırır.Sadece ders te değil mevzu baydı artık boğazımda sürekli bi akıntı,balgam,leş kokusu yuzunden sureklı diş fırçalamak zorunda kalma,3-4 günde bir 6-7 lira para bayılmaktan sıkıldım.Ders mevzusunu çözersem dayanıp kurtulabilirim bundan onceki denemelerimde de iyi gidiyordu ama baktım 3-4 gün oldu sadece boş boş yatıyorum film felan izliyorum ders çalışmıyorum tekrardan başlamak zorunda kaldım bu daha önce 2 kere oldu.

not:6 aydır içiyorum. Ya da belki de en iyisi bu dönemi bu şekilde atlatıp istediğim bölüme girdikten sonra bırakmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 26 Temmuz 2014; 4:49:17 >

• up
  • E iç ne var ki bunda.
  • bende malum işi yapmadan çalışamıyorum.

mezunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işte hep bunlar lisede tuvalette sigara icmek yuzunden. Teneffuste sigara ic, 5 dakika sonra derse gir.Beyin alisiyor iste sigaradan sonra ders gelir diyor.

ne teori ama

• Sigara yerine ağzına kürdan koy.Yanında devamlı içecek bulundur ama alkol olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merhaba..

E iç ne var ki bunda.

Konuyu düzgün okumadın herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okulda nasıl uyuyabilirim ?
    5 yıl önce açıldı
    gece ders çalışmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

Işte hep bunlar lisede tuvalette sigara icmek yuzunden. Teneffuste sigara ic, 5 dakika sonra derse gir.Beyin alisiyor iste sigaradan sonra ders gelir diyor.

ne teori ama

Lisede başlamadım ki sigaraya yurtdışına gittim 3-4 aylıgına orda surekli odevleri projeleri beraber yaptıgımız arkadaş grubu vardı(onlar baya içiyordu) ben o sıralar sadece içkiyle beraber içiyordum sigarayı 3-4 gun arka arkaya proje geceleri sureklı bunlardan otlana otlana alışmışım.Gidip paket aldım ilk defa o şekil oldu.Teorin benim için geçerli değil
  • Dikkat eksikliğin var. Sigaranın içinde de konsantrasyonu arttıracak madde var, olan biten bu.
  • Dostum şu kadar zaman geçsin bırakırım diye düşünme zira bırakılmıyor.Tecrübe ile sabit.

• quote:

Orijinalden alıntı: American Psycho

quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

Işte hep bunlar lisede tuvalette sigara icmek yuzunden. Teneffuste sigara ic, 5 dakika sonra derse gir.Beyin alisiyor iste sigaradan sonra ders gelir diyor.

ne teori ama

Lisede başlamadım ki sigaraya yurtdışına gittim 3-4 aylıgına orda surekli odevleri projeleri beraber yaptıgımız arkadaş grubu vardı(onlar baya içiyordu) ben o sıralar sadece içkiyle beraber içiyordum sigarayı 3-4 gun arka arkaya proje geceleri sureklı bunlardan otlana otlana alışmışım.Gidip paket aldım ilk defa o şekil oldu.Teorin benim için geçerli değil

Ama cok mantikliydi lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Atalay`

Dikkat eksikliğin var. Sigaranın içinde de konsantrasyonu arttıracak madde var, olan biten bu.

Çok doğru tespit hem de ağır konsentrasyon sorunum var ,bunu nasıl düzelteceğim bilmiyorum.Anksiyete de var sigara anskiyetemi de baya yatıştırıyor.Daha önce psikoloğa ve psikiyatriste gittim 1 yıl kadar düzelmiş gibi olsam da özellikle bu sıralar evde oturup ders çalışmam gerektiği sıralar nüksediyor
  • Sigarana insan dışkısı sür ve sonra onu iç ve dışkılı sigarayı kokla. Sigara aklına geldiğinde dışkı ve kokusu da gelir böylelikle sigaradan soğumuş olursun

• Mesajinin yarisini okudum ama ben de universitede benzer bahanelerle baslamistim, belki de gercekten ise yariyor bilmiyorum ama sonuc 26 yasindayim strese bagli artarak gunde en az bir, ortalama bir bucuk paket aigara iciyorum. Herkesin zihni, bunyesi, stresle basa cikabilme gucu ayni degil. Ben de sigara icmeyince kafami toplayamiyordum ya sinavlarim kotu gecerse dusuncesi vardi. Bir donem bikac ay biraktim, sirkette islerimi olumsuz etkilemesi aslinda. Yapabiliyosan ilk firsatta, stresin biraz azaldigi donemde birak, yoksa gittikce bagimlilik artiyor… basarilar

• quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Sigara yerine ağzına kürdan koy.Yanında devamlı içecek bulundur ama alkol olmasın

Denerim yarınbi de baya şekerleme alıp jelibon felan çalışırken ağzıma atmayı düşünüyorum..bu arada sen forumu bırakmamış mıydın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sing_a_song

Mesajinin yarisini okudum ama ben de universitede benzer bahanelerle baslamistim, belki de gercekten ise yariyor bilmiyorum ama sonuc 26 yasindayim strese bagli artarak gunde en az bir, ortalama bir bucuk paket aigara iciyorum. Herkesin zihni, bunyesi, stresle basa cikabilme gucu ayni degil. Ben de sigara icmeyince kafami toplayamiyordum ya sinavlarim kotu gecerse dusuncesi vardi. Bir donem bikac ay biraktim, sirkette islerimi olumsuz etkilemesi aslinda. Yapabiliyosan ilk firsatta, stresin biraz azaldigi donemde birak, yoksa gittikce bagimlilik artiyor… basarilar

Tavsiye için teşekkür ederim yarın son bi bırakma teşebbüsünde bulunucam olmazsa artık üni sınav derdi bitince kesin olarak bırakacagım diyeceğim üni başladıktan sonra derslerden bunalıp tekrar başlamaktan korkuyorum

• Neye hazirlaniyorsunuz tam olarak ?

Sigaranin yoklugunda yesil aci biber ve patlican yiyebilirsiniz buyuk oranda sigara acliginizi bastirir

• quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Neye hazirlaniyorsunuz tam olarak ?

Sigaranin yoklugunda yesil aci biber ve patlican yiyebilirsiniz buyuk oranda sigara acliginizi bastirir

Özel yetenek sınavlarına hazırlanıyorum.Tavsiyenizi dikkate alacağım aklımda bi kaç bişey var sizinki dahil hepsini deniyeceğim umarım bu zorlu dönemde başarılı olup bırakırım,çok baydı çünkü hakkatten o tadı felan şuan beni tek kendine bagladığı konu ders çalışma isteği yaratması

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.