Şimdi Ara

Sigara bağımlılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Yeni kayıt oldum. Sizlere bir sorum var ben lise 2 öğrencisiyim. Özentiden sigaraya başladım. Önce haftasonu sadece 2 dal içiyordum sonra haftasonu 3 oldu sonraki haftada haftasonu 3 oldu en son haftasonu 4 oldu sonra gerçekten zararını farkettim ve bıraktım 2 hafta kadar (bu arada hafta sonunda in kastım cumartesi günü)
    Ancak hafta içi yaşadığım bazı olaylardan dolayı bu hafta cuma ve cumartesi günü toplam 5 dal içtim ancak pişman oldum.
    Sorum şu bağımlımıyım
    Not:son sigarayı demin içtim ve demin az daha kusuyodum galiba fazla çektim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım edicek yokmu abiler:(

• Dostum yaklaşık 2 yıl önce ben de senin gibi 2-3 dal ile başlamıştım ama son zamanlarda 1 paket bile yetmiyor.
    4-5 dal dediğin birşey değil kolayca bırakabilirsin bağımlı olduğunu zannetmiyorum ama emin ol devam edersen 4-5 dal ile kalmayacak o sayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WannaFight -- 16 Mayıs 2015; 22:10:09 >
  • Diyosun

• Bu bir bağımlılıktır, Zor bir durumda sigaraya geri başlamak, sigarayı çözüm olarak görmektir (uyarıcı etkisinden dolayı rahatlamayı istemek, sakinleşmek) buda bağımlılığın işaretidir. Sigarayı kendi iradenle bırakabilirsin, psikiyatriden yardım alabilirsin, psikoloğa gitme parana yazık. Devlet hastanelerinde sigara bıraktırma polikliniğine muane olup FDA tarafından sigara bıraktırma konusunda onaylanmış ilaçlara ücretsiz sahip olabilirsin. Umarım yardımcı olmuşumdur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara nasıl içiliyor?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.