Şimdi Ara

Sigara İçen Kız Arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

veya, bu konuda fikri olan ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sigara İçen Kız Arkadaşlarla İlişkiler

Sigara içen bir kız arkadaşa sahip olmak bir takım zorluklara yol açabilir. Sigara içmenin sağlığa zararlı olduğu yaygın olarak bilinmekle birlikte, sigara içen kız arkadaşlarla ilişkilerde aşağıdaki hususlar göz önünde bulundurulmalıdır:

Sağlık Kaygıları:

Sigara içmek, pasif içicilik yoluyla da dahil olmak üzere ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir. Sigara içen bir kız arkadaşla olmak, kendiniz ve çocuklarınız için sağlık riskleri oluşturabilir.

Sosyal Stigma:

Sigara içmek, özellikle kadınlar için hala bazı toplumsal damgalamalara sahiptir. Sigara içen bir kız arkadaşın olması, sosyal durumlarda utanç veya rahatsızlığa yol açabilir.

Maliyet:

Sigara içmek pahalı bir alışkanlıktır. Sigara içen bir kız arkadaşla olmak, bütçenizde ek bir mali yük oluşturabilir.

Koku ve Kül:

Sigara dumanı rahatsız edici bir kokuya ve kül bırakabilir. Sigara içen bir kız arkadaşla olmak, ortamları dumanlı hale getirebilir ve mobilyalar veya giysiler üzerinde kül izlerine neden olabilir.

Çocuklar:

Sigara içmek çocukların sağlığı için özellikle zararlıdır. Sigara içen bir kız arkadaşın olması, doğmamış veya henüz doğmamış çocukların sağlığını tehlikeye atabilir.

İletişim:

Sigara içme alışkanlığı, ilişkilerde iletişim sorunlarına yol açabilir. Sigara içen kız arkadaşlar, sigara içme molaları için zaman harcayabilir veya sigara içme konusundaki endişelerini ifade etmeyen partnerlerden hayal kırıklığına uğrayabilir.

Sigara içen bir kız arkadaşla ilişkiye girmeyi düşünüyorsanız, bu zorlukların farkında olmak ve ilişkinin uzun vadeli sonuçlarını dikkatlice değerlendirmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ilk yorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakisani da var yakismayani da, koku falan sikinti degil cunku bende kullaniyorum
  • Yok. Olmasını da istemem bence çok itici duruyor kızlarda sigara.Ayrıca kendimde kullanmıyorum yanımda da içirtmem.Arkadaş grubu içersinde iki kişi var içen onlarda gizli gizli içerler.

Eksileyen arkadaşlar, olsunda tek sigara içsin dediğinizi duyar gibiyim, sizlere de hak veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #ŞARBAY# -- 14 Aralık 2014; 17:35:02 >
  • Pek bisi farketmiyor daha romantik olabilir ama

• Öpüşürken kül tablası yalıyor gibi oluyorsun,tavsiye etmem
  • Kız güzelse yakışır. Güzel değilse zaten sigara içip içmemesinin bi önemi yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rakı içen kadın varoştur.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok sexy duruyor bence fakat yakınlaşınca ne olur bilemem yaşayamadık daha.
  • Bir sıkıntı da bazıları küfürlü, lanlı lunlu konuşuyor, erkek özentisi gibi...

kadınsı değil.
  • sigara içenle işim olmaz. yine de olursa sigarayı bıraktırırım.
  • Ben içmiyorum onun da içmesini istemem.

• Çok güzel bile olsa, sigara içtiğini gördükten sonra soğuduğum oluyor.
  • Daha önce bardan eve getirdiğim kızı, sigara içmek istedi diye kovmuşluğum var. Sen de kullanırsan çok çok kötü değil ama, sen kullanmıyorsan berbat.

Şu anki sevgilim de ara sıra kullanıyordu, haftada bir ortam olursa içenlerden. Ona da bıraktırdım.
  • Şuana kadar ki hiç bir sevgilim sigara kullanmıyordu. Zaten güzellerdi kullansalar da bir şey değişmez.
  • Sevgilim sigara içiyor. Yanımda içirtmiyorum çok kavga ettik bu yüzdende. Artık bağımlılık haline gelmiş bırakamıyor. Bende sigara konusunda kendi haline bıraktım ama bıraktıracağım ileride
  • quote:

Orijinalden alıntı: YouCanOn

Öpüşürken kül tablası yalıyor gibi oluyorsun,tavsiye etmem

ben hiç öpüşmedim varsın kül tablası yalıyalım

• Yemeyin birbirinizi,alttaki verse parçalarsınız

Golden edit:
     Sigara İçen Kız Arkadaş
     Sigara İçen Kız Arkadaş
     Sigara İçen Kız Arkadaş

-SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR,GEBERTİR-  Sigara İçen Kız Arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 14 Aralık 2014; 17:56:54 >

• Sevgili bakımından sigaraya başlatan sevgilim oldu ama sigara içen olmadı hiç.

Yakın 4-5 kız arkadaşım sigara kullanıyor.
  • Valla eski kız arkadaşım içiyodu fakat içtikten sonra ellerini yıkar, dişlerini fırçalardı öyle garip bir kişilikti

• Sigara içen bir kızla asla evlenmem, isterda adriana lima gibi güzel olsun, sonuçta sigara kullanan birisi daha hızlı yaşlanır teni rengi soluk olur dudakları renksiz olur, kötü kokar, en önemliside ondan doğacak çocuk sağlıksız olur, ben kullanmadım bizim ailede de kullanan yok, bizim ülkemizde kötü bakıyorlar sigara içen kızlara inanırmısınız ben her yaz 3 -4 ay orada kalırım hiç sokakta görmedim sigara kullanan kız kadın. Vardır elbet ama türkiye kadar hiç yoktur.

memleketım azerbaycan.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.