Şimdi Ara

Sigara dumanı ile yuvarlak yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler nette birkaç videoya rastladım da ilgimi çekti, aranızda varmı yapabilen nasıl yapılıyor? açıkcası ben pek beceremedim

• hocam tecrübe gerektiriyor diyebilirim nefesi dudağı yuvarlak yapıp nefesi gırtlaktan ver o zaman oluyor
  • Dumanı ağızda yuvarla ve çene ile ittir. En büyük yuvarlak senin ki olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknes1905

hocam tecrübe gerektiriyor diyebilirim nefesi dudağı yuvarlak yapıp nefesi gırtlaktan ver o zaman oluyor

bu arkadaş tam açıklamış
  • Ben sana özet geçiyorum.

Sigarayı aldın içine çekmeyeceğini biliyosundur bunu söylememe gerek yok heralde sonra nefesini gırtlağından it, yani direk nefes verme gırtlakta tut sonra gırtlaktan yit ağzını yuvarlak yap çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: paardon

Dumanı ağızda yuvarla ve çene ile ittir. En büyük yuvarlak senin ki olacaktır.

hocam çeneyle ittirme kısmını anlamadım, bir yerde de dilin arka tarafiyla ittirin yazmislar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolved

quote:

Orijinalden alıntı: paardon

Dumanı ağızda yuvarla ve çene ile ittir. En büyük yuvarlak senin ki olacaktır.

hocam çeneyle ittirme kısmını anlamadım, bir yerde de dilin arka tarafiyla ittirin yazmislar

Şimdi nasıl anlatsam bilemedim hocam. Dudakları yuvarlak yapıp, çeneyle itiyoruz işte..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum bir kafeye git nargile iste (sigara içtiğini kabul ederek önerdim) 1 saat burada anlatılanlar üzerine egzersiz dene,çevredekiler ''ne yapıyor bu'' bakışlarına mağruz kalabilirsin pek önemseme,sonunda başaracaksın.Başardıktan sonra sigarada etkin uygulamalara başlayabilirsin

Hiçbirini içmeseniz daha iyi tabi,arada zevkine nargile takılan biriyim o kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.